uti Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 Tako, posredujem vam sporočilo Rocky-ja, in sicer, da ima trenutno v službi ogromno dela in predlaga, da bi to "srečanje" raje prestavili na nedoločen datum iz dveh razlogov: 1. ker ima dela čez glavo in najbrž ne bo uspel vsega opraviti do sobote, da bi se lahko v miru posvetil vašemu obisku 2. napovedan je zelo slab vikend (beri: slabo vreme - dež!!!) in potem najbrž ne bo imel nihče ravno želje po vožnji v Maribor Sedaj pa je odvisno od vas - ali ugodimo Rocky-ju in prestavimo zadevo (mu oprostimo, ker si res želi, da vas popelje na ogled in furo po štajerskem koncu!) ali pa izpeljemo stvar, a potem se stvar malce zakomplicira, ker nimamo spremljevalca na motorju! Tak, sedaj pa "navalite"! Samo ne se razburjati, prosim.... Rocky je res slabe volje, ker tega ne more izpeljati, zato upam, da boste situacijo razumeli in ga podpirali pri tem, da pripravi to reč v najkrajšem možnem času! Pozdravček, Uti How's your day? Ready to play? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Maj 21, 2002 Deli Objavljeno Maj 21, 2002 quote: potem se stvar malce zakomplicira, ker nimamo spremljevalca na motorju! Problem je bolj v vremenu, kot v čem drugem! Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Krokar Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Jap, tud jest bi se prdružu (z dovoljenjem..), ampak vreme, pa moja zadnja guma!!! ...SOMEBODY STOP ME!!!... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Odjava... mene ven iz seznama... I promise I will be goon..ee..goof..ee..goob..ee..g...BAD. I am sorry I just can't be GUT! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 quote: Tako, posredujem vam sporočilo Rocky-ja, in sicer, da ima trenutno v službi ogromno dela in predlaga, da bi to "srečanje" raje prestavili na nedoločen datum iz dveh razlogov: 1. ker ima dela čez glavo in najbrž ne bo uspel vsega opraviti do sobote, da bi se lahko v miru posvetil vašemu obisku 2. napovedan je zelo slab vikend (beri: slabo vreme - dež!!!) in potem najbrž ne bo imel nihče ravno želje po vožnji v Maribor Sedaj pa je odvisno od vas - ali ugodimo Rocky-ju in prestavimo zadevo (mu oprostimo, ker si res želi, da vas popelje na ogled in furo po štajerskem koncu!) ali pa izpeljemo stvar, a potem se stvar malce zakomplicira, ker nimamo spremljevalca na motorju! Tak, sedaj pa "navalite"! Samo ne se razburjati, prosim.... Rocky je res slabe volje, ker tega ne more izpeljati, zato upam, da boste situacijo razumeli in ga podpirali pri tem, da pripravi to reč v najkrajšem možnem času! Pozdravček, Uti How's your day? Ready to play? Po 10 dnevih spet na najboljši spletni strani! Ja, Uti najlepša HVALA! V službi je resnično precej dela po tedenskem gledanju ribic in vlečenju jader, tako, da o kakšni vožnji z motorjem sredi tedna lahko samo sanjam. Za soboto kaže malo bolje, (čeprav se lahko v trenutku spremeni)za vreme pa tudi ne kaže najbolje. Dajmo še počakat kakšen dan, dva, da vidimo kaj bodo napovedali Trontelj in comp. Za SV Slovenijo tako nikoli ne povedo točno. Še dobro, da imamo precizne sosede iz severa. Resnično upam, da bodo moje službene stvari do takrat na čistem. Sam potek dogajanja (kako, kdaj, kje)pa je opisan nekje na začetku. Lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky P.S. UTI, pokliči me, da dorečema do konca! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 Meni bi kar odgovarjalo, če se zadeva prestavi. Še posebej, če bo kaj letelo z neba, ker sem ravno uspel posušiti škornje po zadnjem "plavanju"... Bye Desmo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 ja desmo! kaj pa ribogojnica? a bos pustil vse boge ribice,da pocrkajo?! ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 22, 2002 Deli Objavljeno Maj 22, 2002 PRIJAVE ZA OGLED VINAGOVE KLETI in SKUPINSKO VOZNJO: Ogled bo 25. maja 2002 s pricetkom ob 12:00. Prijavljeni: 1 Rocky 2 Horjo 4 Uti & Lindau 6 Ice & Ice Lady (?) 7 Aja 8 Mimixtz 9 Desmo 10 Borissuper 11 Urbinhud 13 Samo + Lady (brez degustacije oba) 15 Krotilec + Lady (?) 17 Sandi + Lady 19 Hanzi + Monika 21 Lena + Diablo (brez degustacije) Za skupinsko voznjo: 1 Macica 2 Rok (HHVjev sin) 3 Tina (Mimixtz) ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 No, kaj bo zdaj? A ste se mal .....? Gremo ali ne??? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 Ja super, še 10 min sem v službi in imam dostop do interneta, pa še vedno nisem ziher, ali se jutri gre v MB ali ne?! OK, bom probal še popoldne pogledat, pa če ne bo nobenga odgovora, pa nič. Lahko bi pa vsaj kdo kej zinu!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 Ja no... zvečer bom še enkrat pogledal, kaj ste sklenili, jaz in Tina bi V PRIMERU LEPEGA VREMENA z veseljem prišla (se pripeljala). Če pa se bo zadeva prestavila, se mora prestavit za najmanj 14 dni, saj je naslednji vikend FS11, a ne, če ni tudi to prestavljeno, moram še pogledat, še nisem do tja prišel. ace Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 Prav je, da iz prve roke izvete kako in kaj. DEGUSTACIJA in vse stvari z njo so prestavljene na kasnejši termin. Kateri bo, se bomo dogovorili na naslednjem FS! Verjamite, da mi je samemu še najtežje, da moramo prestaviti vso stvar, zato pa istočasno obljubim, da se bo mariborski del Motosveta potrudil še bolje. Dejstvo je, da je napovedano slabo vreme. Prišlo je do precej odjav zaradi takšnih in drugačnih vzrokov. Eni gredo na Grobnik. Mene zadnji teden ni bilo v MB. Sedaj se kopam v delu. Isto velja za Uti, ki je tudi full zasedena in sedaj na koncu nisma dobila prostega termina v kleti. Kot sem omenil dajmo reči kaj več na naslednjem FS. Vsem skupaj lep pozdrav izpod vinogradov! Rocky Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Hanzi Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 Hvla za pojasnilo. se proporočam za kdaj drugič. jutri po vsej verjetnosti pa vabi portorož in morje in vonj po bencinu. Sonce naj sveti vsak dan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Maj 24, 2002 Deli Objavljeno Maj 24, 2002 quote: obljubim, da se bo mariborski del Motosveta potrudil še bolje. ....in predvsem v Mariboru bo. Accelerate 'till you see God ....then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uti Objavljeno Maj 25, 2002 Deli Objavljeno Maj 25, 2002 ...v Mariboru pravkar začelo deževati! Pozdravček, Uti How's your day? Ready to play? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gregs Objavljeno Maj 26, 2002 Deli Objavljeno Maj 26, 2002 quote: ...v Mariboru pravkar začelo deževati! Eh, nic hudega... je dezevalo se celo noc, pa smo ravno tako fletno spa... ekhm.... se zabavali.... ---------------------------------- Kuhanje je kot zenske: malo odvrnes pozornost stran, pa imas ogenj v strehi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se