Skoči na vsebino

Hladilna tekočina in hladilnik

MoNgL

Priporočene objave

Jst mam aeroxa-a pa kr dostkrat nalijm notr vodo, k jo je premal. Kokat jo pa vi nalivate??? Voda pa mi ne pušča ker sm use pregledu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mam Gilero Runner , stara je že 5 let in nobenkrat nisem not nalival vode. Sicer pa enkrat na mesc mau prečekiram če je je dost.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pri meni je bila glava počena pa mi je tam puščala voda. Pa sem jo zdej dal zašvasat pa mi nivo vode v kilerju še vedno pada ampak ne tolko kukr mi je prej. Zdej dolijem vsak 3. dan ko se grem pelat, prej pa 2x na dan. Pa tudi meni nikjer ne pušča sem vse pregledal...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jst mam aeroxa-a pa kr dostkrat nalijm notr vodo, k jo je premal. Kokat jo pa vi nalivate??? Voda pa mi ne pušča ker sm use pregledu.

Kje se pa nivo vode pregleda pri nrgju tastaremu?In kaksno vodo se potem doliva ce je treba?destilirano,zmesano z antifrizom al kaj?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kje se pa nivo vode pregleda pri nrgju tastaremu?In kaksno vodo se potem doliva ce je treba?destilirano,zmesano z antifrizom al kaj?

Ja tko k povsod. Spredno plastiko daš dol pa pogledaš. Naliva pa se navadno vodo iz pipe, pozim pa da ti ne zmrzne nalijš antifriz.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@MoNgL: Pa si ti prepričan, da ti res nikjer nič ne pušča? K jst mam tud aeroxa, pa mi do zdej še ni blo treba nikol vodo not vlivat. Mam ga pa že tri leta.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@MoNgL: Pa si ti prepričan, da ti res nikjer nič ne pušča? K jst mam tud aeroxa, pa mi do zdej še ni blo treba nikol vodo not vlivat. Mam ga pa že tri leta.

Nikjer ni vidt. Sej če ne bo nehal mankat vode ga bom lepo zapelu na servis pa je.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem 1x samo dolil vodo, ko je bil skuter star nekje leto dni. Še zdaj nevem zakaj je blo takrat premalo vode. Od takrat pa je konstanti nivo.

Če pa moraš vsak mesec dolii al pa še pogosteje, pa le pelji na servis, pa naj pogledajo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

markob .. pri starejšemu NRG (l`97) gledaš nivo vode na desni strani spredaj .. tam kje ti zrak ven piha .. ne rabiš nobene plastike dol jemat .. sam not (gor) pogledaš pa vidiš malo posodico pa piše gor min, max itd. ... vsaj tak je pri mojem .. :OK:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem meu pred letom problem, da mi je voda tekla pri pumpi in sicer mam malagutija firefoxa. Na začetku se je samo zniževal nivo vode, nisem pa vedel zakaj. Pol pa sem pogruntal da mi je tekla voda iz pumpe, samo se motor tolko zagrel, da je izhlapela. No čez en čas pa je začelo :D vsake 2 min bi lahko dolival vodo. :D No in sem pumpo menjal, ZDAJ PA ISTO DELA!!!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz sem meu pred letom problem, da mi je voda tekla pri pumpi in sicer mam malagutija firefoxa. Na začetku se je samo zniževal nivo vode, nisem pa vedel zakaj. Pol pa sem pogruntal da mi je tekla voda iz pumpe, samo se motor tolko zagrel, da je izhlapela. No čez en čas pa je začelo :D vsake 2 min bi lahko dolival vodo. :D No in sem pumpo menjal, ZDAJ PA ISTO DELA!!!!!

Pol maš pa problem ti nekje drugje.

Mogoče ti voda v cilindr teče in ti zato zliva vodo iz izpuha in se nikir ne vid nobena luža pod scootejem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 leto pozneje...

NO da nebom odpiral nove teme...

Ker se mi je čez zimo spraznil kanisterček za hladilno tekočino sem nalil novo tekočino not...Pa me zanima kak naj vem da je to vodo potegnilo "not" da tota stvar špila... oz hladi.. ker pa si morem zalotat kabl za temperaturo nazaj (sem prijel narobn kabl pa slučajno dol spipal- odlotal ...).. Al to kak naliješ noter je ok.. (oni mali kesl je bil čist prazen)..

LP Nejc

P.S. mam Yamaho Aerox

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!