mikena Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 V joške očitno niso šli. :whistle: misliš da bojo šli pol? kake predsodke mate, da je baba ki si gre povečat joške ziher glupa.... in tudi tista, ki že ima joške do tal, ni glupa na nek način, ker se da od njih živet... po pameti pa niti da se primerjate z mano!!!
KeC Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kake predsodke mate, da je baba ki si gre povečat joške ziher glupa.... Verjemi mi, da pri tebi res ne sodimo po tem a bi si dala povečat ali ne. po pameti pa niti da se primerjate z mano!!! Uf tega si pa res ne bi želel. :grrr
PikiJapok Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 misliš da bojo šli pol? kake predsodke mate, da je baba ki si gre povečat joške ziher glupa.... in tudi tista, ki že ima joške do tal, ni glupa na nek način, ker se da od njih živet... po pameti pa niti da se primerjate z mano!!! Gremo raje rimat... spodbuja kognitivne procese. ;)
fossil Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 misliš da bojo šli pol? kake predsodke mate, da je baba ki si gre povečat joške ziher glupa.... in tudi tista, ki že ima joške do tal, ni glupa na nek način, ker se da od njih živet... po pameti pa niti da se primerjate z mano!!! Verjemi mi, da pri tebi res ne sodimo po tem a bi si dala povečat ali ne. res te ne sodimo po tem kar nameravaš kao nardit, ampak po tvojih briljantnih izjavah
bandy Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 kaj nej ti rečem? moje sožalje? jz bi dala vse da bi mela manjše.. gre mi na živce ko kamorkoli pridem si vsak misli da lahko reče kar hoče.. ker res ne maram poslušat pripomb vsakega pijančka... hrbtenica se sama od sebe krivi in je res precej volje treba da se držiš "naravnost" pa še nimam nekih res ogrooomnih ampak glede na mojo postavo in za moje pojme prevelike.. kje si ti doma :whistle:
mikena Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pol pa vas drage volje zabavam še naprej...
jny007 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 za union zih ne haha :whistle: irencko a ti bos tm...kaj pa Polonca?
fossil Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 pol pa vas drage volje zabavam še naprej... ...rade volje... vidiš o tem sma prej z KeC-am govorila
GREY WOLF Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Mikena ti si meni tak fajn,sam zizike ne preveč nafilat,pol boš hendikepirana pri podvodnih športih. :winkiss:
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 In vse tiho je bilo... :whistle: :whistle: :whistle: @mikena:si se že odločila??
Roky Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 In vse tiho je bilo... :whistle: :whistle: :whistle: @mikena:si se že odločila?? sam je res nekam utihnl...vrjetn so vse dobile včerej pa jih ta tema na zanima več :xx: :D :D mikena ti kr okrogle uzem :P
metuljcica46 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 In vse tiho je bilo... :whistle: :whistle: :whistle: ma ja dj se nč več ne dogaja k midva nč več ne piševa :evilgrin: :whistle: :unsure:
snoopy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 ma ja dj se nč več ne dogaja k midva nč več ne piševa :evilgrin: :whistle: :unsure: Pa ne smem se tok izpostavlat no... :krneki:
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 In vse tiho je bilo... :whistle: :whistle: :whistle: @mikena:si se že odločila?? ma ja dj se nč več ne dogaja k midva nč več ne piševa :evilgrin: :whistle: :unsure: to sm čaku, zdej pa lhka spet pišem
črnolaska Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 kje si ti doma :whistle: :naughty: :rolleyes:
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 :naughty: :rolleyes: da nebomo o sramežljivosti začel govort :evilgrin:
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 evo, zdej pa da na resno debato prešaltamo, in kdo je bol primeren kot seveda jaz, zato nadaljujem z naslednjim vprašanjam: "A je ket kakšen motorist ZAME?" :blush: :lol1:
Roky Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 evo, zdej pa da na resno debato prešaltamo, in kdo je bol primeren kot seveda jaz, zato nadaljujem z naslednjim vprašanjam: "A je ket kakšen motorist ZAME?" :blush: :lol1: :eek: :eek: :eek: as ti tud... :D
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 :eek: :eek: :eek: as ti tud... :D pol sma pa že dva
Roky Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 pol sma pa že dva :nono: :nono: jest mam ženske rd :D
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 :nono: :nono: jest mam ženske rd :D ne slediš mi, js hočm sam na pir :lol1:
Roky Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 ne slediš mi, js hočm sam na pir :lol1: Ajaaaaa ja potem pa kr...sam poj peš domov :D
fossil Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Ajaaaaa ja potem pa kr...sam poj peš domov :D 500m bom pa zmogu peš
Stroj Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 :nono: :nono: jest mam ženske rd :D ne laži roky, kaj pa najine zadnje avanturice, boš pa kar pozabil ha :naughty: :lol1: by _Nejko_
Čamac Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Pomagajte se mi odločit : KAPLJIČASTI ALI OKROGLI??? okrogle :kva2:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se