KeC Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 Bil Prišel v "center" k so en fuzbal igral... No res pa da sem cca 10min zamujal. Ma drugič vas pa obljubm najdem Samo malo naprej pa na levi, pri manjšem jezeru. Žal, se nam očitno zdi, da že vsi poznajo standardne kafe place. Drugič pa brez problema pokliči pa ti bomo povedali kam in kako. Luštni ste. Naslednjič se skušam naslikat. Kec, tebe sem skušal ujet v soboto na Črnem kalu, pa sva se srečala med Divačo in Senožečami. Jep, sem pridno čakal in se hotel znebiti denarja za kavo pa ni in ni šlo Prav zabavno včeraj. 5 kapelj na štartu, ki so označile začetek dirke med mano in fronto, pa mi je na koncu uspelo ogniti se čisto vsem padavinam. Skok še do rid potem pa bilo dovolj za tale vikend. Se jih je kakšnih 800 ovinkastih nabralo. maus, thumper in cikadina 3
cikadina Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 (popravljeno) bomo drugic zemljevid nalimali. dezja pa ni blo ker sm se jst gor pripeljala v dežjaku in tko odgnala ves dež Popravljeno Junij 2, 2014. Popravil cikadina maus in KeC 2
biker77 Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 jebiga k našim noče pa noče cena past.. sej mojmu tut ne pada cena
thumper Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 sej mojmu tut ne pada cena ker ga nočeš prodat pa jo umetno vzdržuješ ... jaz sem pa ravno zadnjič gledal pa se ne dobi bonnevilla od l.1998 naprej pa da je vozen in tehnično izpraven pod 4000€ ..
Zdrawc Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 banda, se bomo šli kej slinit thumper 1
thumper Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 banda, se bomo šli kej slinit 10357455_832588630085877_537821712752743535_n.jpg jebiga ...imam že planirano vikend bosno s kolegom... sam če smo se dobili v takem številu včeraj na rakitni je pa ene par procentov možnosti da se kaka grupa drugo leto spravi gor...
mitjag Objavljeno Junij 2, 2014 Opozori Objavljeno Junij 2, 2014 banda, se bomo šli kej slinit 10357455_832588630085877_537821712752743535_n.jpg Tle se bom pa jaz skor ziher nalimal.imam nekaj vprašanj za uvoznika... Brez skrbi to bom najdu ker sem bil že lansk let...no tam sem se zastrupil z Triumphom
thumper Objavljeno Junij 3, 2014 Opozori Objavljeno Junij 3, 2014 Tle se bom pa jaz skor ziher nalimal.imam nekaj vprašanj za uvoznika... Brez skrbi to bom najdu ker sem bil že lansk let...no tam sem se zastrupil z Triumphom še za moje centralno stojalo ga povprašaj če ga boš že po zdravju spraševal...
rmarin Objavljeno Junij 3, 2014 Opozori Objavljeno Junij 3, 2014 Hoj Tomaž, druga firma...ampak izgleda da sem uredil zadevo okoli tvojega centralnega stojala. In to kar z Deanom... Več povem, ko se stvar razplete. Za nedeljo pa..no, če zasvijam moped imam en teden dela, da se spet šajna. Ker je v Celju deževalo, sem "Triumphtreffen Rakitna" pi....sko preskočil. What is your excuse? LP Rok ciciban 1
thumper Objavljeno Junij 3, 2014 Opozori Objavljeno Junij 3, 2014 Hoj Tomaž, druga firma...ampak izgleda da sem uredil zadevo okoli tvojega centralnega stojala. In to kar z Deanom... Več povem, ko se stvar razplete. Za nedeljo pa..no, če zasvijam moped imam en teden dela, da se spet šajna. Ker je v Celju deževalo, sem "Triumphtreffen Rakitna" pi....sko preskočil. What is your excuse? LP Rok ups..se mi zdi , da ne bi bil rad zraven ... :grim moj izgovor ? ja no...kupil drug avto pa sem malce na tesnem z denarjem ... pa gume so na meji in mi avtocesta ne diši ... pa servis moram počas naredit imam samo še 2200km fore... pa plača bo šele 17-ga...pa zihr še kej .. drgač pa - aja pa bonija sm mel opranga in je šlo pol sobote :lol: če hodiš kaj mimo trzina se pa le na kavo oglasi ciciban in bzq 2
thumper Objavljeno Junij 4, 2014 Opozori Objavljeno Junij 4, 2014 Tle se bom pa jaz skor ziher nalimal.imam nekaj vprašanj za uvoznika... Hoj Tomaž, druga firma...ampak izgleda da sem uredil zadevo okoli tvojega centralnega stojala.... Več povem, ko se stvar razplete. LP Rok marin dej pohit preden ga začne mitjag spraševat
rmarin Objavljeno Junij 4, 2014 Opozori Objavljeno Junij 4, 2014 Eh Tomaž, zdaj ga pa s....š. Saj do zime sploh ne rabiš centralnega stojala. Ma zdaj ne rabiš niti stranske tačke, ker si nonstop na motorju
thumper Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Eh Tomaž, zdaj ga pa s....š. Saj do zime sploh ne rabiš centralnega stojala. Ma zdaj ne rabiš niti stranske tačke, ker si nonstop na motorju u fak kolk je težko enim - kardanarjem - dopovedat da mažem ketno na cca 300km ..če je dež pa še kak km prej...ajde doma v garaži gre z dvigalko v luft....kaj pa ko grem sam nekam a bom dvigalko s sabo vozil??? pa boni ma stransko tačko bolj horizontalno kot vertikalno tako da ga je tudi na kipp zelo težko vzdigniti v zrak...pa tud če se to dela na poteg in morata biti spet dva da mi ga en na drugi strani podloži...pa za nazaj dol spet ista vaja.... nažalost je moj križ vsako leto starejši..pa desno koleno rado skoči ven ... tako da iti sam pa ketno mazati nekak ne obstaja... za olje pogledat moram imeti enega , da mi ali gleda ali pa motor postavi v vertikalo ... parkiran na tački pa je itak na kakšnem malo bolj čudnem terenu v nevarnosti - predvsem da ti ga kdo slučajno prevaga pa pade po tleh - centralc je bolj siguren za parkirat... dlicen 1
KeC Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 banda, se bomo šli kej slinit 10357455_832588630085877_537821712752743535_n.jpg Bomo sam ne okol motorjev, ta vikend je parkiran. Vem ja pogrešal me boste
rmarin Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Ketna...a to je tist ko majo štilarce? :grim cikadina in thumper 2
Cartman Objavljeno Junij 5, 2014 Opozori Objavljeno Junij 5, 2014 Jurtri bom slučajno u Kranju, a kdo ve kakšn je režimm če bi se hotel zapelat? najbrž najbolš de jakno rokavice in šlem u avto ruknem..... gsxf750 in cikadina 2
cikadina Objavljeno Junij 6, 2014 Opozori Objavljeno Junij 6, 2014 http://triumph-motocikli.si/dan-odprtih-vrat-kranj po moje mores samo une papirje izpolnit kot je ponavadi na testnih voznjah.
Zdrawc Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 N'benga nism videl včeraj pr Vombergerju, pa sm bil tam cel popoldan.......seveda je blo primarno v planu probat Tigra 1200 in je mašina, da jo vikaš , za tem probal oab Tigra 800, pa je itak brez veze izgubljat cajt, če prej probaš tavelkega.....no potem pa Rocket III, to je blo pa nekej čist izven plana, vendar pa skorraj orgazmično, ka pa to dela :kva2: :kva2: , sem na Explorerja skoraj pozabil.......ni kaj odlično izkoriščen dan še par slikc thumper 1
Rocky Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 Čuj Zdravc, toti Rocket pa se ti ful poda. thumper 1
dlicen Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 N'benga nism videl včeraj pr Vombergerju, pa sm bil tam cel popoldan....... Če bi bil zjutraj, bi videl mene. Tudi jaz sem probal Tigra 1200. Ful presenečen, kako gladko teče, kako je uglajen in lahkoten za vozit. V trenutku in neopazno je noter brzina. Skoraj dolgočasen, v bistvu. Pol pa še Speed Triple, ta je pa bil res zabaven, hehe. Pol pa sem se usedel nazaj na svojega Tigra 1050 in ta je nadaljeval s poskusi, da me vrže s sedla. thumper 1
Cartman Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 Če bi bil zjutraj, bi videl mene. Tudi jaz sem probal Tigra 1200. Ful presenečen, kako gladko teče, kako je uglajen in lahkoten za vozit. V trenutku in neopazno je noter brzina. Skoraj dolgočasen, v bistvu. Pol pa še Speed Triple, ta je pa bil res zabaven, hehe. Pol pa sem se usedel nazaj na svojega Tigra 1050 in ta je nadaljeval s poskusi, da me vrže s sedla. A lahko to mal razložiš? 1050 me namreč mal žuli. Rabljen par sezon zgleda dosegljiv.
dlicen Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 (popravljeno) Je precej radoživ in živahen. Odpiranje gasa je filigranska stvar, precej on/off, kar zna v serpentinah biti zanimivo (in to sem danes spet preizusil). In po zamenjavi ecu mape je tudi na visokih obratih divjak. Če te žuli, ga preizkusi. Tudi mene je kar nekaj časa žulil, pa sem ga šel iskat v Italijo, kjer je kar nekaj izbire za soliden denar, pri nas je solidne ponudbe žal dosti manj. Popravljeno Junij 8, 2014. Popravil dlicen Cartman 1
Cartman Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 Je precej radoživ in živahen. Odpiranje gasa je filigranska stvar, precej on/off, kar zna v serpentinah biti zanimivo (in to sem danes spet preizusil). In po zamenjavi ecu mape je tudi na visokih obratih divjak. Če te žuli, ga preizkusi. Tudi mene je kar nekaj časa žulil, pa sem ga šel iskat v Italijo, kjer je kar nekaj izbire za soliden denar, pri nas je solidne ponudbe žal dosti manj. očitno bo treba ja. Pa imaš Sport, al navadnega? ker navadn ma na papirju neki manj moči za strašit, sport pa bo predrag še kar nekaj časa. mi je pa všeč od prve sekunde ko sm ga vidu u živo. enen 6 let nazaj, u Tržiču.
Cartman Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 (popravljeno) Ma svašta. Nikol si ne bi mislil, da je taka razlika. Sport je prjazn ko kozarc mleka. kot de bi se valjal po žametu. od nule do limitatorja. u bistvu se mi je gor zdel malo len, ampak tam kjer je najbol fajn pa vleče zelo lepo. 4-9000rpm. ej, whatamachine. res ultra user friendley. Zdaj mi je žal, da nisem probal še 1200, ker explorer ni realna opcija, ne vidim smisla u živciranju hehe Popravljeno Junij 8, 2014. Popravil Cartman ciciban 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se