Kosednar Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 a bi se dalo kako narediti vodno hlajenje za yamaho dt 50r l. 1995 ali kako naredit večji pretok zraka ker se mi ful pregreva vendar sem gledal svečo pa je tako lepe rjave barve tako da mislim da fergazer ni problematičen (mogoče bi se dalo od računalnika ventilator gor dat vendar je na mopedu 6V elektrika) Prosim pomagajte P.S. ali ima sploh katera vodno hlajena yamaha (50 ccm) enak vrat cilindra kot moja ki je zračno hlajena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dragon| Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 ja jz mam yamaho dt50r letnik 2000 pa mam vodno hlajenje :OK: .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VmasIna Objavljeno Maj 30, 2005 Deli Objavljeno Maj 30, 2005 Na kratko: se ne splača, tudi če bi bilo izvedlivo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 ja jz mam yamaho dt50r letnik 2000 pa mam vodno hlajenje :OK: .) ← Tile yamahe so za k....! Kaj maš na tisti (1995) polinija gor al kaj? Vpraš kej, jst sem mel tako yamaho kr ene par let... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dragon| Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 ja nevem jz jo nimam kej dolg sam do zdej je blo use ql sam spredna bremza je kurcu k mi hidravlika pusca tko da morm nek rocko celo dobit pa ne potegne takoj ql tak da nevem mal je tezav sam sej drgac je pa dolgcajt. :OK: :) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosednar Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Deli Objavljeno Maj 31, 2005 nimam nič polinija bi kupil pa ne vem koliko je cena pa kje se ga da dobit pa vžiga mi tudi s prvim ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno Maj 31, 2005 Deli Objavljeno Maj 31, 2005 Jest sem ga mel, menda je 63 kubikov, cena pa je okol 20 jurjev. Gre pa pol namest 60 80km/h al pa še kej več. Probi dobit izpuh od 80-ke, men je takrat po šou 105, sam pol se pa že res lahk pregreje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosednar Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 men gre zdaj 75 km/h ker nama blokad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosednar Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 kaj bi lahko naredil da bi mi s prvim vžgal (mogoče sem narobe nastavil fergzer) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beli Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Kupi POLINI-ja pol bo prej na prvo, ker ima večjo kompresijo. Motor ma pol ziher ene 3 konje več...ihaaa... :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 ...in kje mislis dobit vodno pumpo, na kak pogon, kam namestit hladilnik,......?? :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
c00L3r Objavljeno Junij 1, 2005 Deli Objavljeno Junij 1, 2005 Kupi POLINI-ja pol bo prej na prvo, ker ima večjo kompresijo. Motor ma pol ziher ene 3 konje več...ihaaa... :grrr ← Če ne vžiga na prvo, se to nebo popravlo z večjim cilindrom :blink: pa če tudi daš gor 125ccm. Treba bo pogeldat fergazer, svečko in vžig. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosednar Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 pa če bi se dalo naredit od kake druge yamahe (yamaha 50 dt sm ali nekaj takega) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kosednar Objavljeno Junij 1, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 1, 2005 proplem pa je tud to da ne vem kje dobiti polinija in ali je pri poliniju tudi fergazer Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se