Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 kolk cajta pa si ti vzameš za bejbo prej, kot ji ga ponudiš? Čimprej...če je punca seveda za stvar :winkiss: Se prav si ti takoj za stvar? :hmm: :) midva z rokyjem jo 100% podpirama pri tem projektu je tak roky?!!!! :D Valda :OK: Če bo dala za sprobat kakšne so potem :whistle:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 :lol:moj problem kaj počnem...in kaj pišem...vrjami da sm bolj na realnih tleh, kot pa marsikater moje starosti in še starejših :grim jaja whatever :D
mikena Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Čimprej...če je punca seveda za stvar :winkiss: Se prav si ti takoj za stvar? :hmm: :) če bi bil dovolj dober... veš, jst imam tudi pizdo in potrebe, tako kot ti, ali pa še bolj...
Anubis Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Mikena, če organiziram zbiralno akcijo za en jošk, si boš dala vtetovirati z minimalnim fontom pod levega Motosvet? Tako da ti ga v spuščenem stanju jošk lepo prekrije?
metuljcica46 Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Mikena, če organiziram zbiralno akcijo za en jošk, si boš dala vtetovirati z minimalnim fontom pod levega Motosvet? Tako da ti ga v spuščenem stanju jošk lepo prekrije? no folk dj mate pa že bolane :lol1: :lol1: :lol1: :kva2: :kva2: ampak če je punca za stvar...kr kr... :lol1: :lol1: ampak se mi ne zdi tok neumna :yes: :winkiss:
mikena Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Mikena, če organiziram zbiralno akcijo za en jošk, si boš dala vtetovirati z minimalnim fontom pod levega Motosvet? Tako da ti ga v spuščenem stanju jošk lepo prekrije? lahko ja :kva1:
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 lahko ja :kva1: pod desnega pa v ruski cirilici NEJKO.... itak ne bo noben vedo...hehehhe
KARAMBOLA Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 pod desnega pa v ruski cirilici NEJKO.... itak ne bo noben vedo...hehehhe daj jurja!!! :P
mikena Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI???
biker77 Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? sam da bojo fajn za prjet :naughty:
Roky Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? okrogli pa črvsti :naughty:
SiR Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? samo da ne bodo dol obrnjeni pasji smrčki ...
_Nejkooo_ Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? okrogli :D
GREY WOLF Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 Zakaj umetna dilema, ena okrogla druga kapljičasta,če imaš mal filinga za estetiko pa še eno napihljivo.
jny007 Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 (popravljeno) nč punce dost tega nakladanja...hitro se zagrebite, ker zbiram prijave katera mi lahko 1. za pir(beri LAŠKO) da u Medvodah ;) LOL Popravljeno Junij 11, 2007. Popravil jny007
Irencko Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 nč punce dost tega nakladanja...hitro se zagrebite, ker zbiram prijave katera mi lahko 1. za pir(beri LAŠKO) da u Medvodah ;) LOL za union zih ne haha :whistle:
mikena Objavljeno Junij 11, 2007 Opozori Objavljeno Junij 11, 2007 je rekla ena, da je bil njen mož ful proti operaciji jošk, da je ok naravna in bla bla... po operaciji pa jo je po joškah začel šlatat 3krat na dan in ne več 3krat na teden kot prej... tko da ne čujem niti ene več o tem, da so umetne grde... YOU LIKE THEM, YOU KNOW YOU DO. :evilgrin:
soncy Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 je rekla ena, da je bil njen mož ful proti operaciji jošk, da je ok naravna in bla bla...po operaciji pa jo je po joškah začel šlatat 3krat na dan in ne več 3krat na teden kot prej... tko da ne čujem niti ene več o tem, da so umetne grde... YOU LIKE THEM, YOU KNOW YOU DO. :evilgrin: klinc k nimam cajt, da bi me kdo šlatal 3x na dan :slap: aja, saj tud moža nimam :lol1:
KeC Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? A možgani?
vapotek Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? Definitivno okrogli..... Lepše drsi vmes...
fossil Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 A možgani? kaki možgani???? mislem da jih že douk ni več...so rekl da grejo nekam kjer bojo uporabn :grim
fossil Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 V joške očitno niso šli. :whistle: maš prou, če bi šli dol, pol mikena ne bi rabla operacije, seveda predvidevamo da so možgani bili normalne velikosti ... verjetno ni edina...ki si to želi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se