metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 ne vem ne vem :whistle: ...boš mogla sama zvedit če boš hotla... :winkiss: poizvedujem.... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 poizvedujem.... :naughty: :unsure: iščeš moje šibke točke??? :unsure: to se sliši tko...kr trese(m) se.... :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 :unsure: iščeš moje šibke točke??? :unsure: to se sliši tko...kr trese(m) se.... :rolleyes: pa ne šibke, ravno obratno .) trese se ja.... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 pa ne šibke, ravno obratno .) trese se ja.... :lol1: :blush: :OK: se trese ja... :yes: ;) kaj pa pričakuješ da boš najdla??? :xx: :D B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 :blush: :OK: se trese ja... :yes: ;) kaj pa pričakuješ da boš najdla??? :xx: :D B) kaj se trese? :lol1: :lol1: :lol1: :hmm: :doze: O:-) v bistvu nočm nč prčakovt, a veš da potem ne bom razočarana .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 kaj se trese? :lol1: :lol1: :lol1: :hmm: :doze: O:-) v bistvu nočm nč prčakovt, a veš da potem ne bom razočarana .) :cry: :cry: zdj pa že mal žališ ti mene :( nobenih pričakovanj????maš samo zahteve ane... ;) dobr..jst mam pričakovanja... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 se trese ja... :yes: ;) A se ti dviguje :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 :cry: :cry: zdj pa že mal žališ ti mene :( nobenih pričakovanj????maš samo zahteve ane... ;) dobr..jst mam pričakovanja... :D pa ne žalim te, lejga no :o ma sj ne da mam zahtevne, sam se rajš pustim presenett :yes: in kakšna so tvoja pričakovanja? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 pa ne žalim te, lejga no :o ma sj ne da mam zahtevne, sam se rajš pustim presenett :yes: in kakšna so tvoja pričakovanja? :hmm: Presenetit...to mi je pa všeč :evilgrin: moja pričakovanja...pusti se presenetiti... :naughty: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Presenetit...to mi je pa všeč :evilgrin: moja pričakovanja...pusti se presenetiti... :naughty: :D no no....kaki diplomatski odgovori :yes: pa ne morm se pri prčakovanjih pustit presenetit :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Presenetit...to mi je pa všeč :evilgrin: moja pričakovanja...pusti se presenetiti... :naughty: :D No pa si jo spelov :kva2: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 no no....kaki diplomatski odgovori :yes: pa ne morm se pri prčakovanjih pustit presenetit :doze: diplomatski...jah no..kukr hočeš... :whistle: bom te jst presenetu...upam :blush: :blush: če si za!?! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 No pa si jo spelov :kva2: :D To bom verjel ko bo potrdila ona...če ni spet kakšna tvoja zahrbtna... :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 To bom verjel ko bo potrdila ona...če ni spet kakšna tvoja zahrbtna... :angry: hejjjj, akka zahrtbna :nono: :? če me boš presenetu bomo še vidlll :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 hejjjj, akka zahrtbna :nono: :? če me boš presenetu bomo še vidlll :naughty: pa ne no...če dela on(Roky) kakšno "protiofenzivo" mislem no... pa sm spet v nemilosti... :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 pa ne no...če dela on(Roky) kakšno "protiofenzivo" mislem no... pa sm spet v nemilosti... :cry: :cry: Eh,brezskrbi,tak pa spet nism :unsure: Ti prvošm, da ti jo uspe presenett :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Eh,brezskrbi,tak pa spet nism :unsure: Ti prvošm, da ti jo uspe presenett :worship: hvala stari :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 (popravljeno) hvala stari :beer2: Ni panike :yea1: metuljcica ti ga morš tud presenett, da bosta oba mela metulčke v trebuhu :naughty: Popravljeno Maj 31, 2007. Popravil Roky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 pa ne no...če dela on(Roky) kakšno "protiofenzivo" mislem no... pa sm spet v nemilosti... :cry: :cry: oh nehi no...dj pa že pretiravaš.... :D morš pokazat vse svoje adute .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 oh nehi no...dj pa že pretiravaš.... :D morš pokazat vse svoje adute .) Sej ga bo na mizo fuknu pa boš vidla, da so veliki aduti...vsaj pomojem :whistle: hecam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 oh nehi no...dj pa že pretiravaš.... :D morš pokazat vse svoje adute .) bom mel raj skrite...za presenečenje a veš no... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 Sej ga bo na mizo fuknu pa boš vidla, da so veliki aduti...vsaj pomojem :whistle: hecam :D A tko to ti počneš??to pa prvič slišim za tak način...a je tvoj???ni čudn da jih od drugih raj prakticeraš :lol1: hec stari Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 A tko to ti počneš??to pa prvič slišim za tak način...a je tvoj???ni čudn da jih od drugih raj prakticeraš :lol1: hec stari Hahaha..Ne ni moj,pa tud prakticiram ga ne :grrr Mi je trenutno bolš, da sm sam,že tko je premal časa :D Opažam pa, da se zadnje čase velik nežnejšega spola vpisuje na motosvet :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 bom mel raj skrite...za presenečenje a veš no... :D no no kr priznej, to klele nočš nč povedat.... :D :lol: ma morš mejčkn razkrit....da je potem presenečenje tolk slajše... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Maj 31, 2007 Deli Objavljeno Maj 31, 2007 no no kr priznej, to klele nočš nč povedat.... :D :lol: ma morš mejčkn razkrit....da je potem presenečenje tolk slajše... :naughty: Priznam...da nočm povedat...tle gor... :D ko bom razkril...ne bo več poti nazaj... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se