kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 motor parkiran na obljudenem mestu, sam na sprehodu z drago, pridem nazaj je motor potacan, pospravljene sopotnikove tačke, premaknjena balanca, bognedaj premaknjen cel motor... a se vam dogaja? kaj naredite da se vam to ne bi dogajal, kaj se naredi če nekoga zalotiš?
pirrulz Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 to semi še ni zgodilo s strani tujcev, ampak ljudje, nikarte z motorjem na kake familijske obletnice, kjer se zbere milijon neke vaše žlahte. Kot da že to ni dovolj, se potem vse živo, kar je mlajše kot pet let, rine gor na motor. :ninja:
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 to nekak že stisnem zobe in se trudim delat kar najmanj zaskrbljen obraz medtem ko poskušam met stvari pod kontrolo ;) aja ključa pa na teh familjarnih zadevščinah res ne smeš puščat noter ker se bo ziher najdu kak mojster k bo hotu slišat kako zadeva zveni (ker očitno vsi misljo da ma zadeva drugačen zvok če so sami za krmilom)
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 vse živo, kar je mlajše kot pet let, rine gor na motor. :ninja: ← mlajše od pet in starejše od pet(deset)
Erik Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 to semi še ni zgodilo s strani tujcev, ampak ljudje, nikarte z motorjem na kake familijske obletnice, kjer se zbere milijon neke vaše žlahte. Kot da že to ni dovolj, se potem vse živo, kar je mlajše kot pet let, rine gor na motor. :ninja: ← ga slučajno glih opereš, obrišeš, spoliraš pa pride en mali, ki je malo pred tem lizal sladoled, pa se ga začne dotikat in kot omenjeno spravljat gor :o :angry: da bi pa tujci kaj delali z njim, pa še nisem doživel ali pa bolje da ne vem :yes:
Pervy Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 kaj naredite da se vam to ne bi dogajal, kaj se naredi če nekoga zalotiš? ← da se mi nebi to dogajalo edino da ga imaš skoz na očeh. če ga zalotim pa buške. enkrat sem ene cigote stran nagnal ko so se ravno hteli gor spravit pa so spizdli preden bi skasirali, enkrat pa sem samo u 3PM poslal enega fotra, ki je malega froca gor deval in mu razložil da jaz tudi po njegovi babi ne plazim al pa pridem v njegovo dnevno sobo pir pit pa tv gledat :angry2:
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 da bi pa tujci kaj delali z njim, pa še nisem doživel ali pa bolje da ne vem :yes: ← men se to ni zgodl do sedaj... potem pa dvakrat v 10 dneh... najprej v preserju pred blokom in nato še v umagu na promenadi med miljon folka
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 da se mi nebi to dogajalo edino da ga imaš skoz na očeh. ← ma ta skoz na očeh je nemogoča varijanta razen če ga parkiraš pred bar in se usedeš za dve ure za najbližjo mizo... bojim se pa da če koga zalotim da dotičnemu ne uidejo bunke... sam pol bodo tožbe in denarni stroški ipd...?
Erik Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 že kolega če se hoče gor vsedit, ga mal postrani gledam <_< tujcem pa dovolim samo slikanje z mojo :wub:
Denny Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 zgodilo se mi je ze veckrat...se posebej takrat ko sem imel ninjo-pac bolj popularen motor...enkrat sem celo zalotil 2 punci-ena na motorju, druga jo je pa slikala...a so takoj morale dati za rundo :beer2: :D Na sedanjem imam alarm. In to je tudi super resitev. Ce parkiram v mestu, imam vedno aktiviran alarm. Je pa problem, ker ti lahko naredijo p[raske od zadrg in gumbov.je pa res, da se eni obnasajo ravno tako kot, da bi iz dzungle prisli :slap:
xr800 Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Ja dečki tu pa je treba bit brez milosti (digi digi dagi gorta po gofli nagi)......Pervy, bi reko da so cigoti (jaz jim iz "ljubezni" pravim Brazilci zmožni še kaj drugega, ne samo, da bi se gor vsedli....... Za njih pa samo specialne metode...... :fight2:
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 mene dejansko ne moti preveč če se gor usede kak kolega k ma izkušnje z motorjem... ne pa da mi en zelenko skuterist probava kolk ga lahk na mestu nagne ipd... to ga pa skenslam še preden me vpraša če se lahk gor usede
Einherjar Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 motor parkiran na obljudenem mestu, sam na sprehodu z drago, pridem nazaj je motor potacan, pospravljene sopotnikove tačke, premaknjena balanca, bognedaj premaknjen cel motor... a se vam dogaja? kaj naredite da se vam to ne bi dogajal, kaj se naredi če nekoga zalotiš? ← Ce te ni zraven, preprecit ne mores - jaz se malo zanasam na to, da ce mi kdo premakne motor zacne le-ta tulit zaradi alarma. Ce sem zraven se zacne z dvema klofutama - po potrebi dozo povecujemo.
ceco Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 kaj naredite da se vam to ne bi dogajal, kaj se naredi če nekoga zalotiš? ← S seboj na potovanjih vozim pokrivalo za motor (ker sem že italijančkom glave vlekel ven iz agregata). V Portorožu pa bom na sedež nastavil košarico s prošnjo za prispevke za dodatno kustomizacijo (ker sem že eno švedsko staro mamo vlekel z motorja /potem ko jo je njen ata že slikal/). Imam pa tudi šimel nalepke z rekom: "If you tocuh my bike I will break your life". Ampak priznam, mi do neke meje godi, če si ogledujejo moj moped. Malce nečimerni Ceco V prilogi pa začetek "napada" šlatanja mopeda. Kakih 1700 km od doma. Razlog je bil baje v tem ker ni mogel verjet da so ritonositelji pa še kaj iz pravega usnja. Pa še eno predstavo sem mu razblinil. Da kromirani niso samo Harleyi. C'est la vie.
ixs Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 daj gor nalepko......če ljubiš svoje življenje kot jaz svoj motor, ti odsvetujem da se ga dotikaš....
Brihta Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Ce te ni zraven, preprecit ne mores - jaz se malo zanasam na to, da ce mi kdo premakne motor zacne le-ta tulit zaradi alarma. Ce sem zraven se zacne z dvema klofutama - po potrebi dozo povecujemo. ← Mater ste polni samih sebe. Sej ce ni nobene skode narjene, se ni treba mlatit folka. Lahka se jim lepo pove naj grejo stran in to je to.
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Mater ste polni samih sebe. Sej ce ni nobene skode narjene, se ni treba mlatit folka. Lahka se jim lepo pove naj grejo stran in to je to. ← a veš kako bi policaj gledu na to da bi se ti usedu v tujega jaguarja? kaznivo dejanje... ampak ker pri motorju ni nobene šipe treba razbit da prideš not (gor) je pač vse okej ;) se mi zdi da je primeren vrstni red ukrepanja 1. opozorilo 2. 2 klofuti 3. 4 klofute 4. 16 klofut 5. 256 klofut 6. in tako dalje ampak fizično obračunavanje je lahk dokaj dvorezen meč ker lahko da ma pač tip če 30 kolegov v bližini k se bojo zatem znesl nad tabo in nad motorjem?
Pervy Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Mater ste polni samih sebe. Sej ce ni nobene skode narjene, se ni treba mlatit folka. Lahka se jim lepo pove naj grejo stran in to je to. ← yeah right taki folk ti najprej popraska motor z kakim fršlusom, drugače pa bi lahko premogli tolko kulture da se ne obešajo po tujih stvareh. pa še dobra anekdota: sedim v kafiču pred UKM v MB in gledam motor parkiran 5 m stran, pridejo trije mali brazilci .) (pobreški brazilci) in se potikajo okoli motorja. ko jih ravno hočem nagnat stran eden z obema rokama na polno zagrabi avspuh - očitno ga je premamilo kako lepo se sveti. he he motor sem 2 min prej parkiral po 50 km vožnje :grim :lol1: . tako hitrega in glasnega brazilca še nisem videl, je tulil ko rešilec in zbežal nekam stran, jaz pa sem drugi dan še malo kože odstranil z avspuha :devil: :lol1: :grim :OK:
Einherjar Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Mater ste polni samih sebe. Sej ce ni nobene skode narjene, se ni treba mlatit folka. Lahka se jim lepo pove naj grejo stran in to je to. ← Sej jim z klofutami cisto v redu poves, da so nekaj narobe naredili...
xr800 Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 yeah right taki folk ti najprej popraska motor z kakim fršlusom, drugače pa bi lahko premogli tolko kulture da se ne obešajo po tujih stvareh. pa še dobra anekdota: sedim v kafiču pred UKM v MB in gledam motor parkiran 5 m stran, pridejo trije mali brazilci .) (pobreški brazilci) in se potikajo okoli motorja. ko jih ravno hočem nagnat stran eden z obema rokama na polno zagrabi avspuh - očitno ga je premamilo kako lepo se sveti. he he motor sem 2 min prej parkiral po 50 km vožnje :grim :lol1: . tako hitrega in glasnega brazilca še nisem videl, je tulil ko rešilec in zbežal nekam stran, jaz pa sem drugi dan še malo kože odstranil z avspuha :devil: :lol1: :grim :OK: ← Jebi, ga to bi moral videt :OK: :cry: :yea2: :yea1:
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 yeah right taki folk ti najprej popraska motor z kakim fršlusom, drugače pa bi lahko premogli tolko kulture da se ne obešajo po tujih stvareh. pa še dobra anekdota: sedim v kafiču pred UKM v MB in gledam motor parkiran 5 m stran, pridejo trije mali brazilci .) (pobreški brazilci) in se potikajo okoli motorja. ko jih ravno hočem nagnat stran eden z obema rokama na polno zagrabi avspuh - očitno ga je premamilo kako lepo se sveti. he he motor sem 2 min prej parkiral po 50 km vožnje :grim :lol1: . tako hitrega in glasnega brazilca še nisem videl, je tulil ko rešilec in zbežal nekam stran, jaz pa sem drugi dan še malo kože odstranil z avspuha :devil: :lol1: :grim :OK: ← ja ob tej predstavi kr mal pozabiš da ti je osvinjau veliko :wub:
gizmOkak Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Meni tudi teži d kdo lazi po motorju :fight2: Če ga le vidim mu prvo ene dve povem, do druge stopnje pa še ni pršlo... Če pa keri otroci gor skačejo.... Ja kaj čem, dovol žalostno d majo tko ruknene starše d jim to dovolijo... sploh pa jebiga, sej je mulc, kaj bo vedu kaj sme in kaj n. Bo pa zato njegov stari vedu kolk košta barvanje pa lakiranje rezervarja :devil:
kOdEbLuE Objavljeno Maj 31, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 Meni tudi teži d kdo lazi po motorju :fight2: Če ga le vidim mu prvo ene dve povem, do druge stopnje pa še ni pršlo... Če pa keri otroci gor skačejo.... Ja kaj čem, dovol žalostno d majo tko ruknene starše d jim to dovolijo... sploh pa jebiga, sej je mulc, kaj bo vedu kaj sme in kaj n. Bo pa zato njegov stari vedu kolk košta barvanje pa lakiranje rezervarja :devil: ← ok pa dejmo pogledat tko eno možno situacijo... neznani otroci ti plezajo po motorju, ki se po nesreči prevrne in vsi vemo da je takoj za 100k sit škode, recimo da pol nek starš prileti po otroka da ga bo stran zvleku in se delu kot da ni nič ampak ti ga zalotiš pri početju... kaj narediš potem, (razen da pokličeš policijo) oz kako potlej lahko na miren način pojasniš da bo to škodo pač nekdo plaču in da je pač ta oseba (starš tega nesrečnega deteta) ravno tisti nekdo...
Zdrawc Objavljeno Maj 31, 2005 Opozori Objavljeno Maj 31, 2005 daj gor nalepko......če ljubiš svoje življenje kot jaz svoj motor, ti odsvetujem da se ga dotikaš.... ← al pa napelaš električnega pastirja :grim , unga ki je za 100 km ograje, tak skor bika fenta, pa da pol vidiš če še ga bo kdo pipal .... :grrr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se