minca Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 se strinjam... vsa moška veja človeštva, so navadni prasci.. zato mam raj ženske :naughty: :lol: ....kaj pa nej jz rečem?...jz mam rajš prasce s ta ''manjšimi'' prasci :whistle: :grim... ampak se potrpi..........ko ste prasci tistih par sekund/minutk.. :winkiss: :winkiss: sam nevem zakaj morajo/te bit tut tko nasplošno ? :hmm: :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) minca...ti hodiš po tankem ledu zej, če maš u glavi, da smo vsi tipi na splošno prasci osebnostno potem ti ni pomoči. :whistle: da ste babe domišljave prasičke vsake tolko pa lepo pozabljaš... :rolleyes: Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil GorazdH Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 se strinjam... vsa moška veja človeštva, so navadni prasci.. zato mam raj ženske :naughty: To Maus, tak se govori. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 :lol: ....kaj pa nej jz rečem?...jz mam rajš prasce s ta ''manjšimi'' prasci :whistle: :grim... Hmmmm... J's 'mam m'hn'ga... Te ne bi n'č bolel... :kva2: ampak se potrpi..........ko ste prasci tistih par sekund/minutk.. :winkiss: :winkiss: Še najraje pa par ur... S'j vem... Sem prasec. Ampak, k'j morem, če pa t'ko paaaaašeee... :wub: O:-) sam nevem zakaj morajo/te bit tut tko nasplošno ? :hmm: :BUA: Hja... pride z leti al' pa s tableti (zdaj so popularne modre tabletke ;) )... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 (popravljeno) minca...ti hodiš po tankem ledu zej, če maš u glavi, da smo vsi tipi na splošno prasci osebnostno potem ti ni pomoči. :whistle: da ste babe domišljave prasičke vsake tolko pa lepo pozabljaš... :rolleyes: jz hodim lepo po realnih tleh :rolleyes: ...čeprov je zdej težko :cry: ....no ja...kar sm jz imela izkušenj, so bli vsi praasci...mogoče nekateri niso/niste :hmm: ....če niste tko prasci...ste pa vsaj kakšno sekundo/minutko ;) ;) ;) :whistle: ... znamu tut me bit prasičke :grim...samo vračamo :evilgrin: :winkiss: :winkiss: Popravljeno Julij 12, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Hmmmm... J's 'mam m'hn'ga... Te ne bi n'č bolel... :kva2: Še najraje pa par ur... S'j vem... Sem prasec. Ampak, k'j morem, če pa t'ko paaaaašeee... :wub: O:-) Hja... pride z leti al' pa s tableti (zdaj so popularne modre tabletke ;) )... :lol1: :lol1: :lol1: mene nč ne boli :whistle: :naughty: ... no ja tut ure so dobre ja....samo :closedeyes: ...kmal se zakluči vse :whistle: ...no edin če greš večkrat od začetka :whistle: :rolleyes: čimbolj se tablet izogibat....tableti so prasci :lol: ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 :lol1: :lol1: mene nč ne boli :whistle: :naughty: ... Super... lahk fino zraste na ustrezno velikost, če se ga ustrezno obdela z usti... ;) napihovanjesplohnipotrebno.press no ja tut ure so dobre ja....samo :closedeyes: ...kmal se zakluči vse :whistle: ...no edin če greš večkrat od začetka :whistle: :rolleyes: Vaja dela mojstra... zato se držim načela, da čimveč vadim... ;) O mojsterstvu se pa ne bi hvalil... Raje veliko vadim. :P čimbolj se tablet izogibat....tableti so prasci :lol: ;) Zaenkrat sem prasec tudi brez tablet. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Super... lahk fino zraste na ustrezno velikost, če se ga ustrezno obdela z usti... ;)napihovanjesplohnipotrebno.press Vaja dela mojstra... zato se držim načela, da čimveč vadim... ;) O mojsterstvu se pa ne bi hvalil... Raje veliko vadim. :P Zaenkrat sem prasec tudi brez tablet. :lol1: :lol1: itak ja :grim :yes: :whistle: :whistle: ti kr pridno vadi :grim.... no ja....:lol: :lol: sm pozabla da ste prasci ja ;) ah ne no :winkiss: :winkiss: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 :? svinjska farma, tu iščete motosvinje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 svinje iščejo svinjake s svinjsko močnimi motorji :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 svinje iščejo svinjake s svinjsko močnimi motorji :lol1: :010 moj je močen , moj je močen,... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 :010 moj je močen , moj je močen,... sam ti nisi dovolj svinjski :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 sam ti nisi dovolj svinjski :lol1: Pol se pa ne umivam več... drži? :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 Pol se pa ne umivam več... drži? :naughty: to mi deli.. boš vsaj ornk dec ratu :naughty: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 to mi deli.. boš vsaj ornk dec ratu :naughty: :worship: Pol lahko na Ride prilezem :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno Julij 12, 2007 Deli Objavljeno Julij 12, 2007 na ki sta bla pa dns... ride vaj niso vidle, travca pa še mnj :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 na ki sta bla pa dns... ride vaj niso vidle, travca pa še mnj :whistle: sj je kje tud trauca, ne sam tam :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 sj je kje tud trauca, ne sam tam :whistle: Taku je, sam pa še nisem dovolj dedca... :whistle: šemesecnepranjapress Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 a je mela kera kolena zelena :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 a je mela kera kolena zelena :whistle: Po tem blatu...? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 a je mela kera kolena zelena :whistle: Za eno vem, da jih je 'mela... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 Za eno vem, da jih je 'mela... :whistle: ta ni bla z mano... če gre marsikatera na kolena... se glih iz oči v oči gledava... se mora kr ornk uležt :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PikiJapok Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ta ni bla z mano... če gre marsikatera na kolena... se glih iz oči v oči gledava... se mora kr ornk uležt :lol1: Predlagam, da se nalednjič postaviš ZA NJO, bo lažje zdrsnilo tako kot mora... :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 sam je pa fajn, ker lahko stoje izvajaš kunilingus :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GREY WOLF Objavljeno Julij 13, 2007 Deli Objavljeno Julij 13, 2007 ta ni bla z mano... če gre marsikatera na kolena... se glih iz oči v oči gledava... se mora kr ornk uležt :lol1: Slinauuuuuuuc , imaš prednost... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se