trojan69 Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Alarm najbolša rešitev kar se tega tiče
Fisher Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 zgodilo se mi je ze veckrat...se posebej takrat ko sem imel ninjo-pac bolj popularen motor...enkrat sem celo zalotil 2 punci-ena na motorju, druga jo je pa slikala...a so takoj morale dati za rundo Na sedanjem imam alarm. In to je tudi super resitev. Ce parkiram v mestu, imam vedno aktiviran alarm. Je pa problem, ker ti lahko naredijo p[raske od zadrg in gumbov.je pa res, da se eni obnasajo ravno tako kot, da bi iz dzungle prisli Tega sicer še nisem doživel in upam da tudi ne bom. Če pa bo kakšna pička gor pleazal, ji bom hitro razjasnu da se bom zdej jst mal na njo spravu. :) Pa je roka roko umije. LoL
Ninč Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Tega sicer še nisem doživel in upam da tudi ne bom. Če pa bo kakšna pička gor pleazal, ji bom hitro razjasnu da se bom zdej jst mal na njo spravu. Pa je roka roko umije. LoL ooo revca boga
bajkr88 Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 Tega sicer še nisem doživel in upam da tudi ne bom. Če pa bo kakšna pička gor pleazal, ji bom hitro razjasnu da se bom zdej jst mal na njo spravu. Pa je roka roko umije. LoL hehe če jo boš dobr nabrisou ti bo pol skoz po mopedu plezala
Fisher Objavljeno Julij 19, 2009 Opozori Objavljeno Julij 19, 2009 hehe če jo boš dobr nabrisou ti bo pol skoz po mopedu plezala
moto rider Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 Ko sem bil leta 1986 na dirki za evropsko prvenstvo v Brnu (stara cestna proga), sem videl tole, kar bi "plezalcem" presneto postavilo lase pokonci! Slika je sicer slabe kvalitete. Učinek za "plezalce" pa vseeno učinkuje. (Pozorno poglej (povečaj) šoferski sedež!!) :o
maus Objavljeno Julij 20, 2009 Opozori Objavljeno Julij 20, 2009 čelne jim je treba spuščat :evilgrin:
muki Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Ko sem bil leta 1986 na dirki za evropsko prvenstvo v Brnu (stara cestna proga), sem videl tole, kar bi "plezalcem" presneto postavilo lase pokonci! Slika je sicer slabe kvalitete. Učinek za "plezalce" pa vseeno učinkuje. (Pozorno poglej (povečaj) šoferski sedež!!) :o Sploh ne pokapiram, kaj štrli iz sedeža . Ne vem al sem slep al kaj :?
kuntakinte Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Sploh ne pokapiram, kaj štrli iz sedeža . Ne vem al sem slep al kaj Bi se rabu gor usest in bi prec pogruntu
benny0104 Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Sploh ne pokapiram, kaj štrli iz sedeža . Ne vem al sem slep al kaj Tam na sredini sedeža je ena špica, kjer je malo vbočeno.
moto rider Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 (popravljeno) Sploh ne pokapiram, kaj štrli iz sedeža . Ne vem al sem slep al kaj :? Rostfrei špica, kot ostro ošiljen svinčnik!! Pri strani je ključavnica, kot za odklenit sedež, ki šiba gor in dol. Zvito ne?!! Pol pa sedi gor hehe... Popravljeno Julij 21, 2009. Popravil moto rider
bmw Objavljeno Julij 21, 2009 Opozori Objavljeno Julij 21, 2009 Rostfrei špica, kot ostro ošiljen svinčnik!! Pri strani je ključavnica, kot za odklenit sedež, ki šiba gor in dol. Zvito ne?!! Pol pa sedi gor hehe... zvito pa še praktično.....nihče ti ne leze po motorju pa po potrebi lahko še hot-doge delaš.....
Sky Objavljeno Julij 22, 2009 Opozori Objavljeno Julij 22, 2009 čelne jim je treba spuščat :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se