Ski_Fanatic Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Sami samski se tu slinite :naughty:
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Priznaj da sem ti polepšal dan. :blush: Greva "na pijačo"? :P Hja jz pa tuki ne iščem "motorista" ki bi mu plačevala "bencin" ps.: brez zamere mikena..nism grdo mislna .. le pišem na to kaj teli motomarsovci misljo
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 no no ti pa kar tiho bodi.. :trance_33_sleep: :blush: ti jih tako še tanajveč poznaš :grim Po fotkah? :hmm:
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Sami samski se tu slinite :naughty: JZ NISM SAMSKA!!!
kađiva Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ne sam fotke ;) no sej to ja :D :D @črnolaska: ne pa neee, jz nisem tak O:-) :lol1: :lol1: P.S. še dobr da moja nima dostopa v te teme :lol1: :lol1:
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Hja jz pa tuki ne iščem "motorista" ki bi mu plačevala "bencin" ps.: brez zamere mikena..nism grdo mislna .. le pišem na to kaj teli motomarsovci misljo Kaj pa pol na MS sploh delaš? :hmm:
mikena Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 lej mikena prjav se na glasujzame.com, pa mogoče dobiš kakšnga mišičastga tipa z BMW-jem in motorjem, pa še oceno 8,9 :devil: :devil: :devil: ma dej no dej. :P Jz pa ne bom popala tle gor slikc k sm črna... :cry: me tko noben ne mara... :kva1: ne oponašaj me. :lol:
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 P.S. še dobr da moja nima dostopa v te teme :lol1: :lol1: Lahko hitro popravimo :evilgrin:
vapotek Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Hja jz pa tuki ne iščem "motorista" ki bi mu plačevala "bencin" Saj mi ne bo treba bencina plačat. Za pivo boš pa ja dala, jaz pa tebi za sladoled.
Ski_Fanatic Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 JZ NISM SAMSKA!!! Tipe sem mislo .)
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 no sej to ja :D :D @črnolaska: ne pa neee, jz nisem tak O:-) :lol1: :lol1: P.S. še dobr da moja nima dostopa v te teme :lol1: :lol1: Ja sej jz bom pa od sobote naprej s plavim učom skakala okol :D
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Kaj pa pol na MS sploh delaš? :hmm: Težim... a se ne vidi? :blink: bom se bolj potrudila... :blush:
*KAYA* Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 lej mikena prjav se na glasujzame.com, pa mogoče dobiš kakšnga mišičastga tipa z BMW-jem in motorjem, pa še oceno 8,9 :devil: :devil: :devil: ..jst svojga fanta nism najdla na glasuj zame..tam gor sm čist tko za foro mal, ker je tut ene par mojih kolegov in kolegic gor..drugač pa itak nism skoraj nič na tej strani (gz)..je itak čist brezveze.. :D
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Težim... a se ne vidi? :blink: bom se bolj potrudila... :blush: No dej ... .)
wind Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 JZ NISM SAMSKA!!! Me čist nič ne moti... :winkiss:
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ne še.... A ne moj pa ve in občuti da je zame najboljši!!
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ..jst svojga fanta nism najdla na glasuj zame..tam gor sm čist tko za foro mal, ker je tut ene par mojih kolegov in kolegic gor..drugač pa itak nism skoraj nič na tej strani (gz)..je itak čist brezveze.. :D Napredek je očiten, mogoče še malo pa bo. P.S. Zelena je za silo.
kađiva Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ..jst svojga fanta nism najdla na glasuj zame..tam gor sm čist tko za foro mal, ker je tut ene par mojih kolegov in kolegic gor..drugač pa itak nism skoraj nič na tej strani (gz)..je itak čist brezveze.. :D aja skoraj nič,...no ja zadnji tvoj obisk tm je bil danes ob 12:40 :devil: :devil: :devil:
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Napredek je očiten, mogoče še malo pa bo. P.S. Zelena je za silo. Ja pa ja!!! pojma nimaš!!! zelena je najlepša!
vapotek Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 A ne moj pa ve in občuti da je zame najboljši!! Ja, seveda...
Pervy Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 ..PERVY sej jst mam pod profilom eno internetno stran..lahko pogledaš, če te že tok zanima :D drugač pa se vidi da vas mal razganja fantje.. :D uuu jeba pa res :slap: NICE!!!!!!!!! no kaya vodi po prvem krogu, čeprav ima črnolaska tudi sexy sliko v profilu, torej nadaljujmo.... PS: moje eksplicitne slike so v skoraj vsaki galeriji iz MS zabav :whistle:
črnolaska Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Me čist nič ne moti... :winkiss: No ja.. sej jz tle gor samo tko mal smetam... pa mal se režim k mate take... :OK: uuu jeba pa res :slap: NICE!!!!!!!!! no kaya vodi po prvem krogu, čeprav ima črnolaska tudi sexy sliko v profilu, torej nadaljujmo.... PS: moje eksplicitne slike so v skoraj vsaki galeriji iz MS zabav :whistle: Kako moja slikca pa ja ZMAGUJE!!!!!!
*KAYA* Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 aja skoraj nič,...no ja zadnji tvoj obisk tm je bil danes ob 12:40 :devil: :devil: :devil: ..ja joj no, na vsake tok cajta pa pač grem pogledat če mi je kdo kej novga napisu.. :D ..ma ne da se mi ukvarjat sploh s tem..kaj je to tok važno.. O:-) :D
KeC Objavljeno Maj 22, 2007 Opozori Objavljeno Maj 22, 2007 Ja pa ja!!! pojma nimaš!!! zelena je najlepša! Samo na pirovski steklenici. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se