motoristek Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 Če sem yst pravilno štekal zadevo, je nekdo povpraševal po Metodu T. :kva2: tema še aktualna.... :lol1:
Rude Boy Objavljeno Oktober 6, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 6, 2006 samo če te lahko po opravljenem delu lepo zrolamo in spravimo v predal :) ob vsakodnevni uporabi ! :grim Če sem yst pravilno štekal zadevo, je nekdo povpraševal po Metodu T. :grim Termoforjeva Metoda v kombinaciji s predalom !
KeC Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 aha sj sm vedla da me boš pogrešau :naughty: no ket smo ustal, kok vs je samskih da vidm jz tole mau, mene je že zebst začel, rabm enga da me mau pogreje od spredi, od zadi, od strani, u stoje, u avtu,... u marija še bi se dal naštevat :grim Hja too late, jst sem si našel novo mrcino da me bo grela :grim
Miha Z. Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 Da se še predstavim damam a to je ko si bil v partizanih :? :lol1: :lol1:
soncy Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 saj je bil kar čedn ta trobec, škoda ga je :grim pa tolk let je bil moj sosed :slap: no, sej zdaj bo pa plut :lol1:
motoristek Objavljeno Oktober 7, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 7, 2006 a to je ko si bil v partizanih :? :lol1: :lol1: :grim
Tanjuška Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 Hja too late, jst sem si našel novo mrcino da me bo grela :grim :hmm: a jz sm pa stara mrcina :hmm:
Miha Z. Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 :hmm: a jz sm pa stara mrcina :hmm: stara ampak dobra....... :naughty:
Miha Z. Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 (popravljeno) no ja niti ne tko stara :whistle: glih za prow .) Popravljeno Oktober 9, 2006. Popravil Miha Z.
Tanjuška Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 :angry2: še dobr da si se popravu :P no ja sj zate sm mogoče res stara :huh: čeprou jz pravm,da leta niso ovira :OK: zmer se kej novga naučiš an
sjeng Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 :angry2: še dobr da si se popravu :P no ja sj zate sm mogoče res stara :huh: čeprou jz pravm,da leta niso ovira :OK: zmer se kej novga naučiš an Gagat npr.
Miha Z. Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 (popravljeno) :angry2: še dobr da si se popravu :P no ja sj zate sm mogoče res stara :huh: čeprou jz pravm,da leta niso ovira :OK: zmer se kej novga naučiš an takoj spoznal napako :blush: kšna k je starejša te lohk še kej nauči ane :? ..... :yea1: Popravljeno Oktober 10, 2006. Popravil Miha Z.
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 :angry2: še dobr da si se popravu :P no ja sj zate sm mogoče res stara :huh: čeprou jz pravm,da leta niso ovira :OK: zmer se kej novga naučiš an lahko mene tudi kaj naučiš??? :kva2:
GREY WOLF Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 :blink: priznam rabil bi dopolnilni.Slabo pamtim...
Miha Z. Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Tanjuška najboljš bo da odpreš inštrukcije :devil: motosvetovcev ne bo zmankal..... se kr sami ponujajo :P :P :P
motoristek Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Tanjuška najboljš bo da odpreš inštrukcije :devil: motosvetovcev ne bo zmankal..... se kr sami ponujajo :P :P :P Jaz začnem snov iz prvega razreda... :lol1:
Lobo Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Tanjuška najboljš bo da odpreš inštrukcije :devil: motosvetovcev ne bo zmankal..... se kr sami ponujajo :P :P :P Če boš po pameti kasirala, bo hitro za novo makino dnara.
Tanjuška Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 ni slaba ideja :OK: sam pol se zna narest da bo res use že tooooooo much :D
Roky Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Dobr razpored urnik pa nebo :OK:
GREY WOLF Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 :? tršica zopet zamuja? pol pa popravne tala.
primozh Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 ni slaba ideja :OK: sam pol se zna narest da bo res use že tooooooo much :D glede na to, da delam v logistiki ti z lahkoto terminski plan in bookinge nardim :naughty:
GorazdH Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 No kje ste zej motoristke...je že hmal zima <_< ponudbe pod: posteljni grelec... :devil:
2384nsdf83 Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 :hmm: a jz sm pa stara mrcina :hmm: ne, ti si zgonena mašina, ki ma že vse dele izven dovoljenih toleranc :blush: Gagat npr. bolje patka u ruci nego guska u krevetu :devil: PS: ne iščem motorista zase ;)
Miha Z. Objavljeno Oktober 14, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2006 No kje ste zej motoristke...je že hmal zima <_< ponudbe pod: posteljni grelec... :devil: nč ni z babami :lol1: sam bla bla jih je :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se