rmarin Objavljeno April 27, 2015 Opozori Objavljeno April 27, 2015 Kje se skrivate Triumphasi... A se kaj vozite ali se vedno hibernirate?? Na cestah vas ni nic videt. Evo, en pisan spomladanski pozdravcek image.jpg Ha, takole pred garažo znam jaz tudi slikati moped in se potem napenjati po forumu :grrr
domina Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 Enim letos ne gre kilometrina na števcu ravno v iber, pa smo prvo furo namenil nenameravanemu šolanju v Postojni. uf, priden! kakšna pa je bila kaj udeležba? Ma tebe ni vided. Ene par jurejev je že blo letos hehe... zgleda, da se ti voziš ravno tam kjer se jaz ne - in obratno
domina Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 Ha, takole pred garažo znam jaz tudi slikati moped in se potem napenjati po forumu :grrr haha, ne pa ne... imam očividce. :grim kaj pa ti - se kaj voziš... ali te samo napenja? :evilgrin: http://www.triumph-motocikli.si/1-srecanje-s-triumphi-na-kras/ Jaz grem. gre še kdo?
domina Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 js ne :krneki: če pa mausa triumpatorja ne bo potem pa najbolje, da kar odpovejo
maus Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 če pa mausa triumpatorja ne bo potem pa najbolje, da kar odpovejo sj bodo drugi ... mogoče se samo mimo pripeljem
domina Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 sj bodo drugi ... mogoče se samo mimo pripeljem sej vem, da me že pogrešaš, ker se že dolgo nisva vidla maus 1
maus Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 sej vem, da me že pogrešaš, ker se že dolgo nisva vidla sj te res živeli ratofci
domina Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 Nisem se prijavljal, ker nisem 100%, če se poklopi uletim. Tudi jaz se ne bom prijavljala, ker me malo vreme skrbi - prav tako jo imamo namen mahnit kam bolj južno v kolikor bo več dni lepo napovedano. Bomo videli - sicer pa Dejan na FB piše, da imajo že kar nekaj prijav.
maus Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 sj angleži niso rižota al špageti ... so navajeni dežja a mora res kwak ninđa pridet namest vas .. sram vas bilo
rmarin Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 Eh tolpa, jaz pa sem na pomlad na polno službeno zaseden :mellow: Imam pa namesto zajčje tačke vedno s sabo ključe od mopeda... Drugače pa iščem moped-sprehajalca. Če se nekdo ukvarja s sprehajanjem psov ni hudič da se ne bi našel nekdo še za moped. Saj mi lahko zagrabi bat... Morda pa lahko nekdo sprehaja pse z mopedom ... thumper 1
thumper Objavljeno April 28, 2015 Opozori Objavljeno April 28, 2015 Eh tolpa, jaz pa sem na pomlad na polno službeno zaseden :mellow: Imam pa namesto zajčje tačke vedno s sabo ključe od mopeda... Drugače pa iščem moped-sprehajalca. Če se nekdo ukvarja s sprehajanjem psov ni hudič da se ne bi našel nekdo še za moped. Saj mi lahko zagrabi bat... Morda pa lahko nekdo sprehaja pse z mopedom ... no da ti pa bat zagrbi to pa ne ! khmmm..jst sm ti še kej druzga dolžn kot sam sprehod .. :grim
mitjag Objavljeno Maj 2, 2015 Opozori Objavljeno Maj 2, 2015 Gre kdo jutri iz Kamnika ali Ljubljane. Naj javi zs da gremo skup
raza Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 (popravljeno) 1. srečanje lastnikov Triumph motociklov smo dali skozi. Sicer smo s kolegom uleteli nenajavljeno, pa smo bili vse eno toplo sprejeti in za nameček še nahranjeni, ker je pač nekaj ostalo na račun neudeležbe zaradi slabega vremena. Skoraj celo pot do Nove Gorice (čez Petrovo brdo in Baško grapo) nas je po malem pralo. Na samem prizorišču pa so imeli suho čez celoten program. Na povratku pa nas je zalilo v Logatcu, potem pa je bilo do doma s par kapljami. Bilo pa je prilično hladno. Hvala organizatorjem (Dejanu) za pogostitev in druženje kar smo ga pač ujeli. Več slik pa tu:http://www.triumph-motocikli.si/foto-galerija-s-triumphi-na-kras/ Popravljeno Maj 4, 2015. Popravil raza UnionJack, maus, KeC in 1 other 4
Rocky Objavljeno Maj 4, 2015 Opozori Objavljeno Maj 4, 2015 Dragi Triumphatorji! Resnično me zanima ali je kdo med nami, (kar sicer ne verjamem), lastnik Triumph-a Sprint-a GT. Ali morebiti kdo pozna kakšnega lastnika? Dvomim, sploh, da imamo v Slo. kakšnega GT-ja.
denis-triumph Objavljeno Maj 27, 2015 Opozori Objavljeno Maj 27, 2015 Pozdravljeni, ali ima kdo podatek koliko je Triumph Scrambler-ju v Sloveniji? Lp, D
KeC Objavljeno Maj 29, 2015 Opozori Objavljeno Maj 29, 2015 Evo jutri spet v planu s triple inside na triple outside, dopoldanska kava na Rakitni potem pa naprej. UnionJack 1
denis-triumph Objavljeno Junij 3, 2015 Opozori Objavljeno Junij 3, 2015 Zdravo, evo nova pridobitev, nova Alpina platišča in TKC 80 pevmatike. Rocky, thumper, izibajker in 6 others 9
raza Objavljeno September 6, 2015 Opozori Objavljeno September 6, 2015 (popravljeno) http://blog.motorcycle.com/2015/09/01/manufacturers/triumph/triumph-fined-2-9-million-for-recall-delays/ Mogoče se premiki zgodijo tudi v našem okolju ne samo v Ameriki....... Popravljeno September 6, 2015. Popravil raza
domina Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 aaa, pa kaj je s tem vremenom... a sploh še bo letos za zaključno furco?!
MARJA Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 aaa, pa kaj je s tem vremenom... a sploh še bo letos za zaključno furco?! Jaz še zmeraj upam, da bo posijalo sonce. Sicer za ta mesec kaže bolj slabo. Bomo vidl kaj bo v novembru. Se bomo vidl kje na kavi maus, UnionJack in domina 3
domina Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Jaz še zmeraj upam, da bo posijalo sonce. Sicer za ta mesec kaže bolj slabo. Bomo vidl kaj bo v novembru. Se bomo vidl kje na kavi upam, da res! maus 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 (popravljeno) Zaključna furca je ponavadi tam okrog 30.decembra relacija OMW - Piran...če le omogoča vreme, da ni sneg al pa đž.:D Popravljeno Oktober 13, 2015. Popravil DAMI34 dlicen, thumper in maus 3
domina Objavljeno Oktober 13, 2015 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2015 Zaključna furca je ponavadi tam okrog 30.decembra relacija OMW - Piran...če le omogoča vreme, da ni sneg al pa đž.:D hahaha, a bi ti rad, da primrznem gor na motor?! UnionJack, DAMI34 in maus 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se