Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
Mozno, da kak kabel tolce ob plastiko. Po moje nic tragicnega, vseeno pa preveri pri mojstru Jermanu ob prvem servisu...

Vprasanje: Tiger je nov? Mislim, glede na to, da je 955i in ne 1050..

Ja, je nov, še zadnji, ki se ga je dalo dobiti pri Stupit-u s konkretnim popustom. Ko so mi povedali da lahko od lanske cene odštejem 3000 €, nisem imel več pomislekov, sedaj pa brnim po slovenjegoriških gričih :rolleyes:

Objavljeno
Ja, je nov, še zadnji, ki se ga je dalo dobiti pri Stupit-u s konkretnim popustom. Ko so mi povedali da lahko od lanske cene odštejem 3000 €, nisem imel več pomislekov, sedaj pa brnim po slovenjegoriških gričih :rolleyes:

za tole naložbo ti ne bo nikdar žal.... :grrr

Objavljeno

Je Tiger temno zelen? K take barve sem ga pri Stupitu vidu.

Objavljeno (popravljeno)

...ali oranžen? :grim Ker take barve sem ga pri Stupitu vido.

Popravljeno . Popravil T-boy
Objavljeno
...ali oranžen? :grim Ker take barve sem ga pri Stupitu vido.

Moj je oranžen, 'racing green' pa je bil predzadnji in je ostal v MB, kolikor vem.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Tale debeljko ima najboljsi siht na svetu... :unsure:

Ker vedno, ko se pojavijo vohunske fotke kakega novega triumpha, model sedi gor... :worship:

Objavljeno

Zanimivo, v motoristu (majskem) videl fotko pri kateri pa očitno gre za fotoshop daytone ker ima enojni izpuh pod zadkom.

Objavljeno (popravljeno)

Ker vedno, ko se pojavijo vohunske fotke kakega novega triumpha, model sedi gor... :worship:

Stari, ena ideja! Zakaj se pa ti ne prijaviš za testnega voznika? 100% bi te vzeli.....pri Triumphu vzamejo zgleda vse.... :P

Popravljeno . Popravil vapotek
Objavljeno

Itak... Kar pa zavrzejo, pa potem pristane na Aprilji.. :P

Objavljeno
Itak... Kar pa zavrzejo, pa potem pristane na Aprilji.. :P

Tko k prav Marja: sploh ni važen kakšen motor vozš sam da je TRIUMPH :naughty:

Objavljeno

Lahko pa tudi voziš kakšen moped kot npr. Aprilia ali japonci. Pa brez skrbi tudi lastniki mopedov so dobrodošli, da motoristom častijo kakšen pir. :evilgrin: :whistle:

Objavljeno

bučko :slap:

lahko bi vedel, da mora bit motor na takšnih testiranjih pač obremenjen na maximum, da se vidjo vse skrajnosti motorja :lol:

Objavljeno

...upam, da bo tudi meni dano malce obremeniti tega zelenega :grim lepotca. :bounce: :bounce: :bounce:

Napovedujejo, da se ga bo dalo videt konec meseca na Tri days v Neukirchen-u. A gre kdo? :hmm:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Takole je zgledal števec mojega Triumpha včeraj pri Zagrebu. Motor je spet nov :naughty:

Objavljeno

Ha ha ha, svetsko!

Čestitke MARJA!

Objavljeno
Takole je zgledal števec mojega Triumpha včeraj pri Zagrebu. Motor je spet nov :naughty:

Opa! Legenda sla okrog! Zakon, Marja :worship:

Objavljeno
Motor je spet nov :naughty:

Si meu še enega skritega v garaži, a ne? :naughty:

:worship: :worship: :worship:

Objavljeno

Marja... ker maš nov motor... boš za pijačo morau dat :whistle:

:lol1:

Objavljeno
Marja... ker maš nov motor... boš za pijačo morau dat :whistle:

:lol1:

Matr mi je všeč tvoje sklepanje :worship:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Lep pozdrav majsotri.

Vprašanje:

Ima mogoče kdo tukaj izkušnje s Trident izpušnimi sistemi? So specializirani izdelovalec aftermarket izpuhov za Triumphe. In pri njih sem kočno našel aftermarket izpuh za mojo zverinco. Mrcina

Kaj menite?

Objavljeno

No pa še novica, da imamo novega člana: SiM

AVE!!!

Objavljeno
Kaj menite?

Angleško :OK:

Objavljeno

Komaj zdaj videl:

AVE, SiM!!

:worship: :worship: :worship:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!