Marvin2 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Mozno, da kak kabel tolce ob plastiko. Po moje nic tragicnega, vseeno pa preveri pri mojstru Jermanu ob prvem servisu... Vprasanje: Tiger je nov? Mislim, glede na to, da je 955i in ne 1050.. Ja, je nov, še zadnji, ki se ga je dalo dobiti pri Stupit-u s konkretnim popustom. Ko so mi povedali da lahko od lanske cene odštejem 3000 €, nisem imel več pomislekov, sedaj pa brnim po slovenjegoriških gričih :rolleyes:
Zdrawc Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ja, je nov, še zadnji, ki se ga je dalo dobiti pri Stupit-u s konkretnim popustom. Ko so mi povedali da lahko od lanske cene odštejem 3000 €, nisem imel več pomislekov, sedaj pa brnim po slovenjegoriških gričih :rolleyes: za tole naložbo ti ne bo nikdar žal.... :grrr
MARJA Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Ja, je nov, še zadnji, ki se ga je dalo dobiti pri Stupit-u s konkretnim popustom. Ko so mi povedali da lahko od lanske cene odštejem 3000 €, nisem imel več pomislekov, sedaj pa brnim po slovenjegoriških gričih :rolleyes: Je Tiger temno zelen? K take barve sem ga pri Stupitu vidu.
T-boy Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) ...ali oranžen? :grim Ker take barve sem ga pri Stupitu vido. Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil T-boy
Marvin2 Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 ...ali oranžen? :grim Ker take barve sem ga pri Stupitu vido. Moj je oranžen, 'racing green' pa je bil predzadnji in je ostal v MB, kolikor vem.
wind Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Tale debeljko ima najboljsi siht na svetu... :unsure: Ker vedno, ko se pojavijo vohunske fotke kakega novega triumpha, model sedi gor... :worship:
KeC Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Zanimivo, v motoristu (majskem) videl fotko pri kateri pa očitno gre za fotoshop daytone ker ima enojni izpuh pod zadkom.
vapotek Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Tale debeljko ima najboljsi siht na svetu... :unsure: Ker vedno, ko se pojavijo vohunske fotke kakega novega triumpha, model sedi gor... :worship: Stari, ena ideja! Zakaj se pa ti ne prijaviš za testnega voznika? 100% bi te vzeli.....pri Triumphu vzamejo zgleda vse.... :P Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil vapotek
wind Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Itak... Kar pa zavrzejo, pa potem pristane na Aprilji.. :P
vdusan Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Itak... Kar pa zavrzejo, pa potem pristane na Aprilji.. :P Tko k prav Marja: sploh ni važen kakšen motor vozš sam da je TRIUMPH :naughty:
KeC Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Lahko pa tudi voziš kakšen moped kot npr. Aprilia ali japonci. Pa brez skrbi tudi lastniki mopedov so dobrodošli, da motoristom častijo kakšen pir. :evilgrin: :whistle:
Zdrawc Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Tale debeljko ima najboljsi siht na svetu... :unsure: Ker vedno, ko se pojavijo vohunske fotke kakega novega triumpha, model sedi gor... :worship: bučko :slap: lahko bi vedel, da mora bit motor na takšnih testiranjih pač obremenjen na maximum, da se vidjo vse skrajnosti motorja :lol:
T-boy Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ...upam, da bo tudi meni dano malce obremeniti tega zelenega :grim lepotca. :bounce: :bounce: :bounce: Napovedujejo, da se ga bo dalo videt konec meseca na Tri days v Neukirchen-u. A gre kdo? :hmm:
MARJA Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Takole je zgledal števec mojega Triumpha včeraj pri Zagrebu. Motor je spet nov :naughty:
wind Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Takole je zgledal števec mojega Triumpha včeraj pri Zagrebu. Motor je spet nov :naughty: Opa! Legenda sla okrog! Zakon, Marja :worship:
T-boy Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Motor je spet nov :naughty: Si meu še enega skritega v garaži, a ne? :naughty: :worship: :worship: :worship:
maus Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Marja... ker maš nov motor... boš za pijačo morau dat :whistle: :lol1:
KeC Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Marja... ker maš nov motor... boš za pijačo morau dat :whistle: :lol1: Matr mi je všeč tvoje sklepanje :worship:
KeC Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 Lep pozdrav majsotri. Vprašanje: Ima mogoče kdo tukaj izkušnje s Trident izpušnimi sistemi? So specializirani izdelovalec aftermarket izpuhov za Triumphe. In pri njih sem kočno našel aftermarket izpuh za mojo zverinco. Mrcina Kaj menite?
KeC Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 No pa še novica, da imamo novega člana: SiM AVE!!!
wind Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Komaj zdaj videl: AVE, SiM!! :worship: :worship: :worship:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se