aja Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Ja, pa pridem še jaz - all inclusive. Krotilec slonov - nisi edini izgubljeni...meni je tudi malo nerodno....če pa nikogar ne poznam. Bom čist rdeča lička mela (pa ne od vina)... LP Aja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 22, 2002 Deli Objavljeno April 22, 2002 Nič bojazni. Še nobenega novinca nismo ugriznili. Krotilec je prizorišče FS10 zapustil v enem kosu. Punc pa sploh ne grizemo. Samo malo grizljamo, če je ravno priložnost. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roni Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Hahahahaha.... ja ja.... pozabu si povedat, da je na FS prišel kot Krotilec slonov, odšel pa kot Krotki... Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 Smo bili vsi bolj krotki, ko ste nam pod nosove tiščale tiste napise motosvet na ženskih majčkah. Se ponuja kot na pladnju, zagrabiti pa ne smeš, kar tako tam na vrtu namreč Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: Hahahahaha.... ja ja.... pozabu si povedat, da je na FS prišel kot Krotilec slonov, odšel pa kot Krotki... Eheheheheh..... ja.... bo drugic rahlo manj pompozen pristop naredil... ehehehehe..... .... ker se ti to vedno hitro povrne v isti meri.... ehehehehehehe..... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno April 23, 2002 Deli Objavljeno April 23, 2002 quote: Hahahahaha.... ja ja.... pozabu si povedat, da je na FS prišel kot Krotilec slonov, odšel pa kot Krotki... Važno je samo to, da se mamo radi pa da nas v noge ne zebe! heh sej tega pa res ni treba poudarjat Roni, sej vsi zaupamo vate! ***** Come in peace or stay at home! (oz. potem Medo, ostane doma in si enega u miru narola!! ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 Evo, še jaz bi šel zraven, pa sine po vsej verjetnosti tudi. Prosim pište: Horjo - degustacija Rok - skupinska vožnja Aja, pa še to: Kdaj se predvideva vrnitev v metropolo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 quote: ... Prosim pište: Horjo - degustacija Rok - skupinska vožnja ... ... a to pomeni, da bo Rok cel dan zejen motorincka okrog podil? ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 quote: quote: ... Prosim pište: Horjo - degustacija Rok - skupinska vožnja ... ... a to pomeni, da bo Rok cel dan zejen motorincka okrog podil? ... lp Easyrider Ja, Izi, tko kot Macica. Sam ne Horjotu povedat, da sem na mlajše tipčke mahnjena jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 ... a to pomeni, da bo Rok cel dan zejen motorincka okrog podil? ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno April 24, 2002 Deli Objavljeno April 24, 2002 Ja, Izi, tko kot Macica. Sam ne Horjotu povedat, da sem na mlajše tipčke mahnjena jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
udi Objavljeno Maj 1, 2002 Deli Objavljeno Maj 1, 2002 Ja mene samo zanima kako to mislite izpeljati 25 maj v klet pa pe dan motoristov kje drugje al ja v igri samo klet ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Maj 5, 2002 Deli Objavljeno Maj 5, 2002 Če bo lepo vreme, prideva s Tino 100 posto. Ampak: - jst degustacija in ogled in vse - Tina pa vse razen degustacije (ogled vk, vožnja, ...) ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: quote: Ja, Izi, tko kot Macica. Sam ne Horjotu povedat, da sem na mlajše tipčke mahnjena jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Dont worry muca, sej sem jest tud! Na mlajše bejbe!! he he he kako sva si različna jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Popravil/a - macica dne 09/05/2002 ob 11:18:38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: quote: Ja pa mislite da se nas bo zbralo 20?... Iggy, tebe skrbi stevilo 20?! Ma, bodi resen... A je ze bilo kaksno forumovsko srecanje (razen prvih dveh), kjer je bilo manj kot 20 ljudi?! Rekord je pa tam nekje okoli 50-55, ce me spomin ne vara. Torej stevilo ni problem... Torej rekordno število je medtem že prekoračilo številko 70 če se ne motim jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: PRIJAVE ZA OGLED VINAGOVE KLETI in SKUPINSKO VOZNJO: Ahm, kje pa je ta klet? Pa a se bomo kaj skupi iz Lj peljali? jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 Hmm, nobenga seznama prijavljeni še ni.... Ma de se ni kej pofrderbal?? Ja, neč, bom še enkrat napisu! Prjava: HHV senior in HHV junior Proba vinca: HHV senior only Skupna fura in start iz LJ: both HHVs No de vidmo, a bo kej!? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: PRIJAVE ZA OGLED VINAGOVE KLETI in SKUPINSKO VOZNJO: Ogled bo 25. maja 2002 s pricetkom ob 12:00. Prijavljeni: 1 Rocky 2 Gregs (brez degustacije, ce je mozno) 4 Uti & Lindau 6 Ice & Ice Lady (?) 7 Zoolo 8 Pupa (brez degustacije) 9 Hotschko (brez degustacije) 10 Borissuper 11 Urbinhud 12 Aja 12 Horjo 13 Mimixtz Za skupinsko voznjo: 1 Macica 2 Rok 3 Tina (Mimixtz) HHV sen......kaj pa zgornje? so se ocalca malce zarosila? kufe se ni vzgal? ......BTW je na 3.strani. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 UUUUPPPPSsssss, urkaduš, grem kuj še na en kufe!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 Jaz bi šel tudi pogledat kje je Štajerska, pa vinogradi, pa kleti... Brez degustacije. Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 PRIJAVE ZA OGLED VINAGOVE KLETI in SKUPINSKO VOZNJO: Ogled bo 25. maja 2002 s pricetkom ob 12:00. Prijavljeni: 1 Rocky 2 Gregs (brez degustacije, ce je mozno) 4 Uti & Lindau 6 Ice & Ice Lady (?) 7 Zoolo 8 Pupa (brez degustacije) 9 Hotschko (brez degustacije) 10 Borissuper 11 Urbinhud 12 Aja 12 Horjo 13 Mimixtz 14 Desmo Za skupinsko voznjo: 1 Macica 2 Rok (HHVjev sin) 3 Tina (Mimixtz) ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Popravil/a - Gregs dne 09/05/2002 ob 19:45:13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 No ja.. sej jst bi se tut peljala... če bi me kod vzel.... joj.. kok si grem že na živce s tem fehtarjenjem... kaj šele vam!! sorry folk.... sej delam na tem noooo I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: No ja.. sej jst bi se tut peljala... če bi me kod vzel.... joj.. kok si grem že na živce s tem fehtarjenjem... kaj šele vam!! sorry folk.... sej delam na tem noooo I want some more!!!! Pupa, pa saj se je Hočko nekaj javljal. Ga kr za besedo prim. jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 HEHEHEHEHESEJ RES!!!!!!! I want some more!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 9, 2002 Deli Objavljeno Maj 9, 2002 quote: HEHEHEHEHESEJ RES!!!!!!! ko si predstavljam pupino faco .....takole zlobno ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se