bu5a Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 Men se še ni naredilo da bi mi kdo po motorju plezal-več ali manj vsi samo v števec bulijo :lol1:
misty Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 ... Je pa bil hud prizor to nedeljo v Portorožu kjer smo motorje parkirali ob ograjo glavne plaže mi pa smo se zakampirali 5m stran. Medtem ko se sušimo na soncu mimo pridejo trije Balkanci in eden izjavi: ''Ej stari tale motor bi pa jaz prvo ukrao.'' Še dobro da ni gledal moje Hondice ampak Mistyevo zverinco. Verjetno si je potem premislil ko je videl da bo moral gume zamenjat če se bo hotel vozit. ← ni panike, sej smo meli štajerko s sabo :P :lol1:
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 ni panike, sej smo meli štajerko s sabo :P :lol1: ← HUDA :OK: Anč ne zamert .)
Thundercat Objavljeno Junij 1, 2005 Opozori Objavljeno Junij 1, 2005 a bi se dalo kak električni pastir varjanto na motorju narest :hmm: ...da bi folk ki bi prijel za določen del malo streslo.....delovalo bi na stikalo.....
HHV Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 a bi se dalo kak električni pastir varjanto na motorju narest :hmm: ...da bi folk ki bi prijel za določen del malo streslo.....delovalo bi na stikalo..... ← Bilo mogoče včasih. Danes pri vsej vražji elektroniki na mopedih kaj takega ne bi svetoval. Kaj če poleg določenega dela vsiljivec obenem že drži kakšen del motorja, kjer bi bil stik do delov z elektroniko? Se en kakec spoznam na štrom, pa vseeno mislim, da ni hec.
Dave Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Pravi balzam na vse pendreke, rajsnedle, alarme, bunke in podobno. And BTW, te še vedno zanima, da zlezeš na Valkiro? ← Ja, me ja. Vceri sem jo videl na 3m in potem pozorno opazoval kdo bo nanjo sedel :) Tko, da te naslednjic prav vljudno pozdravim, ko se srecamo.
Angel_girl Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 misty... ti ne zamerim... saj vem, da bi sicer tvojega prej ukradli, ampak jih je pogled na gumo od tega odvrnil. bluzonder...tebi tut ne... saj vem... štajerke znamo na vse pazit... kaj češ, pazit je treba, da kdo motorja ne prevrže, če glih za glih na zemlji stoji :) pa na opremo tut, da nebi dobla noge...
kOdEbLuE Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 pa se mi je zgodilo... celo jutro sm gloncu motor da se je res svetu... pridem na siht prleti ven sodelavc in prvo kar je naredu je prijel za drugi največji kos kroma kr ga je najdu(luč) skor bi mu prvošču da bi prjeu še za prvega največjega (razbeljen auspuh)
Jure Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Na to sem tudi jaz Alergičen! Motor ravno zglancan, potem ti pa kolegi lezejo gor po njem in šlatajo rezervoar oz druge dele. Pol maš pa povsod polno prstov.. :angry2: :angry2:
Tedybear Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Ko sem menjal gumo pri vulkanizerju, kakšen mesec nazaj, sem imel parkiranega zraven Kawe Z750. Čakajoči, plus zaposleni tam, plus ostali firbci so po tistem Z ju šlatal in lezl ko da bi bil iz NASE, mojega so pa samo mal gledal. Nauk: Če vam je hudo, ko je vaš motor predmet pretiranega zanimanja: 1. Kupte Hyosunga 2. Če to ne pomaga, ga parkirajte zraven bolj "UGLEDNEGA izdelka :hmm: :hmm:
GorazdH Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 predlagam, da ko vidiš babo od takega sodelavca/znanca jo brez posebnih ceremonij primeš za rit al pa joške, po možnosti zlezeš gor in rečeš:"u, kaka mašina..."... :afro1:
kOdEbLuE Objavljeno Junij 3, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 (popravljeno) predlagam, da ko vidiš babo od takega sodelavca/znanca jo brez posebnih ceremonij primeš za rit al pa joške, po možnosti zlezeš gor in rečeš:"u, kaka mašina..."... :afro1: ← :eek: :blush: :kva2: :yea1: :whistle: O:-) Popravljeno Junij 3, 2005. Popravil kOdEbLuE
ceco Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 Ja, me ja. Vceri sem jo videl na 3m in potem pozorno opazoval kdo bo nanjo sedel :) Tko, da te naslednjic prav vljudno pozdravim, ko se srecamo. ← Mi trije (tudi Mladec je postal del ekipe) pa smo špejali tvoj motorčin. Predvsem pa primerjali rumeno barvo na Triumfatorju :yea1: z rumeno na Goldwingah :eek: . Kaj naredi primerna barva na za to neprimernem motorju in obratno.
Jure Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 predlagam, da ko vidiš babo od takega sodelavca/znanca jo brez posebnih ceremonij primeš za rit al pa joške, po možnosti zlezeš gor in rečeš:"u, kaka mašina..."... :afro1: ← :OK: :OK: :yea1: :yea2: :worship:
Stric Burek Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Če ti lezejo gor in ti ga mal umažejo je kul, men so danes spizdli UPLINJAČ!!!! Mislm halo ej, sicer je uplinjač od BTja na 4-ki, sam domov sm pa mogu porivat, fora je v tem da sem ga pustu sredi vasi, kjer so motorji po cel dan parkirani, in pridem po 2h nazaj, da bom zaprl zrak, pa nimam za kej prjet!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2:
Dolfe Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Če ti lezejo gor in ti ga mal umažejo je kul, men so danes spizdli UPLINJAČ!!!! Mislm halo ej, sicer je uplinjač od BTja na 4-ki, sam domov sm pa mogu porivat, fora je v tem da sem ga pustu sredi vasi, kjer so motorji po cel dan parkirani, in pridem po 2h nazaj, da bom zaprl zrak, pa nimam za kej prjet!!! :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: :angry2: ← Nisem vedu, da v Harijah kradejo uplinjače. Upam, da boš kmalu dobu novga. :cry: :cry:
Staycool Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Noja..meni se je na apn4 colibri dostkrat zgodilo da so boganebojeci mladci pobrali vsa gnoj iz nosne votline in ga izstrelili pod kontaktno kapo od svecke. :SS .. tud v tem primeru je blo treba porivat... to me je nekako izucilo da tud zdejsnjega motorja ne spuscam izpred oci... ce je pa ze treba, ga pa zaparkiram na tak kraj, kjer je cim vec ljudem na oceh... tako obstaja vsaj 1% moznosti da mimoidoci mislijo, da je lastnik v blizini. .)
Mirko36 Objavljeno Junij 4, 2005 Opozori Objavljeno Junij 4, 2005 Družba bodte vesel, da vas pogledajo in jim še kaj razkašte in ne jih stran zganjat (kaj še kaj več, ker klofuta rodi klofuto). Nekdo mogoče nima možnosti imeti motorja pa si ga zelo želi, kaj bi mu kratil to, da se ga dotakne, da ga občoduje.....povabi ga na eno lepo vožnjo in naredil boš vse zanj. Srečno :yea1: :yea1: :yea1: P.S. Sicer pa se reče:"Kdor drobtinice tala se mu v roki množi"
kOdEbLuE Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 povabi ga na eno lepo vožnjo in naredil boš vse zanj. ← kolk neznancev (k niso ble ženske ki so ti ble všeč že na prvi pogled) si prepelju na njihovo neustavljivo željo? in kje si bil ko sem brez motorja okrog skaku :blush:
Stric Burek Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Nisem vedu, da v Harijah kradejo uplinjače. Upam, da boš kmalu dobu novga. :cry: :cry: ← Ma ja jest sm si tudi mislu da ni nobenga takega ku bi ukradu karburator, ker je vseeno vas s ene 400 prebivalci-pač vsak pozna vsakega in se mi je zdelo skrajno nemoralno... Ma sej če slučajno vidm moj uplinjač na motorju od unga kateri se mi zdi da ga hje spizdnu, mu bom vzel nazaj karburator, pa v rezervar cukr nasul-motor bo pol zaribu! :angry: :angry: :angry:
pirrulz Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Nekdo mogoče nima možnosti imeti motorja pa si ga zelo želi, kaj bi mu kratil to, da se ga dotakne, da ga občoduje.....povabi ga na eno lepo vožnjo in naredil boš vse zanj. ← = pusti tipu, ki ne more dobit ženske, da tvojo življenjsko sopotnico za joške ali vulvo vulvaris šlata? :hmm: I.D.O.N.T.T.H.I.N.K.S.O. :grrr
Jure Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 Družba bodte vesel, da vas pogledajo in jim še kaj razkašte in ne jih stran zganjat (kaj še kaj več, ker klofuta rodi klofuto). Nekdo mogoče nima možnosti imeti motorja pa si ga zelo želi, kaj bi mu kratil to, da se ga dotakne, da ga občoduje.....povabi ga na eno lepo vožnjo in naredil boš vse zanj. Srečno :yea1: :yea1: :yea1: P.S. Sicer pa se reče:"Kdor drobtinice tala se mu v roki množi" ← Jaz takemu rade volje pustim da motor pogleda, ga občuduje, se ga dotakne, se gor vsede, če mu je to želja, vendar tudi on lahko prej vpraša za dovoljenje. Zagotovo mu ne bom odrekel, če ga pa dobim na motorju brez da bi prej vprašal, pa ziher ne bom tiho, ampak mu bom povedal svoje! Tujo lastnino je potrebno spoštovat in pika!
Lowrenc Objavljeno Junij 5, 2005 Opozori Objavljeno Junij 5, 2005 (popravljeno) kolk neznancev (k niso ble ženske ki so ti ble všeč že na prvi pogled) si prepelju na njihovo neustavljivo željo? No, čeprou sem v "poslu" šele 3 leta jih je pa blo že kr nekej... Hej, d nau kdo kej mislu-nisem BI... (sem BI/2 (=mono) - z desnim navojem, se razume) Popravljeno Junij 5, 2005. Popravil speed-freek
Mirko36 Objavljeno Junij 6, 2005 Opozori Objavljeno Junij 6, 2005 Jaz takemu rade volje pustim da motor pogleda, ga občuduje, se ga dotakne, se gor vsede, če mu je to želja, vendar tudi on lahko prej vpraša za dovoljenje. Zagotovo mu ne bom odrekel, če ga pa dobim na motorju brez da bi prej vprašal, pa ziher ne bom tiho, ampak mu bom povedal svoje! Tujo lastnino je potrebno spoštovat in pika! ← No s tem se strinjam, da je pravi in edini način najprej vprašati in lepemu vprašanju sledi lahko samo lep odgovor, ČE pa takega vprašanja NI bilo pa vseeno poveš svoje mnenje na lep način. Srečno :yea1: :yea1: :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se