Skoči na vsebino

Kopališče Ježica - "odprtje"


.T.

Priporočene objave

Ne vem, a sem jaz tak človek, da se mu skoz neki "dogaja".

Prejšnji teden je bilo po TV in tiskanih medijih pokazano kako lepo so zrihtali in prenovili kopališče Ježica v LJ.

In zato se v soboto popoldne z Misho in Silvijo odločimo, da gremo tja kopat....

Pridemo tja, že na parkirišču prava norišnica. Neki kao redar nas pošlje parkirat na sonce, pa čeprav je bil v senci še en parkplac prost.

Gremo notri. Na "kapiji" nam hostesa pove, da ni treba nič plačat, ker kopališče je sicer odprto ampak, da bazeni pa še niso :eek: :eek: :eek: :eek:

Potem nas potolaži, da otroški bazen pa vendarle deluje :) :) :) . No, se bo pa vsaj Sivija kopala....

Vstopimo v kopališče, gužva kot pri norcih. V otroškem bazenčku se kopa vse živo. Iščem garderobo, jo najdem in je zaklenjena. Hočem it na WC - zaklenjeno. Vprašam hosteso, kje je WC in mi pokaže na kontejner. V kontejnerju pa po teh 2 cm vode pomešane s scalnico in sralnico in wc papirjem. Nekako se potem v enem vogalu preoblečemo.

Potem gremo v otroški bazen. V otroškem bazenu se je namak ves folk. Voda umazana in smrdi po scanju. Od zadaj se je slišalo: Amir, nemoj pljuvat u vodu. Željko, pa ne da si se spet uscao u vodu.... No njihovi starši so sedeli na ležalnikih ob bazenu in veselu pušili in otresali pepel in metali čike 2m stran od bazena. Folk je pa pa potem s podplati to odnesel v bazen.

Čeprav je bil bazen otroški, je bila voda ledeno mrzla... Smo se hotli obrnt in iti domov, sam je Silvija čist nora na vodo in je silila v bazen.

Komaj smo si izborili pol kvadratnega metra prostorčka in jo je že en mulc prevrnil. Ko jo je drugič prevrnil, mu je Misha rekla nej mal pazi, pa je rekel: Sm prej pršo k vi in morte vi pazt, ker s kolego igram fudbal.

Pol so v bazen uletel še eni starejši boskurji in se začeli divje špricat in metat. Kopališki mojster je pa stran pogledal.

Najboljši pa je bil pogled na ta velike ta nove bazene, ki so bili zastaženi z varnostniki. Sonce pa je žgalo!!!

Toda nekaj folka se je kljub varovanju vrglo v te bazene. "Ajmo svi u bazen!!! In potem so jih posnemali še drugi. Začelo se je dretje in žvižganje s strani varnostnikov, potem so prišli še drugi varnostniki v uniformah in so nekako nagnali folk iz bazenov. In potem je šel ta folk nazaj v otroški bazen. Otroški bazen ima premer kakih 5 metrov.

Da ne omenjam tega, da v bazenih za dezinfekcijo nog ni bilo vode ampak smeti in pesek. Po tleh je bilo še vse od cementa, blata da o cigaretnih ogorkih ne govorim.

Koši za smeti so bili prepolni. Potem je zapihal veter in je vrečke od raznih smokijev in čipsov raznesel naokoli. Na kocu so pristale v bazenu.

Pol smo se hoteli stuširat, da bi se sprali svinjarije. Tuši so sicer delovali, toda pritiska oz. pretoka vode ni bilo. Je samo nekaj pršilo.

Nato smo se umaknili na drugi konec kopališča, da smo se posušili. Iz zvočnikov, ki so vgrajeni v tla je nažigala muzka in to ne katerakoli ampak techno.

In potem je mimo prišla še hostesa, ki nam je povedala, da se bazeni odprejo v soboto 4. junija in nam dala cenik. Hosteso sva z Misho poslala v kurac. Pol se je pa še ena stara oglasila (citiram): Marš pička li vam materina guljufiva. Kao si upate, da su bazeni zatvoreni. Marš majku vam jebem. Use vas bom pomrla.

Ostali folk ja po mobitelih klicaril vse možno od POP TV, do RGL,… Sam sem klical sanitarno inšpekcijo pa se ni nihče javil..

Zdej me pa zanima, kdo je dovolili, da se odpre kopališče, bazeni pa ne? To je navadna nategancija. Folk se pride na bazen kopat ne posedat in gledat bazen. Šanki ob bazenih so bili odprti in so imeli velik prometa, gleda na to, da je bilo 32 stopinj in da se ni dalo kopat.

Drugo pa: take svinjarije in umazanije še v življenju nisem videl :SS :SS :SS :SS

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tipicno, reklamo naredit, preden se odpre dejansko, samo da bi cim vec prislo folka, da bojo slike...

Sej cefurji se bojo zreducirali, takoj ko bojo imeli vstopnino.

Sranje, pa stvar je par 100m stran od mene :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

e moj Pegula ( Tadej) ! .)

Ti mi pa zmeraj prehitevaš po desni ! počakal bi do uradne otvoritve pa bi bilo ! Ne pa da si prihranil nekaj tolarčkov, potrošil rahle živčke in kot poizkusni zajček sodeloval v testiranju kopališča ! V petek od 14.00 ( upam da imaš vabilo) pa do polnoči ! B)

se kopamo ! B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Objavljeno (popravljeno)
e moj Pegula ( Tadej) !  .)

Ti mi pa zmeraj prehitevaš po desni ! počakal bi do uradne otvoritve pa bi bilo ! Ne pa da si prihranil nekaj tolarčkov, potrošil rahle živčke in kot poizkusni zajček sodeloval v testiranju kopališča ! V petek od 14.00 ( upam da imaš vabilo) pa do polnoči !  B)

se kopamo !  B)

Men se sploh ni šlo, da bi prišparal dinarčke. Sploh nisem vedel, da bo zastonj... Je bilo tako lepo po medijih pokazano in smo si rekli: vroče je, cajt mamo, je novo in čisto, verjetno še lepše kot Atlantis, pa pejmo pogledat.

Živčki so še najmanj, upam, da Silvija ne bo dobila kake kožne bolezni.

V petek me ne bo tja in tudi kak drugi dan ne. V petek bom že na poti na Lošinj....

Sam škoda, da nimam digitalca, da bi poslikal tisto svinjarijo (pol se mogoče ne bi tolk veselili svojega vabila).

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

K sreč je še neki konkurence w Lublan, če druzga ne se da pa banjo doma nafilat. .)

Kar se pa tiče Ježice: :BUA: :SS

Klientela je pa tud očitno že znana (Tehno frik Željko in njegov najbolji drug D.J.M.C. Nermin :alien1: ) :BUA: :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa še glede vstopnin na Ježici:

Računajo tudi dojenčkom

Na vseh kopališčih pri nas in v tujini je za otroke do četrtega leta kopanje brezplačno!

Tadej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

uradna otvoritev je danes.... prvi dan kopanja pa v soboto...........

smo bili včeraj tam, ker smo imeli privat zabavo...........

pa kopat se tudi ni dalo, ker so včeraj ravno klor zlivali v vodo........

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:BUA: Tudi jast sem preizkusil na novo odprto kopališče 29.05.05 . Z ženo in malo Špelo smo odšli , da se malo nakopamo in sončimo , pa glej , samo tamal bazenček je bil odprt , notri pa gnojnice , da je kar smrdel . Pa ne , da bi šel zato tam ker je blo zastonj , ampak nekam pač greš in če je še na novo odprto je še toliko bolj zanimivo , samo , da pa takole promovirajo kopališče je pa višek .

Še keramika je odpadala pri tuših , tolk je blo še vse sveže. Sem pa opozoril varnostnika , da se nebi kdo porezal , se pa ni sploh nič sekiral .

Sicer je pa ostalo kar lepo urejeno , tudi zelenica je super, bazeni (veliki) so pa tudi nekaj posebnega. Bo treba it preverit , kako bo , ko bo res odprto :BUA:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja,ni slabo....

Popravljeno . Popravil kekec III
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tko mal s teme bom zavila sam se mi ne da nove odpirat...

Kje pa je kaksno normalno kopalisce v Ljubljani? Zdej je tle ta Atlantis odprt sam baje da ni nic prida. Pa tko da je zuni, a je kje al se je treba kej zapelat do Dolenjskih ipd?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pismu ej lahko bi še Kolezijo uštimal ... bi blo kr fajn .... :hmm:

Pr nas bi spil mrzu pir al pa dva, pol bi se šli mal namočt, pa spet na kakšen mrzu pir, dva itd.

:yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:naughty: Saj kar dobro izgleda?!

mah ja... :glare: jaz od kopališča pričakujem olimpijski bazen, da se sploh da plavat, ne pa te mlakice, kamor se stare babe hodijo odmakat, zraven tega pa še en bar s senco in hladnim pirom. :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pismu ej lahko bi še Kolezijo uštimal ... bi blo kr fajn ....  :hmm:

Pr nas bi spil mrzu pir al pa dva, pol bi se šli mal namočt, pa spet na kakšen mrzu pir, dva itd.

:yea1:

To bi bila res dobra popestritev ob torkih.....

Namočiš kohones v prijetnem bazenu, popiješ pivce.....in mimo grede opazuješ še brhke motoristke,ki paradirajo okoli!

Sam neki si pa ne želim.......ampak to bi bilo že preveč osebno :P :P :P :P :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ja Kopališče Kolezija je v samem centru mesta in je huda sramota mesto. Nekaj se tožarijo - sred "LUBLANE" pa sameva mesto kjer je bil včasih hudo lep bazen, super barček s še bolj super bejbami, savne, jakuzi, košarkaško igriščem,.... Sedaj pa si razfukan prostor do konca delijo skejterji in đankiji, ki so dobršen del zgradb že popolnoma zakurili(požar konec leta 2004).

Kopališče Ježica je bilo pa od vekomaj znano kot zbirališče ušive(dobesedno) ciganske družbe! V letih, ko so me bazeni še zanimali je bilo to tudi najbolj umazano kopališče! Nebeške toplice z najbolj usrano vodo v Sloveniji!!!

Bodo bili vsaj edinstvenI!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

  • 1 mesec pozneje...

Zivjo!

minil je ze 1 mesec odkar so Laguno odpli... A kdo ve kako se je vse skupaj odvilo do danes. Za vikend bi rada sla, pa ne vem, ce se mi splaca it, glede na to, kok ste spluval.

lp

Nika

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mislim, da bi IXSov opis kar ustrezal dejanskemu stanju... Baje se nekaj trudijo z nekimi fensi zadevami, ampak jim bolj ne uspeva...

Tadej

Popravljeno . Popravil Tadej
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

eni so mi rekli, da je super ... čeprav sem jih hotel prepričati o nasprotnem ... je treba pogledac in sam ocenit. :fredy:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pomoje je še najboljš bazen v LJ Kodeljevc, vsaj kar sem nekajkrat videl lani in letos.

Malo ljudi še posebej "tačrnih"=čista voda, nekaj je bil prenovljen,...pravo nasprotje kot izpred ca. 8-9 let ko je bilo huje kot v Gangesu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, jz sm sla v petek zvecer pogledat sceno, pa je medla. :(

Folk je kr neki. no, vsaj meni ni vsec ....skratka mularija.

Drugace muzka je pa super - house, ambient tudi. :OK:

Bom pa sla se 1x preverit cez dan na bazen.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!