BIG YELLOW Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Aj tole Pihl iz Minhna Ja,mene že glava boli!! Smo imel turnejo včeraj zvečer!! :headbang: :drunk: :doze: :beer2: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil BIG YELLOW
Hellenca Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ja saj res - umetnost :worship: :worship: :worship: :worship: Tati, ne se mu klanjat, ker pol bo še bolj "važn" okrog hodu. A bova mogle tud letos kavbojke 2 x prat?! Zaenkrat slabo kaže :hmm:
volk Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Žirovci ! Ne se zafrkavat. Zgleda da bo sonce čez vikend. In to v Žiri. :grrr Dajte zbrat babji žirovski svet, naj par krogov z metlami prefrčijo Da bo po starem res,res p.s. Lah pa tud kakšnega prasca žrtvujete na oltarju. Taglavnega npr. (Divjo :xx: )
tati Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ja,mene že glava boli!! Smo imel turnejo včeraj zvečer!! :headbang: :drunk: :doze: :beer2: da ne boš pozabil na e********* goste, :naughty: :naughty: :naughty: če sploh pridem....... :headbang: :headbang:
tati Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Tati, ne se mu klanjat, ker pol bo še bolj "važn" okrog hodu. A bova mogle tud letos kavbojke 2 x prat?! Zaenkrat slabo kaže :hmm: a ti veš, da še letos sploh nisva bili na novenem zboru skupaj, da ga bi mal zažurali....... upam, da ga bova, bomo ta vikend, jaz mam že prpravljene ribiške škornje :unsure: :unsure: če pridem, ker se moj dragi neki buni, da ne bo šel :headbang: :headbang: moram volka k njemu poslat, da ga vzame v roke in da ga prepriča............ :naughty: :rolleyes: :worship: :worship:
bajo7 Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Žirovci !Ne se zafrkavat. Zgleda da bo sonce čez vikend. In to v Žiri. :grrr Dajte zbrat babji žirovski svet, naj par krogov z metlami prefrčijo Da bo po starem res,res p.s. Lah pa tud kakšnega prasca žrtvujete na oltarju. Taglavnega npr. (Divjo :xx: ) Taglavnega, Taglavnega. Ha, ha, ha :whistle: :010 :kva2: :grim :drunk: :eek: Samo ne vem če bi potem padal dež? Mogoče kej drugega.
BIG YELLOW Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 da ne boš pozabil na e********* goste, :naughty: :naughty: :naughty: če sploh pridem....... :headbang: :headbang: Kva a maš haus arest!? :whistle: :kva2:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ej volk se če nisi prebrau kr nekaj strani nazaj sem napisal koga smo letos poslal na razgovor kogor k taglavnemu za vreme:) Irenco! Pol veš de je dobr zrihtala kako nas pa sploh ne zanima... sicer sej so za v petek napovedane plohce :naughty: tko da blat bo sigurn čene ga bomo pa s kakšnim gasilskn kamionom nardil B)
Kleemen Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Jst bi zelo rad pršu v Žiri sam ne morem kr mam v soboto zaklučne izpite :headbang: tko da na žalost ne upam :BUA:
ZEKKO Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ja,mene že glava boli!! Smo imel turnejo včeraj zvečer!! :headbang: :drunk: :doze: :beer2: Aj tole zelišče tud prnesu sabo :eek: pa kok flaš ma tega :evilgrin: da prbližn vem kok cajt se mu bom mogu skrivat :naughty:
Miha Z. Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 vse lepo in prav na zgornji sliki....sam tista rdeča konzerva ne štima....
Miha Z. Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ZEKKO! kaj bote točili? Laško al Unjon?! :unsure:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ZEKKO pusti se presenetit :yea1: kok je fajn tista pijačka iz zelišč :headbang:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ZEKKO! kaj bote točili? Laško al Unjon?! :unsure: Točil naumo nč sicer bosta pa oba pira... laško in union... bojo pa v piksnah :kva1:
klimbra Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 (popravljeno) Točil naumo nč sicer bosta pa oba pira... Laško in union... bojo pa v piksnah :kva1: Iz tvojih besed.............v moja usta :worship: :worship: Popravljeno Junij 6, 2007. Popravil klimbra
tati Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Kva a maš haus arest!? :whistle: :kva2: nič se ne sekiri, da mi nauš dal za 72 bambusov in pirov, samo ne vem kdaj, ker se neki pregovarjamo glede udeležbe...... :drunk: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: nimam haus-aresta, se še ni rodil, ki bi mi ga lahko dal............... :krneki: :unsure: :krneki: :unsure:
ZEKKO Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 vse lepo in prav na zgornji sliki....sam tista rdeča konzerva ne štima.... Evo ti ga na, še nemci vejo kva je dobr per :kva2:
GorazdH Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 viš tati, jst bi ti dal takoj haus arest...z lisicami bi te priklenil na posteljo... :whistle:
ZEKKO Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 ZEKKO pusti se presenetit :yea1: kok je fajn tista pijačka iz zelišč :headbang: Nam se več pustu presenett, ZEKKO gre sam enkat na led :lol1: :kva2:
BIG YELLOW Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Nam se več pustu presenett, ZEKKO gre sam enkat na led :lol1: :kva2: Ena je manj!!!
volk Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 nič se ne sekiri, da mi nauš dal za 72 bambusov in pirov, samo ne vem kdaj, ker se neki pregovarjamo glede udeležbe...... :drunk: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: nimam haus-aresta, se še ni rodil, ki bi mi ga lahko dal............... :krneki: :unsure: :krneki: :unsure: :whistle: :xx: :xx: :xx:
volk Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 viš tati, jst bi ti dal takoj haus arest...z lisicami bi te priklenil na posteljo... :whistle: :grim :grim :grim končno se strinjava :naughty:
čuk Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 Ej volk se če nisi prebrau kr nekaj strani nazaj sem napisal koga smo letos poslal na razgovor kogor k taglavnemu za vreme:) Irenco! Pol veš de je dobr zrihtala kako nas pa sploh ne zanima... sicer sej so za v petek napovedane plohce :naughty: tko da blat bo sigurn čene ga bomo pa s kakšnim gasilskn kamionom nardil B) trikrat hura za Irenco!!! :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se