_SEBA_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 nehite nažigat k se mi ne da brat.... grem rajš u lov :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 ma odvisen kdo.... :wub: :D ...če bo taprau me ne moti :lol1: :blush: :P thats me :naughty: :naughty: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 ma model ni panike...sj lahko je kdo drug :lol1: :lol1: ja mene tut še ni noben izbrav...tk da čakam.... .) :D A jest sm v igri oz. v akciji :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 A jest sm v igri oz. v akciji :whistle: joj fantki.....skoz sprašujete kdo je v akcji...ma sami pejte v akcijo.... :D če nč ne reskiraš nč ne profitiraš :naughty: :lol1: :P mislm punce čakamo.... :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 thats me :naughty: :naughty: .) maybe..... :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 joj fantki.....skoz sprašujete kdo je v akcji...ma sami pejte v akcijo.... :D če nč ne reskiraš nč ne profitiraš :naughty: :lol1: :P mislm punce čakamo.... :whistle: :whistle: tako je, pa sej mi smo vedno v akciji :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roky Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 tako je, pa sej mi smo vedno v akciji :D Enim že čez rob teče a ... :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Akcija....reakcija....kaj potem?? :whistle: :whistle: Sam če je akcija preko ekrana...ni tolk zanimiv :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Enim že čez rob teče a ... :lol1: :lol1: :lol1: hehe, ma zaj že kar vliva prek ne samo teče :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Akcija....reakcija....kaj potem?? :whistle: :whistle: Sam če je akcija preko ekrana...ni tolk zanimiv :unsure: potem...domšiljija fant :D :lol: ja se strinjam.....sledi... :naughty: :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 (popravljeno) potem...domšiljija fant :D :lol: ja se strinjam.....sledi... :naughty: :? Valda...če ne se pa lovi :naughty: :evilgrin: domišlija pa...pa to je moje drugo ime :lol1: Popravljeno Junij 2, 2007. Popravil snoopy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 tako je, pa sej mi smo vedno v akciji :D ja ja...kar se tiče pa smučanja...jst znam smučat in to dost dobr... :lol: za bordanje se pa priporočam.... .) đakuzi praviš....hm....bomo še vidl :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 ja ja...kar se tiče pa smučanja...jst znam smučat in to dost dobr... :lol: za bordanje se pa priporočam.... .) đakuzi praviš....hm....bomo še vidl :P no... bordat pa se lahko skup učima, vsekakor pa ti lahko dam pol ene "inštrukcije" v đakuziju :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Valda...če ne se pa lovi :naughty: :evilgrin: domišlija pa...pa to je moje drugo ime :lol1: no vidš...ni panike pol .) .....in kaj pol tvoja domšiljija pravi??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 no vidš...ni panike pol .) .....in kaj pol tvoja domšiljija pravi??? Kaj pravi...AKCIJA :kva2: sam...ne vem do kam me ponese domišlija... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 no... bordat pa se lahko skup učima, vsekakor pa ti lahko dam pol ene "inštrukcije" v đakuziju :naughty: no comment..... :D ne se norca z mene delat... :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 Kaj pravi...AKCIJA :kva2: sam...ne vem do kam me ponese domišlija... to ti pa jst ne znam odgovort....ne evm kake so tvoje želje :yes: :doze: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 to ti pa jst ne znam odgovort....ne evm kake so tvoje želje :yes: :doze: bom ti jih zaupal :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: samo da veš..poti nazaj ni!!!! :naughty: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 bom ti jih zaupal :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: samo da veš..poti nazaj ni!!!! :naughty: :naughty: uuu komi čakam...torej kakšne so... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 uuu komi čakam...torej kakšne so... :whistle: aaaa to pa ne bom tle napisal...ob priložnosti v živo :grim :whistle: :whistle: nj še tvoja domišlija mal dela :naughty: :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 aaaa to pa ne bom tle napisal...ob priložnosti v živo :grim :whistle: :whistle: nj še tvoja domišlija mal dela :naughty: :winkiss: eh ti pa si....jst sm se pa že tok veselila :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 no comment..... :D ne se norca z mene delat... :nono: kdo se pa norca dela??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 kdo se pa norca dela??? dj bo tko čudn izpadl k da sm neka jebačica kle.... :nono: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 dj bo tko čudn izpadl k da sm neka jebačica kle.... :nono: :nono: ja sej to nič ni slabega če bi bla :naughty: ... no pa itak malo heca more bit :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Junij 2, 2007 Deli Objavljeno Junij 2, 2007 ja sej to nič ni slabega če bi bla :naughty: ... no pa itak malo heca more bit :D am en k nism taka, pa mi ni ql pol da je tko prkazan...pa sej štekam da je zajebancija sam vseen... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se