Zdrawc Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 če kdo rabi http://www.motosvet.com/kupim/index.php?app=ads&id=410
cikadina Objavljeno December 8, 2014 Opozori Objavljeno December 8, 2014 king of hell's bike :evilgrin: Zdrawc in thumper 2
thumper Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 tole sem danes prebral na motosvet.com.... "poleg že videne nove Bonneville s tekočinsko hlajenim agregatom," ... kdo ve kaj več ???
thumper Objavljeno December 21, 2014 Opozori Objavljeno December 21, 2014 našel... http://www.cycleworld.com/2014/12/18/2016-triumph-street-tracker-and-street-tracker-r-motorcycle-spy-photos/
thumper Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 zmagovalni triumfatorji ! 12 dni tolk pjani da ni noben napisal : "srečno pa celi ostante!!!!"
KeC Objavljeno Januar 2, 2015 Opozori Objavljeno Januar 2, 2015 Pač, kot se za prave angleže spodobi ... brez nepotrebne sentimentalnosti! Naredte si tko, da vam bo!
KeC Objavljeno Marec 22, 2015 Opozori Objavljeno Marec 22, 2015 Spravil pajke iz izpuha, sedaj pa plavušo pospravil v kot, da počaka na kulturnejše temperature. Za Marjo sumim, da je že par km naredil za nekatere ostale pa vem, da čakajo na prijetnejše martinčkanje. thumper in MARJA 2
MARJA Objavljeno Marec 22, 2015 Opozori Objavljeno Marec 22, 2015 Spravil pajke iz izpuha, sedaj pa plavušo pospravil v kot, da počaka na kulturnejše temperature. Za Marjo sumim, da je že par km naredil za nekatere ostale pa vem, da čakajo na prijetnejše martinčkanje. :grim :grim thumper 1
rmarin Objavljeno Marec 22, 2015 Opozori Objavljeno Marec 22, 2015 Ha amaterji, sam sem letos že prevozil polovico vseh letnih kilometrov. Je pa res, da se ne vozim niti daleč niti velikokrat :grim Hec, heeec...
thumper Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 Ha amaterji, sam sem letos že prevozil polovico vseh letnih kilometrov. Je pa res, da se ne vozim niti daleč niti velikokrat :grim Hec, heeec... a si se zatipkal ? polovico letošnjega kilometra?? ej še enkrat najčepša hvala za štender !!! sam ta vikend sem se 7x spomnil nate pa na tvoj pir z moje strani . če drgač napišem sm se spomnu vsakič k sm šel mimo bonija pa sm vzel ketn sprej v roke iz samga vesečka ...matr bom pucal ..
domina Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 mi smo imeli spomladansko čiščenje MARJA in KeC 2
rmarin Objavljeno Marec 23, 2015 Opozori Objavljeno Marec 23, 2015 @Domina: A lahka še jaz pripeljem? Na mojem se bo takšna skrbna nega prav posebno poznala (veeeliko kroma...) Jasno dam za pol piva :grim Kako sem se le jaz spomnil da malo "nabijam"? A se spet vsi vozite? MARJA 1
domina Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 hehe, mam dovolj drgnjenja za neki časa - je bil deležen posebne nege samo zato, ker ga od jeseni nisem nič spucala pa se mi je revež celo zimo smilil jaz se še ne vozim, ker mi je premrzlo - se pa zna zgodit, da bomo v soboto otvorili sezono, če se le ne bo napoved do takrat spremenila UnionJack in MARJA 2
thumper Objavljeno Marec 27, 2015 Opozori Objavljeno Marec 27, 2015 @Domina: A lahka še jaz pripeljem? Na mojem se bo takšna skrbna nega prav posebno poznala (veeeliko kroma.. .) Jasno dam za pol piva :grim Kako sem se le jaz spomnil da malo "nabijam"? A se spet vsi vozite? če maš čas prileti jutri dopoldne k vaškim na en kofe...
rmarin Objavljeno Marec 28, 2015 Opozori Objavljeno Marec 28, 2015 Ups thumper, ravno garam za gorivo...Te bom pa z veseljem spomnil na kufe ko bom uplinjal dinozavre v okolici Ljubljane. thumper 1
thumper Objavljeno Marec 29, 2015 Opozori Objavljeno Marec 29, 2015 Ups thumper, ravno garam za gorivo...Te bom pa z veseljem spomnil na kufe ko bom uplinjal dinozavre v okolici Ljubljane. ok zmenjeno .
MARJA Objavljeno Marec 31, 2015 Opozori Objavljeno Marec 31, 2015 http://www.triumph-motocikli.si/1-srecanje-s-triumphi-na-kras/ Jaz grem. KeC, igorkr in maus 3
KeC Objavljeno Marec 31, 2015 Opozori Objavljeno Marec 31, 2015 Nekaj se mi obeta Sarajevo v tistem času ampak datum še ni zacementiran, če bom tukaj vsekakor grem. Se zmenimo. maus 1
maus Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 kupu si bom Triumph-a in pridem pru april :krneki: Nearrain, cikadina, builder in 2 others 5
UnionJack Objavljeno April 1, 2015 Opozori Objavljeno April 1, 2015 I'm new, I'm in ! na kras pa ne probat vina? kt z ženo na Kubo Rocky 1
KeC Objavljeno April 15, 2015 Opozori Objavljeno April 15, 2015 (popravljeno) Evo prijavljen za triumphiranje ... se vidimo ... sarajevo pa ta vikend. Popravljeno April 15, 2015. Popravil KeC maus in MARJA 2
domina Objavljeno April 26, 2015 Opozori Objavljeno April 26, 2015 Kje se skrivate Triumphasi... A se kaj vozite ali se vedno hibernirate?? Na cestah vas ni nic videt. Evo, en pisan spomladanski pozdravcek MARJA 1
raza Objavljeno April 26, 2015 Opozori Objavljeno April 26, 2015 Enim letos ne gre kilometrina na števcu ravno v iber, pa smo prvo furo namenil nenameravanemu šolanju v Postojni. MARJA in domina 2
MARJA Objavljeno April 27, 2015 Opozori Objavljeno April 27, 2015 Kje se skrivate Triumphasi... A se kaj vozite ali se vedno hibernirate?? Na cestah vas ni nic videt. Evo, en pisan spomladanski pozdravcek image.jpg Ma tebe ni vided. Ene par jurejev je že blo letos
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se