Rocky Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Dragi moji Triumphatorski jezdeci Njenega veličanstva! V letu 2007 bodite zdravi, srečni zadovoljni in vedno zadovoljeni. Varnih kilometrov nešteto, doživljajev pa toliko kolikor vam nese spomin. Kar se pa tiče naših jeklenih lepotcev pa Vam povem, da nam bodo še naprej vsi ostali zavidali. :worship: Koneckoncev je to njihov problem. Mi že vemo zakaj! :OK: Naj bo leto 2007 spet Triumphatorsko! Ave! - Pozdrav izpod vinogradov! Rocky Triumphator B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 AVE!!! Triumphatorsko in pa kilometrovno 007 želim vsem. Evo tudi zaradi te številke bo tole leto naše :naughty: Že zgodaj spomladi se obeta Triumphiranje po slo cestah (zvedel od predstavnikov Stupit-a). Upam, da se kmalu srečamo na cesti. Kar pa se tiče naših jeklenih konjičkov pa se popolnoma strinjam z Rockyem :worship: [attachmentid=89003] Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 1, 2007 Deli Objavljeno Januar 1, 2007 Triumphatorji!! Noro in nepozabno 2007! :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Iz tvojih ust v ušesa kraljice. :lol1: Očitno je pomlad za vogalom, se vidiamo kmalu :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 (popravljeno) Pred novim letom prejel cestitko z DVDjem, nakaterem je film iz nasega (zdaj ze) lanskega srecanja... Bilo je super, upam na letosnjo ponovitev! Pa cim vec motosvetovcev tam! :devil: Popravljeno Januar 3, 2007. Popravil wind Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Pa da bi vam špice čim manj gum preluknjale. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Januar 3, 2007 Deli Objavljeno Januar 3, 2007 Triumphatorji!! Noro in nepozabno 2007! :evilgrin: Se pridružujem s svojo " Kravo " Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 (popravljeno) Evo pa smo otvorili letošnjo sezono. :yea1: Naredil dobrih 60 uživaških kilometrov. Glede na to kakšna zima je odjavljanje ne pride v poštev. :grrr P.S. Vapo, napere so zdržale :grim Popravljeno Januar 4, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Januar 4, 2007 Deli Objavljeno Januar 4, 2007 Glede na to kakšna zima je odjavljanje ne pride v poštev. :grrr :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rocky Objavljeno Januar 8, 2007 Deli Objavljeno Januar 8, 2007 Tudi jaz razmišljam ali se mi še sploh splača odjavit :? Namreč včeraj naredil 140 norih km. Malo po Kozjanskem malo po Ptujskem. Res je noro voziti se sredi januarja z motorjem, namesto, da bi smučal po Pohorju. :kva2: :OK: Triumphatorski pozdrav izpod vinogradov! Rocky B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Tudi jaz zapeljal včeraj svojega Triumpha na cesto :OK: :OK: :OK: AVE TRIUMPHATORJI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Januar 22, 2007 Deli Objavljeno Januar 22, 2007 AVE!!! :OK: Dej drugič sporoči, ok včeraj se ne bi mogel pridružiti ampak, ob prvi priliki vsekakor! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Vozniki " njenega Veličanstva " 1. Marja 2. Rocky 3. KeC 4. Wind 5. T-boy ...se mi zdi, da smo od danes naprej pridobili novega člana. :hmm: Ave, 7day! :OK: :OK: :OK: Daj, napiši kaj več o sebi in mašinci (S4), da kdaj kako rečemo tudi na cesti... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Vozniki " njenega Veličanstva " 1. Marja 2. Rocky 3. KeC 4. Wind 5. T-boy 6. Vdusan 7. 7day Še kdo :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 7, 2007 Deli Objavljeno Marec 7, 2007 Še kdo :hmm: ne, še :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 "Še" je optimističen, samo tistile "ne" mi ni ravno všeč :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 AVE TRIUMPHATOR 7-day! Zdrawc, pa porkadijo, kaj se caka? :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Zdrawc, pa porkadijo, kaj se caka? :? limun :closedeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 (popravljeno) Se bo treba zment za kakšno skupinsko furo, da vidijo ljudje kaj so dobri motorji. Predlagam soboto 17.3. ali nedeljo 18.3. :OK: Popravljeno Marec 11, 2007. Popravil MARJA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Claw Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 .... da vidijo ljudje kaj so dobri motorji. ... Po kolk bo porcjon? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Po kolk bo porcjon? :hmm: Piri so od 1,3 do 2 EUR, pač odvisno od lokalne obledije oštirjew .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 Se bo treba zment za kakšno skupinsko furo, da vidijo ljudje kaj so dobri motorji. Predlagam soboto 17.3. ali nedeljo 18.3. :OK: Uf, meni ne gre skozi naslednji vikend... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T-boy Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 (popravljeno) Se bo treba zment za kakšno skupinsko furo, da vidijo ljudje kaj so dobri motorji. Predlagam soboto 17.3. ali nedeljo 18.3. :OK: ...jaz sem za nedeljo, 18.03. :grim V soboto nimam časa za resno furo. Že kakšne ideje glede destinacije, Marja? :hmm: Popravljeno Marec 12, 2007. Popravil T-boy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Je možen kakšen drug termin, ne meni niti windu ne bo šlo skozi ker bova verjetno v tekočem agregatnem stanju :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Marec 12, 2007 Deli Objavljeno Marec 12, 2007 Nimam še ideje kam. Pa tudi datum ni fiksen. Se je treba zment, zato predlogi. Lahko naslednjo nedeljo, k v soboto cel dan garam. Z idejami na plan. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se