Skoči na vsebino

nepovabljeni lezejo po motorju

Priporočene objave

Objavljeno
Jaz kar pendrek nosim s sabo  :devil:  :P

pol si pa res badass s teboj ni šale.... btw kje maš pospravljenega? v torbah na motorju? :ninja:

Objavljeno (popravljeno)
pol si pa res badass s teboj ni šale.... btw kje maš pospravljenega? v torbah na motorju? :ninja:

TUKAJ

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

ideja ni slaba, pendrek nabaviš v armyshopu ali armyshoplike štacuni, kolk je pa legalno nosit to okrog??? :blush:

Objavljeno
ideja ni slaba, pendrek nabaviš v armyshopu ali armyshoplike štacuni, kolk je pa legalno nosit to okrog???  :blush:

Meni ga ponavadi DTW posodi ... kolk je pa legalno pa ne vem, do sedaj so bili še vsi, na katerih sem ga uporabila, zadovoljeni :grim

Objavljeno
kok ste čudni............... :slap:

:whistle:

dobr sej tebe ne bo noben oklofutau če(ko) boš po motorjih lezla :friend1:

Objavljeno

Hvala za kompliment, ampak to že vem :grim

Objavljeno

Nic bolj, kot ti, ki nimas motorja... Tukaj res ne mores objektivno povedati...

Objavljeno (popravljeno)
ok pa dejmo pogledat tko eno možno situacijo... neznani otroci ti plezajo po motorju, ki se po nesreči prevrne in vsi vemo da je takoj za 100k sit škode, recimo da pol nek starš prileti po otroka da ga bo stran zvleku in se delu kot da ni nič ampak ti ga zalotiš pri početju... kaj narediš potem, (razen da pokličeš policijo) oz kako potlej lahko na miren način pojasniš da bo to škodo pač nekdo plaču in da je pač ta oseba (starš tega nesrečnega deteta) ravno tisti nekdo...

kaj tle ni jasnega. Poveš mu kaj je mulc naredu, če pa za to neče slišat ga zadržiš do prihoda policije. Me ma strela udart d se ne morš zadržat s klofutami. A zdej po novem se vse rešuje sam še z nasiljem al kaj :blink: (dostikrat je to najbujš ja) :doze:

Če pa še zmer neče slišat, pa ključ in podrsaj avto okul in okul pa bo vidu na lastni koži kako je fajn če se nekdo igra po tuji lastnini :angry2: aja, če nima avta baje d se da s kjučem tudi po čelu drsat :ninja:

Popravljeno . Popravil gizmOkak
Objavljeno

Tud mene moti to stalno šlatanje motorja, najbolj pa to ker se vedno dobi nekdo ki ga poznaš in ti svinja po njem (sosed, sodelavec). Ideja da mu zabrusiš da ti tud ne lezeš po njegovi babi se mi zdi kar primerna. Razmisliti pa velja tudi o nastavljanju risalnih žebljičkov (rajsnedlnov) na sedež.

lp

Objavljeno

Meni sta dva sodelavca probala skrit motor, parkiran pred firmo, pa sem ju zalotil zraven... Tako kot sem jih jaz nahrulo, se ju menda v zivljenju ni nihce. Sicer starejsa moska sta stala v pozoru z zardelima obrazoma... :lol1:

Je pa pomagalo, od takrat dalje vsi na firmi hodijo v spostljivem loku okrog motorja...

Objavljeno
Nic bolj, kot ti, ki nimas motorja... Tukaj res ne mores objektivno povedati...

sej zato..... ne met motorja, pa se ne boste s tem obremenjeval........ .)

Objavljeno (popravljeno)
sej zato..... ne met motorja, pa se ne boste s tem obremenjeval........  .)

Pupa... si mal zgrešila forum? :blink:

Popravljeno . Popravil maXXXimum
Objavljeno

meni to sploh ni všeč..kdor si ga ogleduje je kul...ko pa želi priti v stik z njim mora vprašat za dovoljenje...drugače je kažim....sploh kaki otroci to mo gre ful na živce....sem kar :evilgrin:

Objavljeno

Js sem ta problem rešil tako, da sem dal kopije iz poliestra na motor, sam če se pa kdo gor usede brez da vpraša pol pa tut js popenim. :angry2:

Objavljeno (popravljeno)

No jaz se najraje poslužujem metode, da motorja ne izpustim s oči. Če pa hoče kir gor zlezit pa pač mal počakam stopim tja :fight2: , če pa ne zaleže ga pa namlatim k prasca :devil: . No, če pa si ga oglejuje kakšna luštna ljubica, ji pa brez problema še kej razložim ;) :naughty: (tema razlage pa je... )

Popravljeno . Popravil VmasIna
Objavljeno
sej zato..... ne met motorja, pa se ne boste s tem obremenjeval........  .)

:eek: :eek:

Objavljeno

Če so punce nej se fotkajo, pa tut kšn krog so fasale pa se je njim pa še men zdel. :OK:

Se mi je pa enkrat en froc prtaknu cilindrov pa uri vožnje pol se je dru pa je fotr neki pizdu name kaj puščam nenadzorovano motor zuni, mi je kr dih zastov od šoka. Če pa prašajo zakaj pa ne: lepa beseda lepo mesto najde.

Drgač so pa najhujši uni k se jih par okol motorja nagnete pol pa sploh ne opazjo da se hočeš odpelat pol pa kšne padejo kot so: " kwa se pa rinš mulc" al pa ta je še bolša "kwa se rinš smrkavc k de je tvoj" :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: :kva2:

po lse pa gor usedeš brez besed piskr na glavo, cvike na nos pa počas odpelš v špeglih pa face gledaš :D :D :D :D :D :D :yea2: :yea2:

Objavljeno

Do sedaj se nisem opazil, da mi kdo po motorju leze nepovabljeno. Ce pa ze, mi pa tut ni to konc sveta. Drugace ce sem zraven itak ponavadi povem ljudem, da se lahko gor vsedejo, sej ne bodo nobenega dela znucal.

Mamice ponavadi opozorim, da naj se otroci ne dotikajo toplih delov ce sem zraven. Ce nisem, pa pac hitro ugotovijo, da so krivine in masina vroci.

Res je tudi, da se bolj malo sprehajam kadar se grem vozit.

Objavljeno

JAz imam pa alarm gor in začnew cvilit čim se takne nekdo motorja. Montiran predvsem v ta namen, da se razni čapiji ne gužvajo okoli moje Helge.

Je pa bil hud prizor to nedeljo v Portorožu kjer smo motorje parkirali ob ograjo glavne plaže mi pa smo se zakampirali 5m stran. Medtem ko se sušimo na soncu mimo pridejo trije Balkanci in eden izjavi: ''Ej stari tale motor bi pa jaz prvo ukrao.'' Še dobro da ni gledal moje Hondice ampak Mistyevo zverinco. Verjetno si je potem premislil ko je videl da bo moral gume zamenjat če se bo hotel vozit.

Objavljeno

mene saqmo skrbi, da mi mularija po gasu ne preveč šlata.. pol je kurblanja na kile..

ima pač weerka eno reč v fergazeru, ki vsakokrat ko daš nahitro gas, kr pljune bencin.. po par pljunkih pa to reč zlahka zalije..

Objavljeno

Moj pa ni tolk zanimiv, da bi kar po njemu plezali :cry:

Mogoče pa koga tudi višina odvrne :hmm:

Objavljeno

Jaz imam pa vedno tako blatnega, da se ga nihče še dotaknit noče, kaj šele da bi se gor vsedu.Plus tega je zic na cirka metru višine če je motor na štendru, tako da pri nepovabljenih že zaradi tega nastane problem :OK:

Objavljeno
Do sedaj se nisem opazil, da mi kdo po motorju leze nepovabljeno. Ce pa ze, mi pa tut ni to konc sveta.

Pravi balzam na vse pendreke, rajsnedle, alarme, bunke in podobno. And BTW, te še vedno zanima, da zlezeš na Valkiro?

Objavljeno

Včasih sploh ni potrebno da se ga dotaknejo. Nekoč našel kepico stopljenega sladoleda po tanku in sedežu. Potem pa išči vodo.

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!