Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Roky preverI TO :D A pit ga greš? :hmm: Škoda k v soboto delam :cry: Prlet v Medvode, da zvrneva kšnga Matr, če bom z vsakmu zvrnu enga bom še koma nakonc :D
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ne sje bom jst tut poskrbela.... :whistle: :naughty: uf..se morm mal fizično prpravlat začet... :D se te bom jst začel bat :lol1:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 V medvode, kdaj? To na zbor mislš? Ja,valda...15. in 16. Očitno bo dost Gorenjcev dol, da kšno rečemo ;)
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 uf..se morm mal fizično prpravlat začet... :D se te bom jst začel bat :lol1: fizično...hm...pomoje bolš psihično :naughty: a mene, ma ni se me treba :blush: :blush:
gebre Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Možno, takrat bo mal zatišja pred izpiti. Pa si bomo mal cajta uzel :whistle:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 fizično...hm...pomoje bolš psihično :naughty: a mene, ma ni se me treba :blush: :blush: psihično...bom tut to probal..čeprov..jst tega ne rabim veš... :lol1: a res ne?? :blush: sexy.... :kva2:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Možno, takrat bo mal zatišja pred izpiti. Pa si bomo mal cajta uzel :whistle: No kul :OK: da upecava kšno :D
gebre Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ti prnesi kol, jest bom pa silvertape :naughty:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ti prnesi kol, jest bom pa silvertape :naughty: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 psihično...bom tut to probal..čeprov..jst tega ne rabim veš... :lol1: a res ne?? :blush: sexy.... :kva2: morš ja.....si pa samozavestn...nikol ne veš kaj te čaka.... :yes: :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 morš ja.....si pa samozavestn...nikol ne veš kaj te čaka.... :yes: :naughty: pa ne...pa tko ne rabim..psihično...glava moja je bl tko a veš... :lol1: ne vem kaj me čaka ne...a mi poveš?? :rolleyes:
mikena Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 uf kako drgnjenje :lol1: kje je še naslednja sobota :lol:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 uf kako drgnjenje :lol1: kje je še naslednja sobota :lol: mikena še zmeri mi nis odgovorila na vprašanje zakaj taki pogledi na tiste dva posta :krneki:
mikena Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) mikena še zmeri mi nis odgovorila na vprašanje zakaj taki pogledi na tiste dva posta :krneki: ker me zdej že prav firbca kaj za en jebač si :lol: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil mikena
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 uf kako drgnjenje :lol1: kje je še naslednja sobota :lol: kako misleš kako drgnjenje....ja valda na suho ane... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ker me zdej že prav firbca kaj za en jebač si :lol: :nono: tak pa spet nism :huh: Pomoje ne verjame :unsure: Sej prov...vsaj nam tak p*** izpadu :D
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 pa ne...pa tko ne rabim..psihično...glava moja je bl tko a veš... :lol1: ne vem kaj me čaka ne...a mi poveš?? :rolleyes: sej veš pusti se presenetit pa to.... :grim :grim :yes:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 sej veš pusti se presenetit pa to.... :grim :grim :yes: kok se ti prefinjeno znaš zmikat....
gebre Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ah grem se učit, dobr ga pokejte :winkiss:
Roky Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 kok se ti prefinjeno znaš zmikat.... al pa ji je mal nerodn :D Ah grem se učit, dobr ga pokejte :winkiss: Uf..Na srečo sm to včerej že dal skoz...ampak se bo še treba :(
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 kok se ti prefinjeno znaš zmikat.... ja ni druge.....drugač pa ja marisikej te čaka.... O:-) :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ja ni druge.....drugač pa ja marisikej te čaka.... O:-) :naughty: me čaka...opaaaaaaaa :whistle: :010
metuljcica46 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 me čaka...opaaaaaaaa :whistle: :010 ja ja...pazi se ti.... :yes: :devil:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se