stuhec Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 je keri tu gor ali pa pozna cloveka, ki obozuje motorizem in alfe ? je pa črn cabrio
stuhec Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Takih nas je kar nekaj :yea1: ← avto je črn spider, nov model http://www.najdi.si/avtomobili/avtoznamke....&skupina=SPIDER
batzajla Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 zdi se mi da tole paše v avtomobilizem,s spremenjenim naslovom teme :hmm: men pa spider ni preveč všeč,ne vem no...
Gregs Objavljeno Junij 2, 2005 Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 Seveda... Alfa za vedno v mojem srcu... moj prvi avto... moj drugi avto... skupaj 10 let... potem pa prešel na japončke... :blush: Ampak enkrat... bo spet moja... pa magari za drugi avto... :grim
stuhec Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 kak si te zamenjal alfo za joponcka :whistle:
stuhec Objavljeno Junij 2, 2005 Avtor Opozori Objavljeno Junij 2, 2005 je v glavnem MB registracija, ce se dobro spomnim, mogoce se vem naprej, pa vsasih pride v Prekmurje
Gregs Objavljeno Junij 3, 2005 Opozori Objavljeno Junij 3, 2005 kak si te zamenjal alfo za joponcka :whistle: ← Približno takole: 33 -> 155 -> Eclipse & Celica :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se