Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

po inglešk .. kok..ti .. z mlekokm..

Objavljeno

Domina ... itak da morm pridt, kdo vas bo pa slikou :O

Če bo en od vas slikou, pol ne boste vsi gor ... :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Domina ... itak da morm pridt, kdo vas bo pa slikou :O

Če bo en od vas slikou, pol ne boste vsi gor ... :D

pa enga rabmo ce bo treba po kako orodje domov skočit :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

pa enga rabmo ce bo treba po kako orodje domov skočit :D

eh do prve delavnce se lahko zadnja aksa tud na roko zategne...za glavo mam pa jst tamau moment ključ s sabo...

Objavljeno (popravljeno)

Če ne bo nekdo določil spet ne bo nič, tako da:

Nedelja 15:00 Črni Kal! Padalce pobiram spotoma in po dogovoru!  :smoke: 

Popravljeno . Popravil KeC
Objavljeno (popravljeno)

Če ne bo nekdo določil spet ne bo nič, tako da:

Nedelja 15:00 Črni Kal! Padalce pobiram spotoma in po dogovoru!  :smoke: 

A VSAKA ? :eek:  ne morm vsako nedelo na črn kal no...

a nismo 01,06,2014 zmenen u mariboru ???

01,06 - piranha , maribor lent 12 - 13h  https://maps.google.si/maps?q=piranha+maribor&hl=sl&ll=46.556972,15.64569&spn=0.009045,0.013733&sll=46.786897,15.622559&sspn=1.152804,1.757812&t=m&z=16&iwloc=A

Popravljeno . Popravil thumper
Objavljeno

Da ne bodo oke preveč ven padle, velja za sedaj samo za to nedeljo 1.6.2014.  :ninja:

Objavljeno

Da ne bodo oke preveč ven padle, velja za sedaj samo za to nedeljo 1.6.2014.  :ninja:

no pru no .. :D

Objavljeno

Eni fejst navijajo za Rakitno :D zaradi mene tudi lahko samo se je treba zmenit, ura lahko ostane ista lokacijo pa do konc tedna določimo z glasovanjem, načeloma sem proti demokraciji ampak lahko pogledamo, če bo tokrat delovala :D

moj glas za kal

k:r = 1:0

Objavljeno

Eni fejst navijajo za Rakitno :D zaradi mene tudi lahko samo se je treba zmenit, ura lahko ostane ista lokacijo pa do konc tedna določimo z glasovanjem, načeloma sem proti demokraciji ampak lahko pogledamo, če bo tokrat delovala :D

moj glas za kal

k:r = 1:0

:bum:

this means war!

k:R = 1:1 :evilgrin:

Objavljeno (popravljeno)

Hvala.

Hmmmmmm ... lušti ... če se ne motim si ti že bil?

...bil že nekjakrat, in vedno je blo super :)  Zadnjih nekaj let sva s kolegom redna gosta in vedno poskusima Tridays-e kombinirat s kako dobro turo, ki pa z leti postaja vedno daljša :), tokrat bo šla čez Toskano.

Tole je ful vabljivo. Kdo od vas planira iti? Če ja (pa če dejansko grem   :)), bi se lahko za kakšno pivo tam zmenili...

..če se kdo odloči it naj javi, komot se zmenimo za kako pivo  :)

Dante, a ti imaš tud street-a?

Speed je..

lp

D.

Popravljeno . Popravil Dante
Objavljeno (popravljeno)

:bum:

this means war!

k:R = 1:1 :evilgrin:

ja no glede na to da je rakitna itak moja ideja :P pole gre glas za rakitno, pridemo pa kamor rečete, ampak dejte prist, da še koga novega vidmo!

edino pa nism prepričana da dokaj novo pečeni lastniki tigrov, ki jih je zadnje čase kar neki vejo da morejo v to temo pogledat :hmm:

Popravljeno . Popravil cikadina
Objavljeno

Ok jaz sem za Rakitno, ampak pridem tudi na Kal, če pade. 

Objavljeno

Dejte se raj na Rakitni zment..pridem vas z italjanko pogledat..pa ne vem če bo do kala zdržala..

Objavljeno

Dejte se raj na Rakitni zment..pridem vas z italjanko pogledat..pa ne vem če bo do kala zdržala..

vam bomo dali vam aprilijašem svojo mizo :D itak jst ne grem nikamor brez moje hitrejše polovice, domči pa bo verjetno tudi v aprilijaškem spremstvu, tko da boste meli družbo.

Objavljeno

Za sedaj je še vedno 1:1, če ne oddate glasu ne šteje, to je isto kot na volitvah ;)

Se nimate potem kej bunit. 

Sam resno rakitna, pa to je kot da bi se do wc-ja peljali, se ne splača niti usnja nase vlečt :D Kje je vaš avanturistični duh? :D

Objavljeno

Za sedaj je še vedno 1:1, če ne oddate glasu ne šteje, to je isto kot na volitvah ;)

Se nimate potem kej bunit. 

Sam resno rakitna, pa to je kot da bi se do wc-ja peljali, se ne splača niti usnja nase vlečt :D Kje je vaš avanturistični duh? :D

no sej lej na hambič pejd na kal, tam mausija poberi pa pol pridita.

glasovanje je pa

k:r=1:2

Objavljeno

A jaz tud lahko glasujem :?

Bom v mislih z vami, ko bom na polizdelku trpel na 7000 km furi :scut:.

Pa še vreme se mi bo izneveru. Vsak let ko grem na dopustniško furo me opere :wallbash: , letos bo pa zgleda sonce :angry:

Aja sem za Rakitno in Črni kal :whistle:

Objavljeno

k:r = 2:2

:P

:krneki:

Objavljeno

na konc bo na rakitni al pa na kalu 5 triumphov in 7 apriljašev..

najbolš da še Z750 farerje povabte :P

Objavljeno (popravljeno)

stanje je tako

triumphi rakitna:kal=3:1

aprilijaši: rakitna:kal=3:0

mausi glasuje za kal

torej zaenkrat vodi rakitna:kal=6:2

aprilijaši pa zgleda pašejo k triumphom, glede na to da jo to zelo pogosta kombinacija, a ne domči :lol1:. ostali pa so itak dobrodošli kolikor se ne bojo delali norca iz naše "nesreče" :D :D :D

a pa punce bomo zgleda lahko ustanovile še svojo girl 675 sekcijo :OK:

Popravljeno . Popravil cikadina
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Mislim, da bo Kec do konca zasovražil demokracijo  :whistle:

Objavljeno (popravljeno)

evo, ker nas je po tehtnem razmiku zamikal tudi kal in če se že Kec hoče it politiko lahko demokracijo nardimo na takole:

za tiste, ki se jim ne da na črni kal - se dobimo ob 14.00 na rakitni :friend2:

1. počvekamo :naughty:

2. spijemo kavico :kava:

3. predebatiramo zakaj so truimphi oh in sploh čist najhudejši motorčki :grupni:

4. nardimo fotošuting za arhiv... maus se je že javil za  :photo:

5. ...in se tisti, ki bi se šli še malo zapeljat, odpravimo skupi do črnega kala. :quad:  :bike::quad:

ostali, ki se jim ne da na rakitno, pa bi šli na črni kal - se vidimo med 16.00 in 17.00 na črnem kalu. :beer2:

Poleg angležev dobrodošle tudi vse ostale pasme... tisti, ki jih bo največ (prosim RATovce, da se izkažete) imajo kavo zastonj - častijo vsi ostali ;)

Dil?

:winkiss:

Popravljeno . Popravil domina
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

ni dil :krneki:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!