metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 :hmm: na lastno odgovornost...jst sm za...mam rd izzive :naughty: :naughty: PS:a si tok divja al kaj?? :whistle: haha.... :lol1: :lol1: sj ne zarad mene na lastno odgovornsot zarad fotra.... :lol1: :lol1: :lol1: če sm divja...ne vem pogrunti... :naughty: :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 snoopy pazi se, da te njen fotr ne dobi v njeni postlo :whistle: :lol1: čene bomo pa zaflikal :OK: riziko fantje...brez tega ne gre...kot motoristi bi lahko to že vedl ;) haha.... :lol1: :lol1: sj ne zarad mene na lastno odgovornsot zarad fotra.... :lol1: :lol1: :lol1: če sm divja...ne vem pogrunti... :naughty: :naughty: ah dj no...sj se da vse zment :lol1: bom gruntal bom...k bom čakal na drevesu da gre tvoj fotr nazaj spat in bom lahko šu nazaj :kva2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 riziko fantje...brez tega ne gre...kot motoristi bi lahko to že vedl ;)ah dj no...sj se da vse zment :lol1: bom gruntal bom...k bom čakal na drevesu da gre tvoj fotr nazaj spat in bom lahko šu nazaj :kva2: no ja tok krut pa spet ni :lol1: dreves pa polno tukej okol drgač ja.... :lol1: :lol1: hudiček bi se prplazu nazaj :naughty:
Roky Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 riziko fantje...brez tega ne gre...kot motoristi bi lahko to že vedl ;) Že, že...Sam ne se zajebavat s tastarimi, da nauš še brez bignla ustov :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 (popravljeno) no ja tok krut pa spet ni :lol1: dreves pa polno tukej okol drgač ja.... :lol1: :lol1: hudiček bi se prplazu nazaj :naughty: Seveda bi prlezu nazaj...a še dvomiš?? :evilgrin: :evilgrin: al ne bi hotla?? Že, že...Sam ne se zajebavat s tastarimi, da nauš še brez bignla ustov :lol1: binglna??ah...pol me pa nima kj skrbet...ga nimam več...preventiva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: PS:sam ne okol govort Popravljeno Junij 10, 2007. Popravil snoopy
Roky Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Seveda bi prlezu nazaj...a še dvomiš?? :evilgrin: :evilgrin: al ne bi hotla?? binglna??ah...pol me pa nima kj skrbet...ga nimam več...preventiva :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: PS:sam ne okol govort lol :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: metuljcica a poj ga boš vzela al ne :P povej descu, da bo vedu, če si more kje drugje prskrbet postlo :D
_Fingi_ Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Haha, zgleda da boste u Medvodah kr zaposleni :evilgrin: :evilgrin: Ja, je pametno si prej kej zrihtat, da se preskoči tist uvodni del o spoznavanju :devil:
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 lol :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: metuljcica a poj ga boš vzela al ne :P povej descu, da bo vedu, če si more kje drugje prskrbet postlo :D dj no... :lol1: ne ne...sj mam bingelna... sj je to tist k greš na wc zarad njega ane...pa k se skos steguje pa gleda ke okol če je kj zanimivga??? :kva2: :lol1:
Roky Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Haha, zgleda da boste u Medvodah kr zaposleni :evilgrin: :evilgrin: Ja, je pametno si prej kej zrihtat, da se preskoči tist uvodni del o spoznavanju :devil: Jest bom kr sam...ga bova rajš pila :P dj no... :lol1: ne ne...sj mam bingelna... sj je to tist k greš na wc zarad njega ane...pa k se skos steguje pa gleda ke okol če je kj zanimivga??? :kva2: :lol1: Ja toj tist k ga cele dneve po rokah valaš pa k te mastno plune če ga preveč :lol1:
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 ....Ja toj tist k ga cele dneve po rokah valaš pa k te mastno plune če ga preveč :lol1: jst sm pa skos mislu da se lama nekje skriva pa to dela.... :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Seveda bi prlezu nazaj...a še dvomiš?? :evilgrin: :evilgrin: al ne bi hotla?? ne vem....ka pa vem če bi prlezu nazaj :rolleyes: :evilgrin: :naughty: :whistle: :whistle: kakšno vprašanje je pa to zdj :lol1: :hmm: :D :lol: lol :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: metuljcica a poj ga boš vzela al ne :P povej descu, da bo vedu, če si more kje drugje prskrbet postlo :D on že ve kk pa kaj... :evilgrin: :naughty:
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 ne vem....ka pa vem če bi prlezu nazaj :rolleyes: :evilgrin: :naughty: :whistle: :whistle: kakšno vprašanje je pa to zdj :lol1: :hmm: :D :lol: on že ve kk pa kaj... :evilgrin: :naughty: :worship: :worship: :worship: jst bi...če bi me spustla nazaj...pa če me ne bi fotr tm čakal :kva2: naj ti pomagam..to ni retorično vprašanje :lol1:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 Že, že...Sam ne se zajebavat s tastarimi, da nauš še brez bignla ustov :lol1: če bi metulčica bla moja sestra, ne bi snupi brez bingla ostal, ampak česa drugega... in potem bi lahko še samo slepe naboje strelal :D
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 če bi metulčica bla moja sestra, ne bi snupi brez bingla ostal, ampak česa drugega... in potem bi lahko še samo slepe naboje strelal :D to bi blo mučenje živali...edina prednost vsega tega pa bi bla da ne bi zapravlal za kondome :kva2: a maš sestro??? :naughty: :naughty: Poba...teb bi blo treba mal rebra naštet... :kva2: :P
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 to bi blo mučenje živali...edina prednost vsega tega pa bi bla da ne bi zapravlal za kondome :kva2: a maš sestro??? :naughty: :naughty: Poba...teb bi blo treba mal rebra naštet... :kva2: :P mam jo ja....haklaj njo, pa ti ne bodo reber šteli, ampak pobirali :D
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 (popravljeno) mam jo ja....haklaj njo, pa ti ne bodo reber šteli, ampak pobirali :D :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ti je že kdo reku da dobr vice praviš??? :D Popravljeno Junij 10, 2007. Popravil snoopy
metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 :worship: :worship: :worship: jst bi...če bi me spustla nazaj...pa če me ne bi fotr tm čakal :kva2: naj ti pomagam..to ni retorično vprašanje :lol1: ja pomoje pa je...ker men se zdi da že poznaš odgovor :evilgrin: :evilgrin:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:ti je že kdo reku da dobr vice praviš??? :D to tak in tak, ampak tukaj ni bil noben vic,...
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 ja pomoje pa je...ker men se zdi da že poznaš odgovor :evilgrin: :evilgrin: :010 to bom vzel kot meni v prid :evilgrin: to tak in tak, ampak tukaj ni bil noben vic,... si ziher??prov...bom ti vrjel na besedo...pa boš to u medvodah izdatno razložu :beer2:
metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 :010 to bom vzel kot meni v prid :evilgrin: ti kr vzami tk...se ne motiš :evilgrin: :evilgrin:
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 ti kr vzami tk...se ne motiš :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: a maš ti kakšne lisice doma al pa močno vrv??? :rolleyes: zafotrapress :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
metuljcica46 Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: a maš ti kakšne lisice doma al pa močno vrv??? :rolleyes: zafotrapress :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: ma lisic lih nimam...jih pa v gozdu za hišo najdeš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hmm...ja vrv bi se pa najdla pomoje :lol1: :naughty:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 :010 to bom vzel kot meni v prid :evilgrin: si ziher??prov...bom ti vrjel na besedo...pa boš to u medvodah izdatno razložu :beer2: ja, ampak verjetno me ne bo v medvode, tak da na kakem drugem motozboru al pa če se drugje kje srečamo...
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 ja, ampak verjetno me ne bo v medvode, tak da na kakem drugem motozboru al pa če se drugje kje srečamo... u got it...
snoopy Objavljeno Junij 10, 2007 Opozori Objavljeno Junij 10, 2007 ma lisic lih nimam...jih pa v gozdu za hišo najdeš :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: hmm...ja vrv bi se pa najdla pomoje :lol1: :naughty: dobr pol...ziher je ziher pravjo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se