Skoči na vsebino

a je ket ksn motorist zame:)

tinaROSSI

Priporočene objave

am en k nism taka, pa mi ni ql pol da je tko prkazan...pa sej štekam da je zajebancija sam vseen... :yes:

Ti prlet v Medvode na motozbor pa me pocuki za rokav oz. bom jest tebe, če se vidmo, da kšno rečemo :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ti prlet v Medvode na motozbor pa me pocuki za rokav oz. bom jest tebe, če se vidmo, da kšno rečemo :naughty:

ma lej bom na zboru v petk pa v nedelo, v soboto je dirka v orehovi, pridm šele tm ob ene devetih če pridm .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kađiva,nč še.

baje pa da pridem v Medvode (v soboto). pa Roky se je javu za vodiča. sam letela za njim lih ne bom pa tm motorje iskala ki ga ne najdem nikoli.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma lej bom na zboru v petk pa v nedelo, v soboto je dirka v orehovi, pridm šele tm ob ene devetih če pridm .)

Okeeeeej :OK: sej zate vem kašna si k maš sliko v profilu, tko, da se bomo že najdl

kađiva,nč še.

baje pa da pridem v Medvode (v soboto). pa Roky se je javu za vodiča. sam letela za njim lih ne bom pa tm motorje iskala ki ga ne najdem nikoli.

Jah...Jest sicer nevem kdaj točn pridem ampak bom prespal tm...Če boš pa poslala kšno slikco, da se lažji najdemo te bom pa jest poiskov an.Sej se bomo še ta tedn zmenil .) Noja vodiča...Če prideš ti bom z veseljem predstavu tiste k poznam ane :whistle: Družbo boš pa vrjetn hitr najdla .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mater mi je že žal da me ne bo v totih medvodah... vidim da bo vroče :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma jst pridem tja sama samcata.... in se mi ne da čakat da me kdo najde...še tko me bojo čudno gledali....

in sm motoristično nepismena tko da lih tvoj motor težko da bi najdla... :)

dej mi cifo oz. nej se kdo drug javi, ki ve da bo zasiguno tam....

za psihopate pa mam solzilc in druge pripomočke s sabo...

kšn normaln me pa lahko rukne :)

Popravljeno . Popravil mikena
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ma jst pridem tja sama samcata.... in se mi ne da čakat da me kdo najde...še tko me bojo čudno gledali....

za psihopate pa mam sozlilc in druge pripomočke s sabo...

Noben te nebo čudno gledal,vrjem.Ker je so večinoma zaposleni z debatam, pa sej so razumljivi pa face vsi po vrst,boš vidla .) Cifro maš pa v mojem profilu pa si jo prepiš pa pošl sms...Sej tam bom sigurno samo kdaj pa pridem pa nevem še čist točn...odvisn od šihta :whistle: da neboš potem tm čakala aveš .)

Noja mal smo zašli iz teme :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ufff ufff :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lejo ni panike...če ne pa mene najt nek...jst bom tut sama samcata k moja katja bo delala pa ne bo mela lih cajta...bom tm nek okol šanka sej boš vidla, al pa pr šotorih.....edin če bo kdo od medvoščanov pol bo že družba....pa verjamem da bi od rokya motor tut najdla.... .) če vsaj kej spremleš sceno..pol ni blema a ne roky :D

folkec se vidmo... :yes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lejo ni panike...če ne pa mene najt nek...jst bom tut sama samcata k moja katja bo delala pa ne bo mela lih cajta...bom tm nek okol šanka sej boš vidla, al pa pr šotorih.....edin če bo kdo od medvoščanov pol bo že družba....pa verjamem da bi od rokya motor tut najdla.... .) če vsaj kej spremleš sceno..pol ni blema a ne roky :D

No vidš mikena, pa maš fajno družbo .) Metuljcica pravš, da boš okol šotorov, mi mamo še za eno frej :whistle: (sam hecam se :D )..Itak, zato pa je profil pa slikce pa to :)

Se vidmo ja :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm pošiljala slike okoli, pa to slike od face, pa so mi rekli, da kaj jim če to, da nej pošljem rit in joške... zato mam pa v profilu rit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst sm pošiljala slike okoli, pa to slike od face, pa so mi rekli, da kaj jim če to, da nej pošljem rit in joške... zato mam pa v profilu rit :D

:headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dejstvo je da so "danes" predšolski otroci bolj pametni kot smo mi bili v njihovih letih... zanima me kam gre ta "pamet" z leti ? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dejstvo je da so "danes" predšolski otroci bolj pametni kot smo mi bili v njihovih letih... zanima me kam gre ta "pamet" z leti ? :hmm:

V rit? :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sm dokončno odletu :cry: :cry: :cry:

Roky 2 na 1 mah vzel.... :glare: :glare:

tko da...po novem če pridem u medvode...se pridem javno napit : :beer1: :drunk: :drunk:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dejstvo je da so "danes" predšolski otroci bolj pametni kot smo mi bili v njihovih letih...

Iste norčije, kot smo jih mi svojčas diskretno zganjali v kakem prikladnem grmovju, današnji naraščaj zganja na netu. In vse tiste akne, ki so nekoč krasile ogledalo domače kopalnice, danes zlahka prifrčijo iz monitorja nekje v Avstraliji, če le kdo klikne napačen http://www...

Temu se menda reče globalizacija :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iste norčije, kot smo jih mi svojčas diskretno zganjali v kakem prikladnem grmovju, današnji naraščaj zganja na netu. In vse tiste akne, ki so nekoč krasile ogledalo domače kopalnice, danes zlahka prifrčijo iz monitorja nekje v Avstraliji, če le kdo klikne napačen http://www...

Temu se menda reče globalizacija :)

:worship: :worship: :worship: :worship:

vsaj en k ns razume.... :beer2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vsaj en k ns razume....

Gut. Zdaj bi pa pradlagal, da tudi vi, žabci, sprobate kako vajo v grmovju. Mogoče boste potem razumeli nas, hropce. In kdove, mogoče vam celo postane všeč.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tko da...po novem če pridem u medvode...se pridem javno napit : :beer1: :drunk: :drunk:

snoopy sem s tabo..a rabš družbo, da bova drug drugemu pere štela :D :drunk:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gut. Zdaj bi pa pradlagal, da tudi vi, žabci, sprobate kako vajo v grmovju. Mogoče boste potem razumeli nas, hropce. In kdove, mogoče vam celo postane všeč.

Bomo probal... :rolleyes: ;) :grim

snoopy sem s tabo..a rabš družbo, da bova drug drugemu pere štela :D :drunk:

Nč ne bom štel...pol bom prehitr hotu nehat :lol1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hahahaha, careee rokyy :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:grrr :grrr :grrr Ne ne,brezskrbi.Mislm, da je metuljcica46 še zmerej tvoja :P sam spoznat sm jo hotu, da ji kšno dobro besedo o teb rečem .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja eni ste pa že res oldiji tle gor.... za se ubit, sej štekamo...

včasih je blo pa več kurbarije in fukanja po grmovjih in senikih tam po štajerskem, ker je blo to bolj prepovedano, ja...

sej vemo....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ja eni ste pa že res oldiji tle gor.... za se ubit, sej štekamo...

včasih je blo pa več kurbarije in fukanja po grmovjih in senikih tam po štajerskem, ker je blo to bolj prepovedano, ja...

sej vemo....

:closedeyes: tako...kar povej jim... ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

glede na to kaj tle gor prebiram, močno dvomim da boš sama samcata :whistle:.....kar se pa tiče družbe ti pa ni treba skrbet, bo več kot zadost poznanih :grim.........če ti bo pa slučajn dolgcajt se boš pa men za šankom prdružla in bo problem rešen :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!