_MX50_ Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 Maaa tkole je...k dam kontakt nj bi mi zasvetla zelena luč za ler, poj pa tko nvem a se je staknil en kontakt al kaj, mi pa zej ne zasvet samo takrat ko ga zakurblam in dam gas da zasveti ta lučka oziroma zdej deluja na takmu principu ko luč...zakurblaš in zasvet poj pa k daš gas še bl zasvet an...zj pa navem a se je kje staknu kontakt al pa kj...motor je še v GARANCIJI:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maXXXimum Objavljeno Junij 2, 2005 Deli Objavljeno Junij 2, 2005 ..motor je še v GARANCIJI:) ← Pol pa kr na servis z njim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SpeedFox Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 daj ne pisi vecc takih bedarij gor pa kupi novo zarnico al kaj pac... al pa peli na servis :angry2: zok please :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Junij 3, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 3, 2005 ja sam me tko...informativno zanima če ste keri tko pametni da bi kr use tko na blef pogruntal an Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 3, 2005 Deli Objavljeno Junij 3, 2005 če bi mal lepše napisal,bi se mi še dal pomislt,tko se mi pa tud brat ne da Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Junij 4, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 4, 2005 genialno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ReNcHeK Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Lol...če maš akumolator pol malo kable preglej!!!! Drugače pa na servis če je v garanciji! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_MX50_ Objavljeno Junij 5, 2005 Avtor Deli Objavljeno Junij 5, 2005 pomoje da je akomulator u kurcu an, zj dela sam na magnete pomoje ko pr apnih an:) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se