snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Tuki maš dost babnic da bi ti ga nosile Nobena se ne javi...čudn tole... :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Nobena se ne javi...čudn tole... :lol1: ja ja jst ti že ne bom nosila.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle:
sjeng Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 oči :cry: :cry: kdaj te bom pa jz vidla :cry: :hmm: No mogoč pridem za kake pol ure, če boš prinsela spričevalo pokazat
sjeng Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Nobena se ne javi...čudn tole... :lol1: Pol te pa nobena nima zares rada očitno.... išči naprej
minca Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 No mogoč pridem za kake pol ure, če boš prinsela spričevalo pokazat ja ja ja jaaaaaa :yea2: :yea2: pa moraš pol res do mene pridet :grim :grim :D
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ja ja jst ti že ne bom nosila.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :whistle: ah dj no...sm pa tja kakšnega...pa se bova pol mal lovila :evilgrin: sj lovila se bova v vsakem primeru..sam razlogi bojo drugi :whistle:
Petzl Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 No mogoč pridem za kake pol ure, če boš prinsela spričevalo pokazat povej kdaj je start pa ket
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ah dj no...sm pa tja kakšnega...pa se bova pol mal lovila :evilgrin: sj lovila se bova v vsakem primeru..sam razlogi bojo drugi :whistle: a spet tvoja domišljija preveč deluje :whistle: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :unsure:
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 a spet tvoja domišljija preveč deluje :whistle: :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :unsure: dela moja domišlija vedno :grim in ko najmanj pričakujem me vedno znova preseneti...škoda da samo domišlija... :whistle: :whistle: PS: mi skočiš po pivo??? :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 dela moja domišlija vedno :grim in ko najmanj pričakujem me vedno znova preseneti...škoda da samo domišlija... :whistle: :whistle: PS: mi skočiš po pivo??? :rolleyes: ja ja škoda da je samo domišljija :friend2: .) ja ja.....a dj sm že služkinja....ne ne... :kva2: :kva2: :kva2: ;)
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ja ja škoda da je samo domišljija :friend2: .) ja ja.....a dj sm že služkinja....ne ne... :kva2: :kva2: :kva2: ;) :blush: :blush: :beer1: pivo pivo pivo :beer1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 :blush: :blush: :beer1: pivo pivo pivo :beer1: ooo nekdo spet zardeva ;) ne ne....k a pol pa na svojo lubico...ti bo ona že dala vetra :grim :grim
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ooo nekdo spet zardeva ;) ne ne....k a pol pa na svojo lubico...ti bo ona že dala vetra :grim :grim Odvisn...koga/kaj defineraš pod "mojo" ljubico.... :kva2: :kva2: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: nč ne zardevam..to mi je vroče k naberam kondicijo če te bom mogu lovit :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Odvisn...koga/kaj defineraš pod "mojo" ljubico.... :kva2: :kva2: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: nč ne zardevam..to mi je vroče k naberam kondicijo če te bom mogu lovit :naughty: to boš mogu bl ti povedat??? :naughty: aja lovit....uf to boš pa rabu kondicije ja... :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 to boš mogu bl ti povedat??? :naughty: aja lovit....uf to boš pa rabu kondicije ja... :lol1: ne ne...kr povej kaj ti misleš...pa ti povem pol če prov misleš :winkiss: kondicija...ja ja..je treba delat na lepem postavnem telesu...a mi greš po per že enkrat no... :fredy:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ne ne...kr povej kaj ti misleš...pa ti povem pol če prov misleš :winkiss: kondicija...ja ja..je treba delat na lepem postavnem telesu...a mi greš po per že enkrat no... :fredy: ja tvoja lubica k dej sameva, pa še nč je en greš pogledat.... :mellow: ja kaj bo pa pol.....tole.. :drunk: :drunk: ne ne :yes:
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 (popravljeno) ja tvoja lubica k dej sameva, pa še nč je en greš pogledat.... :mellow: ja kaj bo pa pol.....tole.. :drunk: :drunk: ne ne :yes: Tok pa nism neodgovorn..sm jo šu dns počohat..pa umil sm jo...še "čevle" sm ji spucal...se sije lepš kt jst k pridem izpod tuša :lol1: zdj sam čaka da ji predstavim konkurenco...da se bo lahko kazala :lol1: nč ne bi :drunk: ... bi sam :beer2: Popravljeno Junij 7, 2007. Popravil snoopy
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Tok pa nism neodgovorn..sm jo šu dns počohat..pa umil sm jo...še "čevle" sm ji spucal...se sije lepš kt jst k pridem izpod tuša :lol1: zdj sam čaka da ji predstavim konkurenco...da se bo lahko kazala :lol1: nč ne bi :drun: ... bi sam :beer2: joj kok si ti pridn :winkiss: no lepo to.... kako kokurenco??? :eek: :kva2: aha no mal pa že lohka.... :yes: ti bom prnesla ;)
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 joj kok si ti pridn :winkiss: no lepo to.... kako kokurenco??? :eek: :kva2: aha no mal pa že lohka.... :yes: ti bom prnesla ;) sm pridn ja...če pa nimam nobene druge za razvajat :kva2: veš ti konkurenco veš.... :evilgrin: :winkiss: boš prnesla??super..sj te bom navadu počas... :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 sm pridn ja...če pa nimam nobene druge za razvajat :kva2: veš ti konkurenco veš.... :evilgrin: :winkiss: boš prnesla??super..sj te bom navadu počas... :lol1: ne vem zato tebe sprašujem??? :grrr :grrr sej nism psica k bi jo neki navaju...sm sam tok prjazna :winkiss: :yes: ;)
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ne vem zato tebe sprašujem??? :grrr :grrr sej nism psica k bi jo neki navaju...sm sam tok prjazna :winkiss: :yes: ;) sj nism reku tega...si žleht...to pride pol kasnej :lol1: ne sprašuj neumnosti :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 sj nism reku tega...si žleht...to pride pol kasnej :lol1: ne sprašuj neumnosti :kva2: haha....aja..hudiček ti... :evilgrin: :evilgrin: aja a kr tko... :blush: :blush:
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 haha....aja..hudiček ti... :evilgrin: :evilgrin: aja a kr tko... :blush: :blush: Kdo zdj barva...dihej punca dihej :lol1: nism jst hudiček....hudič prot men nima niti za deci pera :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Kdo zdj barva...dihej punca dihej :lol1: nism jst hudiček....hudič prot men nima niti za deci pera :lol1: sej diham :lol1: :lol1: če se pa zadušim si pa ti kriu sam tok da veš... :grim ja ja ti si tak angelček da večjega sploh ni :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grrr
snoopy Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 sej diham :lol1: :lol1: če se pa zadušim si pa ti kriu sam tok da veš... :grim ja ja ti si tak angelček da večjega sploh ni :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :grrr :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: prva ki je to opazila :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se