mrbrdo Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 LP Nekdo prodaja enga Aeroxa 1999 letnik in ima samo 500 km.. Zanima me če je možno da je kaj prevrtel kilometre nazaj (=če se to da), ker se mi zdi dost malo za tok kok je star.. hvala, lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Apn-ka Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Ja da se... Daš na vrtalko zajlo in potem, ko se preobrne,da začne znova :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Večina ljudi, ki jih poznam trdijo, da se da zvrtit števc z vrtalko! Me zanima koliko od teh jih je to dejansko probalo nardit. Iz lastnih izkušenj vem, da gre to tako zellooooooo počasi, da bi vrtel 1 mesec, če bi hotel doseči da se števec preobrne.. Najboljša rešitev je, da se števec razstavi in se ročno nastavi željene km. Kar ni tako težko, če imaš pravo orodje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Sam sem taisto poskusil pred mnogo leti z brusilko. Stvar se pelje pribljizno 90 km/h v rikverc seveda. No, v enem popoldnevu se sicer res nekaj km zbije samo fibrca pa po ene 1000 km crkne itak! Zdej si pa nej vsak sam pretehta. :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
woox Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Z vrtalko gre zlo pocas pa po vsej vrjetnost se ti se zajla pol strga!! Preverjeno sam ne na RS-i ampak na BTju! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
woox Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Drugac pa ce mas veze ti to tut na servisu nardijo! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Nevem kak točno je Aerox-u, ker še nisem pogledal. Vem pa da 100% gre na Yamaha Spy števec narazen vzet, številke nastavit, pol pa nazaj vkup dat. Samo 1 fedrdca je ki drži vkupaj številke. Pa tisto malo narazen potegneš, pa že nastavljaš številke :) Iz 30 000 km na 1 000 je samo 10 min dela :BUA: kar seveda ni fajn, če kupuješ rabljenega. Če je podoben števec na Aerox-u, potem gre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c0Li Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Ja itak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2005 (popravljeno) predvidevam da ni možno preverit, če se je kdo kaj "igral" s kilometri (recimo če je raztavil števec)? a je kakšna zadeva v teh skuterjih, kjer bi se poznalo če bi bilo precej več km narejeno (od 10000 naprej)? Da se kej obrabi, sploh kaj kar se ne da kar tako zamenjat oz je drago? Čudno se mi edino zdi, da bi prevrtel na 500km, ker je malo sumljivo za 6 let, če bi jaz to delal bi raje na 2000-4000 a se vam ne zdi? razen če je ravno zarad tega dal na tok malo :) lp Popravljeno Maj 31, 2005. Popravil mrbrdo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 saj se to vidi po izgledu, ce ima sam 500 km stevec pa je res najlazji razdret in nastavis na zeljene km Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 saj se to vidi po izgledu, ce ima sam 500 km stevec pa je res najlazji razdret in nastavis na zeljene km ← Ja glih najlažji ni! No, odvisno od tipa števca. Nekatere je simpl razkopat, nekatere se pa praktično ne da, ker so vliti. Jaz sem npr enkrat moral odtopit steklo s spodnje strani in potem nazaj zalilt s plastiko, ker je bil števec vlit in se ga ni dalo na noben drug način razstavit.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mrbrdo Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 no sej upam da se bo ze takoj vidl ce je bil velik vozen.. drgac pa pomoje aerox nima vlit, ce tut spy nima.. hvala za odgovore! aja se zmer velja, ce kdo ve ce se da tudi na kak nacin to preverit da napise tu.. cene pa hvala :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se