guro Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Dober dan Mene pa zanima nakup malagutija 50 xsm in gunga drzga z kros gumami pa me zanima kok ima to kej KW ker eni pravjo da ima od MINARELL mašino in ta naj bi imela nekaj čez 6 KW kar je 9Km pa me zanima če je to res. Potem me zanima še končna in če je možna kakšna predelava, drug kit auspuh, kakšen frgazr ma pa v usnovi gor Hvala lepa Lp guro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_jezus_ Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 6kw ziher ne.. Ce gre seveda za 50cc skuter/offroad varianto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 tm okol 3KW več ne manj pa tut ne pomoje:D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
caplziga Objavljeno Avgust 3, 2010 Deli Objavljeno Avgust 3, 2010 ti motorji imajo okoli 2 kW to pomeni 3 KM vsepovsod kjer piše da imajo okol 6 kW so ti kW-ji izmerjeni pri 10000 obratih/minuto ninjaxx 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se