dlicen Objavljeno Junij 8, 2014 Opozori Objavljeno Junij 8, 2014 Tigra Sport raje nisem probal, ker če bi mi bil všeč, pol ne bi mogel spat. Nima smisla drezat.
maus Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 na lastne oči sm vidu, kako RAT RATovca ne spozna k je u civilu thumper in KeC 2
Zdrawc Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 (popravljeno) Čuj Zdravc, toti Rocket pa se ti ful poda. sej, sej, mater me je nawdušil, je pa wseeno Tiger še vedno prvi .....nikoli pa ne weš čepraw tud moj pri 100000+ ni za u kanto AVE TRIUMPHATOR! Popravljeno Junij 9, 2014. Popravil Zdrawc Rocky, ciciban in thumper 3
thumper Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 ko jebe civile ... ciciban, pikolo in maus 3
pikolo Objavljeno Junij 9, 2014 Opozori Objavljeno Junij 9, 2014 na lastne oči sm vidu, kako RAT RATovca ne spozna k je u civilu že ni bil dost pražnje napravlen
Rocky Objavljeno Junij 11, 2014 Opozori Objavljeno Junij 11, 2014 sej, sej, mater me je nawdušil, je pa wseeno Tiger še vedno prvi .....nikoli pa ne weš čepraw tud moj pri 100000+ ni za u kanto Pavličevo__7_6_2014_1.jpg AVE TRIUMPHATOR! Ja Zdrawc, poznam Rocketa. Tudi mene je že navdušil pred leti. Ga je znan mariborčan pripeljal iz GB z nekimi odprtimi raufanki. Ko sem se peljal je pod Pohorjem po našem Radvanju je konkretno rohnelo iz te 2300ccm mrcine. Sosedje so se kar čudili temu stroju. Izgleda res glumazno. Malo se čuti njegova teža pri počasnem premikanju in počasnem speljevanju. Naprej ni ovir in je vožnja kot tak prava uživancija. Pospeški pri takem biku pa so tudi nekaj posebnega. Ja nepozabni trenutki. Pozdrav izpod vinogradov! Rocky
KeC Objavljeno Junij 15, 2014 Opozori Objavljeno Junij 15, 2014 Evo 15-16, tam nekje okoli kala, če bo vreme, če bo čas in če bodo suhe ceste in če ... če ne pa ne
axaQ4 Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 (popravljeno) En lep pozdrav še od enega zadovoljnega lastnik triumpha. Sem še precej svež motorist (lani naredil izpit šele) vendar sem se kljub temu odločil za velikega tigra in sem že prodana duša, kateri samo gleda za naslednjim triumphom hehe. Veselo se vozim okoli s sledečim tigrom: Remap, odprt ror, wilbers zadnja vzmet. Pravo veselje furat. Rade volje se pridružim na kakšni rajži ter častim kakšno kafe. Če je kdo pri volji za kakšno furco v bližnji prihodnosti, dam za kafe pa štrudl v gostilni ob planšarskem jezeru na Zgornjem Jezerskem. Popravljeno Junij 17, 2014. Popravil axaQ4 raza, gsxf750, SiM in 4 others 7
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 AVE Triumphator! keri letnik je Tiger? Pa če ni skrivnost, kolko si brcnil cekinov zanj?
axaQ4 Objavljeno Junij 17, 2014 Opozori Objavljeno Junij 17, 2014 (popravljeno) AVE Triumphator! keri letnik je Tiger? Pa če ni skrivnost, kolko si brcnil cekinov zanj? Sem ti odgovoril kar na ZS Popravljeno Junij 17, 2014. Popravil axaQ4
tomazales Objavljeno Junij 18, 2014 Opozori Objavljeno Junij 18, 2014 (popravljeno) Pride kdo na Tridays? Dajte vašim motorjem malo za dihati. Nekaj utrinkov iz ture (jadranska magistrala, toskana, san bernardino...). Če kdo pride, naj javi - gremo na pivo. TnT Popravljeno Junij 18, 2014. Popravil tomazales KeC 1
KeC Objavljeno Junij 19, 2014 Opozori Objavljeno Junij 19, 2014 Aaaaa zdej pa vem kdo je bil drugi rider Srečno furo fanta pa ko prideta nazaj skočimo v Hišo piva na Bernarda
rmarin Objavljeno Junij 20, 2014 Opozori Objavljeno Junij 20, 2014 Zgleda da bo nekaj vremena v nedeljo. A me kdo povabi na pivo? Saj si ga sam kupim, rabim pa RAZLOG...
KeC Objavljeno Junij 21, 2014 Opozori Objavljeno Junij 21, 2014 Jutri popoldan bi znalo bit kej od fure.
rmarin Objavljeno Junij 22, 2014 Opozori Objavljeno Junij 22, 2014 No,ob stirih bom pri Grofu na Vranskem na kavi.Kaksna boljsa ideja?
MARJA Objavljeno Junij 23, 2014 Opozori Objavljeno Junij 23, 2014 Ma ko se spet dobite kje se pridružim. Prispel s tritedenske fure po Španiji in Portugalski ( 6800 km ) Zdrawc, gsxf750 in maus 3
Rocky Objavljeno Junij 23, 2014 Opozori Objavljeno Junij 23, 2014 Marja, daj bodi roža pa malo opiši kaj se je dogajalo zanimivega, pripni kako fotko.......... Zdaj pa motorina za zahvalo temeljito, lepo očedi.
KeC Objavljeno Junij 24, 2014 Opozori Objavljeno Junij 24, 2014 No,ob stirih bom pri Grofu na Vranskem na kavi.Kaksna boljsa ideja? Malo prepozno si napisal, takrat že bil na motorju in v Postojni nabasal na Marjo potem pa skupaj zgasnila na kavo do kala.
MARJA Objavljeno Junij 26, 2014 Opozori Objavljeno Junij 26, 2014 (popravljeno) Rocky mal slikic, kasneje bom pa še kaj več napisal. Motor smo poleg prtljage, obtežili še z gipsom na levi roki. Popravljeno Junij 26, 2014. Popravil MARJA ciciban, SiM, KeC in 4 others 7
Rocky Objavljeno Junij 28, 2014 Opozori Objavljeno Junij 28, 2014 Joj, ubogi gibs .), le kaj počelo ubogo si dekle? Čimprejšnjo svobodo na roki! Saj se slišimo vidimo in rečemo kaj. Lepo bodita in madona pazi na svojo najdražjo. thumper 1
rmarin Objavljeno Junij 29, 2014 Opozori Objavljeno Junij 29, 2014 A smo opustili nedelje ob 15. uri? Danes Kal, uro prej pumpa Postojna?
SiM Objavljeno Julij 4, 2014 Opozori Objavljeno Julij 4, 2014 Čez slabo uro pičim iz LJ - Domžale - Kamnik - Tuhinjska dolina - Vransko - Arja vas - Slovenj Gradec - Dravograd - Golica - Lavamund - Dravograd - SG.... Če se srečamo pomahajte in dam za Cockto
SiM Objavljeno Julij 7, 2014 Opozori Objavljeno Julij 7, 2014 Čez slabo uro pičim iz LJ - Domžale - Kamnik - Tuhinjska dolina - Vransko - Arja vas - Slovenj Gradec - Dravograd - Golica - Lavamund - Dravograd - SG.... Če se srečamo pomahajte in dam za Cockto Fajn je blo :grim cikadina, KeC, Rocky in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se