metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 a res znate? :whistle: po mojem, da ne no no....men se zdi da mi že vemo.... :whistle: :whistle: ampak zgleda ti bolj od nas veš...tk da... :kva2: :kva2: :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: ti sploh ne veš kam hudiček rep tišči :evilgrin: :evilgrin: kam pa??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :eek: :blush: :blush:
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 kam pa??? :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :eek: :blush: :blush: te res zanima??? :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: al si to iz vljudnosti vprašala... :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 te res zanima??? :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: al si to iz vljudnosti vprašala... :whistle: me zanima res res.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 me zanima res res.... :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: če res hočeš to zvedit se moraš pa mal bl potrudit.... :whistle: :whistle: :naughty: :winkiss:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 če res hočeš to zvedit se moraš pa mal bl potrudit.... :whistle: :whistle: :naughty: :winkiss: hmm.....želje so pa kakšne???sam tko da so uresničjive...da ne bo tvoja domišljija preveč delovala... :yes: :yes:
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 hmm.....želje so pa kakšne???sam tko da so uresničjive...da ne bo tvoja domišljija preveč delovala... :yes: :yes: mislim da zdle teb domišlija dela :lol1: kr mal pomisli...moje želje...bom ti jih povedal...ampak samo na uho... :naughty:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 mislim da zdle teb domišlija dela :lol1: kr mal pomisli...moje želje...bom ti jih povedal...ampak samo na uho... :naughty: je v polnem teku :lol1: :blush: aja...no tko tut lohka... :naughty: sam da ne bodo prezahtevne :lol1: :devil: O:-)
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 je v polnem teku :lol1: :blush: aja...no tko tut lohka... :naughty: sam da ne bodo prezahtevne :lol1: :devil: O:-) ne bojo zahtevne...no..kukr za koga...bojo pa direktne :lol1: :kva2: :evilgrin: :whistle:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 ne bojo zahtevne...no..kukr za koga...bojo pa direktne :lol1: :kva2: :evilgrin: :whistle: če so direktne me pa ne moti... :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :worship: sam veš akj ne...pomoje greva folku kle že prou na živce.... :kva2: :kva2:
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 če so direktne me pa ne moti... :naughty: :evilgrin: :evilgrin: :worship: sam veš akj ne...pomoje greva folku kle že prou na živce.... :kva2: :kva2: če te pa ne morjo..pol pa zakon ane :kva2: ja men se tut zdi...so naju prov izoleral....še bolš...lohka zganjava kar čva :evilgrin: :evilgrin:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 če te pa ne morjo..pol pa zakon ane :kva2: ja men se tut zdi...so naju prov izoleral....še bolš...lohka zganjava kar čva :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: zahteven bodo za koga?? zame??? ja ja, kaj bi pa ti zganjov :kva2: :kva2: :kva2:
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 :evilgrin: :evilgrin: zahteven bodo za koga?? zame??? ja ja, kaj bi pa ti zganjov :kva2: :kva2: :kva2: zahtevni...ja zate ja...sj mam jst želje ne ti :unsure: :rolleyes: bom ti pokazal ob priložnosti :devil:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 zahtevni...ja zate ja...sj mam jst želje ne ti :unsure: :rolleyes: bom ti pokazal ob priložnosti :devil: ja sej samlahko bi biu prjazn pa ne tok zahtevn :unsure: no ja sej prjazn pa si :yes: aja medvode pa to :blush: :blush: :blush: :blush: :kva2: :kva2:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 ampak kljub silnim stranem nakladanja ste pa še vedno vsi nedolžni, a? :whistle: ja moja je tud še nedotakljiva zaenkrat... upam da bo tako tudi ostalo :D
mikena Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 ja moja je tud še nedotakljiva zaenkrat... upam da bo tako tudi ostalo :D jst tud :D (rit mislim)
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 jst tud :D (rit mislim) aja, slabo, slabo to... bo treba čimprej spucat (k)anale :D .)
fossil Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 aja, slabo, slabo to... bo treba čimprej spucat (k)anale :D .) to je treba takoj spucat
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 to je treba takoj spucat ... in to s pritiskom :D :lol1:
fossil Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 (popravljeno) ... in to s pritiskom :D :lol1: brez pritiska ni nč :naughty: Popravljeno Junij 9, 2007. Popravil fossil
danci1973 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 (popravljeno) Mikena, ko boš mela joške, bi te pa morda peljal kak krog... :blush: D. Popravljeno Junij 9, 2007. Popravil danci1973
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Mikena, ko boš mela joške, bi te pa morda peljal kak krog... :blush: D. no no....sej jih ma dj tut.... :hmm: kaj to tolk šteje al ka??? :mellow:
mikena Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Mikena, ko boš mela joške, bi te pa morda peljal kak krog... :blush: D. pol te bojo žulili. boljše zdej. no no....sej jih ma dj tut.... :hmm: kaj to tolk šteje al ka??? :mellow: ja kot vidiš dost šteje. :wacko:
metuljcica46 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 pol te bojo žulili. boljše zdej.ja kot vidiš dost šteje. :wacko: krizaaa kam gre ta svet....zgleda je važno sam kero košarico ma ženska...ehhhhh...no comment :eek:
snoopy Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 krizaaa kam gre ta svet....zgleda je važno sam kero košarico ma ženska...ehhhhh...no comment :eek: ah ne...denarnca tut šteje :lol1: ni ga čez karakter....pa sexy look :rolleyes: :kva2: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se