jny007 Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 (popravljeno) dobro no tole kar je SiR napisal je že skor na meji vulgarnega..ampak jest še vedno čakam, da me kkšna upeca(če bo po SiR-ovem postu sploh še kera brala to temo :D ) hihihi :D Popravljeno Junij 19, 2007. Popravil jny007 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 dokler so tvoja stegna razkrečena, mi je vseeno, ali kokodakaš ali ne ... z veseljem jih razkrečem, ku se na motorčka usedem, :naughty: po pa skup zakokodakava :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 dobro no tole kar je SiR napisal je že skor na meji vulgarnega..ampak jest še vedno čakam, da me kkšna upeca(če bo po SiR-ovem postu sploh še kera brala to temo :D ) hihihi :D mene ne gane... :whistle: kaj si za kako skupno razkrečavanje nog, sevede si pomagi z mojim prejšnim postom, d nau pomote :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 mene ne gane... :whistle: kaj si za kako skupno razkrečavanje nog, sevede si pomagi z mojim prejšnim postom, d nau pomote :whistle: si vsaj pametnapa prvi dve leti razkrečavaš z manjšmi "kalibri" alias kubaturami :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 19, 2007 Deli Objavljeno Junij 19, 2007 si vsaj pametnapa prvi dve leti razkrečavaš z manjšmi "kalibri" alias kubaturami :) itk a... čak drugu letu :naughty: no fino bi blu že letos ma :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bulson Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 itk a... čak drugu letu :naughty: no fino bi blu že letos ma :whistle: Ti kar tega poprav,da bo spet čez uvinke letu. tale tvoj kaliber je majhen,ampak siten. :rolleyes: A znaš brez nega bit tudi tko sitna? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bulson Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 itk a... čak drugu letu :naughty: no fino bi blu že letos ma :whistle: Ti kar na drugo leto počaki,koker si upokana,pa konc septembra na močnejši moped sest,ideal,da se prebrneš,pa maš hitro noge narazen,če ne še u luftu. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 mislm d si zgrešu bistvu :whistle: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 itk a... čak drugu letu :naughty: no fino bi blu že letos ma :whistle: ma moraš pazit, predpisi so ipak predpisi .... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 :klicaj: rules are made to be broken :klicaj: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 :klicaj: rules are made to be broken :klicaj: And bones also... :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Ti kar na drugo leto počaki,koker si upokana,pa konc septembra na močnejši moped sest,ideal,da se prebrneš,pa maš hitro noge narazen,če ne še u luftu. :naughty: hm, bomo vidl kok bo cekinčkov, tu j bl problemček... drgač upokam se lhka pa tut na tem, če bi blo lih tk... :unsure: ampak dečko, pamet u roke pa gre :whistle: Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil Irencko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 ma moraš pazit, predpisi so ipak predpisi .... :) da dragi, ma predpisi... se prav omejitu mi poteče letos, začetk septembra... tko d če bo taka zima kukr lani... ja še lufta du konc sezone :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) da dragi, ma predpisi... se prav omejitu mi poteče letos, začetk septembra... tko d če bo taka zima kukr lani... ja še lufta du konc sezone :naughty: lufta za večji bat med stegna, a ? :naughty: Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil SiR Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 Irenca... mojga dobiš... zlo pocen.. sj sm js tud jeftin :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 haha mater ste neki žešči... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 lufta za večji bat med stegna, a ? :naughty: jap, imaš prou, sam zaenkat še newem kazga... sm zberčna glede tega :whistle: Irenca... mojga dobiš... zlo pocen.. sj sm js tud jeftin :naughty: :winkiss: u ritka, sj sva že probala... ti maš prewvelizga zame :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 J's 'mam mejčkenga... Čis' mejčkenga. Najbrž tut adpadem. :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 mislm d si zgrešu bistvu :whistle: Verjami da nisem. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ven0m Objavljeno Junij 20, 2007 Deli Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) Pr men je odvisn kolšn je...kokr ti je prow več mi daš za pit manjši pa bl švoh je :D Upam da naum kdaj lukno mel... :P Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil Ven0m Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 Kwa zdej, ste se potlej poseksal al se niste? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 :yes: ...usak sebe :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 :yes: ...usak sebe :lol1: Tako kot vedno :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 to pa ni moj problem,...lahk ga pa rešm :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Junij 22, 2007 Deli Objavljeno Junij 22, 2007 ja? :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se