fossil Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 res se....sam v tej temi se človk res lahko nasmeji...tk da....men pa manjka smeha trenutno-skoz ta šola....oki no dj smo že čist :topic: :topic: ta tema je zakon za na smejat da mal muke faksa pozabš... :worship:
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ta tema je zakon za na smejat da mal muke faksa pozabš... :worship: no evo vsaj nekdo se strinja :worship: :worship:
snoopy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 kr vse potihne če midva s snoopyjem nč ne piševa....kaj dj folk....vsi že popračkani al ka???? :unsure: :unsure: ajde akcija....sj smo mladi.. :lol1: :lol1: Sam res...pol pa ne vem kje je ta tema pa ne morm nkamr pisat :lol1: Pa kako to misleš če so se vsi poparčal k jih ni tle...a midva se pol še nisva?? :whistle: ta tema je zakon za na smejat da mal muke faksa pozabš... :worship: :worship:
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Sam res...pol pa ne vem kje je ta tema pa ne morm nkamr pisat :lol1:Pa kako to misleš če so se vsi poparčal k jih ni tle...a midva se pol še nisva?? :whistle: ja ne vem kaj si ti potem razlagaš kot poparčakana??? :kva2: :kva2: ne vem če sva.... :hmm:
snoopy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ja ne vem kaj si ti potem razlagaš kot poparčakana??? :kva2: :kva2: ne vem če sva.... :hmm: pika na i še pride....upam :whistle: :whistle: si za?? :evilgrin: :rolleyes: :rolleyes:
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 pika na i še pride....upam :whistle: :whistle: si za?? :evilgrin: :rolleyes: :rolleyes: dj bom pa jst hudiček....te bom pustila mal v negotovosti :wub: :blush: :naughty:
fossil Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 pika na i še pride....upam :whistle: :whistle: si za?? :evilgrin: :rolleyes: :rolleyes: metuljcica46, taki ponudbi se ne moreš upret B)
snoopy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 dj bom pa jst hudiček....te bom pustila mal v negotovosti :wub: :blush: :naughty: metuljcica46, taki ponudbi se ne moreš upret B) posluši ga no... :rolleyes: :unsure: :winkiss: :winkiss: in zakaj u negotovosti??dj no...rec že tist ja da me bo še mal metal :lol1: :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 posluši ga no... :rolleyes: :unsure: :winkiss: :winkiss: in zakaj u negotovosti??dj no...rec že tist ja da me bo še mal metal :lol1: :kva2: fossil vse za prijatelja a? :OK: :OK: bl fino je če te še mal matram :kva2: :kva2: meče te že brez tega :lol1: :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 fossil vse za prijatelja a? :OK: :OK: bl fino je če te še mal matram :kva2: :kva2: meče te že brez tega :lol1: :lol1: :unsure: pa pol me bo še razgnal...sam na svoje užitke misleš...and i like it :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 :unsure: pa pol me bo še razgnal...sam na svoje užitke misleš...and i like it :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: torej ostani brez pripomb.... .) :friend1: :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 torej ostani brez pripomb.... .) :friend1: :naughty: to pa ne...k me zanima na kaj se lahko pripravim pa kje lahko jst še svoje ideje uturim :D
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 to pa ne...k me zanima na kaj se lahko pripravim pa kje lahko jst še svoje ideje uturim :D pripravi se na vse... :P ideje pa domišljija...jej jej :blush: :blush: :grrr :devil:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ...vidim da ste v tej temi še vedno glavni akterji mikena snoopy pa metuljčica :D ...upam da bo od tega kaka korist na koncu pa ne samo besede :D
metuljcica46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ...vidim da ste v tej temi še vedno glavni akterji mikena snoopy pa metuljčica :D ...upam da bo od tega kaka korist na koncu pa ne samo besede :D ja kaj če se pa noben noče priključit :BUA: čeprou se vsaj zabavamo...drugi se pa smejijo.....mormo mi mal ostale zabavat :lol1: :lol1: :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ja ja vi kuj... sej jaz bi se vam pridružo, samo sn zadnje cajte bolj malo doma, tak da še v mojem imenu malo strelajte take izjave :D
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 zgledi snoopy počiva... vseeno ga že EMŠO malo jebe, pa se pol pozna po takih "naporih"...heheh
SiR Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ampak kljub silnim stranem nakladanja ste pa še vedno vsi nedolžni, a? :whistle:
Roky Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 ampak kljub silnim stranem nakladanja ste pa še vedno vsi nedolžni, a? :whistle: Če misliš "ritno" potem JA...za razliko od tebe :closedeyes:
snoopy Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 (popravljeno) pripravi se na vse... :P ideje pa domišljija...jej jej :blush: :blush: :grrr :devil: jao moja domišlija...pazi se ti mene :evilgrin: :evilgrin: ...vidim da ste v tej temi še vedno glavni akterji mikena snoopy pa metuljčica :D ...upam da bo od tega kaka korist na koncu pa ne samo besede :D jst tut tko upam... :rolleyes: ja kaj če se pa noben noče priključit :BUA: čeprou se vsaj zabavamo...drugi se pa smejijo.....mormo mi mal ostale zabavat :lol1: :lol1: :naughty: peiključit??jst bi se že prključu pa.. :unsure: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: medvode...hi aj kom zgledi snoopy počiva... vseeno ga že EMŠO malo jebe, pa se pol pozna po takih "naporih"...heheh ti bom jst dal emšo...taka starina pa še nism... :closedeyes: :whistle: ampak kljub silnim stranem nakladanja ste pa še vedno vsi nedolžni, a? :whistle: nedolžni...to govoriš v svojem imenu al kako??skrbi ti zase prijatelj... :trance_33_sleep: Popravljeno Junij 8, 2007. Popravil snoopy
halls Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 :eek: samo tri strani ste naklofali? A vam ni šlo? :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 jao moja domišlija...pazi se ti mene :evilgrin: :evilgrin: nedolžni...to govoriš v svojem imenu al kako??skrbi ti zase prijatelj... :trance_33_sleep: pazim se jst pazim.....čeprou tale tvoja domišljija.....ufff :OK: :yea2: se pridružuje tebi snoopy......SiR morš najprej zase poskrbet... :grim ;) mi že znamo zase... :yea1: :yea1:
SiR Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 se pridružuje tebi snoopy......SiR morš najprej zase poskrbet... :grim ;) mi že znamo zase... :yea1: :yea1: a res znate? :whistle: po mojem, da ne
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 pazim se jst pazim.....čeprou tale tvoja domišljija.....ufff :OK: :yea2: .... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ti sploh ne veš kam hudiček rep tišči :evilgrin: :evilgrin: a res znate? :whistle: po mojem, da ne tvoje mnenje...ql...kar pa ne pomeni da imaš prov... :whistle: :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se