GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Če se bom dau obrezat, ti bom dau obrezano, pa si nared kombinezon po meri :lol1: Danke,sem siguren da bi obema bil po meri. :worship: respect Ti ritoljiz. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 ma kolkr se v tej temi piše... če gledamo procentualno je 99% ON - ON :headbang: kako si to zračunu... :evilgrin: .. če je res.. se ne javim več tuki :headbang: ... nkol več :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 ma kolkr se v tej temi piše... če gledamo procentualno je 99% ON - ON :headbang: glihkar si prispevu h ON - ON :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 glihkar si prispevu h ON - ON :evilgrin: sem mislil da je ON OFF? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 js nism nikol OFF Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 (popravljeno) kako si to zračunu... :evilgrin: .. če je res.. se ne javim več tuki :headbang: ... nkol več :whistle: sm od tega mestirja :naughty: glihkar si prispevu h ON - ON :evilgrin: sej vem, sem že prej upošteval k 99% sicer bi blo 98,96% js nism nikol OFF smešno, baje d sm tudi js vedno ON po nekem čudnem naklučju :D Popravljeno Julij 4, 2007. Popravil gizmOkak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 ja, babe so sramežlive.. al pa jih pač ni :D kdo je sramežliu :naughty: hja če ste pa skos on-on... sj nwš kaj bi reko haha... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 besed ti zmanka :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gizmOkak Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 ma lahko tudi ona-js(on)-ona. pa je vse zastojn :headbang: k na konc je on--------------------on-----------------on Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 4, 2007 Deli Objavljeno Julij 4, 2007 Tako kot si zrihtate :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Tako kot si zrihtate :whistle: ah kje pa! :hmm: ženske smo čudne :lol1: O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ah kje pa! :hmm: ženske smo čudne :lol1: O:-) Nujno zlo! :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 maus, kej boš pršu u rihenberk? bo najina bivša gor :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 maus, kej boš pršu u rihenberk? bo najina bivša gor :whistle: Zna se zgodit, da se pridem pofočkat... edin če oblubš, da bom tud samski odšel :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ah kje pa! :hmm: ženske smo čudne :lol1: O:-) Nujno zlo! :whistle: Ženske smo vedno krive :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Ženske smo vedno krive :grim Še dobr, da ste mau krive, da tud mi manjši pridfemo do poljuba :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ja...tako lepo se včasih ukrivite in se odprejo različni pogledi na isto reč... :whistle: ja seveda da boš odšel samski, ker naju je spet prevarala z enim...kolkim že... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 ja...tako lepo se včasih ukrivite in se odprejo različni pogledi na isto reč... :whistle: ja seveda da boš odšel samski, ker naju je spet prevarala z enim...kolkim že... :rolleyes: ja sj... midva k nisva baarabi naju sam izkoristjo in izpljunejo :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Še dobr, da ste mau krive, da tud mi manjši pridfemo do poljuba :whistle: Pri tem krivina ni problem oz. nima nobenega smisla :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Pri tem krivina ni problem oz. nima nobenega smisla :grrr Če je lepo ukrivljena, je tudi lepo :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 (popravljeno) Če je lepo ukrivljena, je tudi lepo :004 Kaj pa če se moraš stegnt? :whistle: Miške so bolj male :blush: Popravljeno Julij 5, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Če je lepo ukrivljena, je tudi lepo :004 Se popolnoma strinjam... :worship: spredi ploh, zadi pa dila je že dolgo izven mode ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Se popolnoma strinjam... :worship: spredi ploh, zadi pa dila je že dolgo izven mode ;) js sm še staromodn :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 js sm še staromodn :naughty: Jaz sem bolj... Moja staromodnost se razprostira tja do do prehoda iz baroka v renesanso... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 5, 2007 Deli Objavljeno Julij 5, 2007 Jaz sem bolj... Moja staromodnost se razprostira tja do do prehoda iz baroka v renesanso... :whistle: srednji vek (oz. Dark Age), ta je še najbol klasičen... ..raj za športna društva kot je Društvo proti mučenju živali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se