Tanjuška Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 samozavest. :closedeyes: spoštovanje si pozabla napisat ,de more met še "bogato dodatno opremo"pa znanje za ga uporabljat. sej veš kaj mislm ane Tanjuška :? :naughty: :ninja: dobr vem, ka mislš :D dobr razmišlaš :grim ejga a n'? :OK: ja no ka nj, takle mamo klelele gor na gorenskm AAAAANNNNNNNNNN :D
SiR Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 mozak, kurac, briftošl ? samozavest. :closedeyes: ja sej to je baje dons povezan z unimi tremi postavkami gor a n' a n'
motoristek Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 ajd, jože :) :grrr naj gre jože.... :grim
mikena Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 kje se pol da spoznat kakega NORMALNEGA motorista? :anrgy: na motozborih sigurno ne. tam če je že kak normaln je z babo. tle tud ne. in vse so keš pičke. saj jst tud nism boga ko cerkvena miš! :angry: očitno sam če ti je sosed, da pol rečeš da je bla usoda. :glare:
Roky Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 kje se pol da spoznat kakega NORMALNEGA motorista? :anrgy: na motozborih sigurno ne. tam če je že kak normaln je z babo. tle tud ne. in vse so keš pičke. saj jst tud nism boga ko cerkvena miš! :angry: očitno sam če ti je sosed, da pol rečeš da je bla usoda. :glare: Zakaj ga pa tukej nebi mogla spoznat :hmm: Sej preko interneta težko spoznaš koga "normalnega" :) P.S. A greš na kavo,boš spoznala enga normalnega :devil: :P
mikena Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 pa da je vsaj polnoleten :glare: in če se bo bogi počutil tako izkoriščenega mu lahko tankam, kupim novo gumu in še en sendvič, da ne bo lačn :angry:
Roky Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 (popravljeno) pa da je vsaj polnoleten :glare: in če se bo bogi počutil tako izkoriščenega mu lahko tankam, kupim novo gumu in še en sendvič, da ne bo lačn :angry: Jah jebiga,nisi napisala zahtev kakšen naj bo,važno ti je bilo, da je normalen :) Za nove gume pa tud jest spremenim letnico na vozniški pa osebni :P :P hec,hec ;) Popravljeno Maj 10, 2007. Popravil Roky
Burnout Objavljeno Maj 10, 2007 Opozori Objavljeno Maj 10, 2007 kje se pol da spoznat kakega NORMALNEGA motorista? :anrgy: na motozborih sigurno ne. tam če je že kak normaln je z babo. tle tud ne. in vse so keš pičke. saj jst tud nism boga ko cerkvena miš! :angry: očitno sam če ti je sosed, da pol rečeš da je bla usoda. :glare: Definiraj kaj je zate "normalen". Baje da sem normalen :krneki: pa sem še vedno frej.... A se dobimo na pijači :hmm: :whistle: Lp Burnout
sjeng Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 pa da je vsaj polnoleten :glare: in če se bo bogi počutil tako izkoriščenega mu lahko tankam, kupim novo gumu in še en sendvič, da ne bo lačn :angry: O kakem sendviču se tuki pogovarjamo(ne mi s kakimi malimi)? Za tankat lahk še avo prpeljem?
GorazdH Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 mikena, nenormalno agresivno iščeš normalnega motorista. torej si nenormalna. si na pravem kraju. se bo že našel ker :lol1:
Miha Z. Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Miha Z.
Miha Z. Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 kje se pol da spoznat kakega NORMALNEGA motorista? :anrgy: na motozborih sigurno ne. ah če je tako pol odpadem že na začetku.... :doze: lp
Lobo Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 :photo: za v album... Jap, srčkano kot mlade živalce.
snoopy Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 :photo: za v album... Jap, srčkano kot mlade živalce. Ne motit no....zdj bo pršu ta najbl zanimiv del :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Nagaya Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) no, kwaj'dej? au kej al nau n'č? :doze: Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil Nagaya
Miha Z. Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Jap, srčkano kot mlade živalce. ja pomlad je.... :blush: :devil:
danci1973 Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 pa da je vsaj polnoleten :glare: in če se bo bogi počutil tako izkoriščenega mu lahko tankam, kupim novo gumu in še en sendvič, da ne bo lačn :angry: Hmm, jaz se imam za normalnega (ne upoštevaj tistih, ki te bodo poskusili prepričat v nasprotno), polnoleten sem pa tudi že nekaj časa. Mmmmm, sendvič... :hmm: :naughty: D.
Lobo Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Hmm, jaz se imam za normalnega (ne upoštevaj tistih, ki te bodo poskusili prepričat v nasprotno), polnoleten sem pa tudi že nekaj časa. Mmmmm, sendvič... :hmm: :naughty: D. Normaln že, samo voziš ravno ne normalno. A ješ tudi? Kdaj le? Ko spiš? Na furah te še nisem videl jest. Samo gasaaaaa.
motoristek Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Jaz sem še nedolžen in polnoleten, a sem normalen? :winkiss:
GorazdH Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 (popravljeno) no Mikena, ti mi gumo zrihtej jst ti pa fanta :lol1: motoristek...nisi. sprijazni se. Popravljeno Maj 11, 2007. Popravil GorazdH
Lobo Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 Jaz sem še nedolžen in polnoleten, a sem normalen? :winkiss: A ti si tisti, ki je dejal: Moja punca redno sexa, jaz pa še nedolžen. Kaj storiti?
Tanjuška Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 no, kwaj'dej? au kej al nau n'č? :doze: am če se trudš govort po gorensk ti glih ne ratuje najbol. prvo kot prvo mi nkol ne rečemo kwa ampak ka al pa kuga, tko da brezveze da se trudš :P
GorazdH Objavljeno Maj 11, 2007 Opozori Objavljeno Maj 11, 2007 no ok. vse babe dol u Umag pa se postavimo u vrsto in zberete vsaka svojo šotorsko igračko. :fredy: :P bo vreji tak? :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se