ZEKKO Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 pridemo! kdo pa kej špila? Poiš ene par strani nazaj :grim če pa navš najdu pa še enkat poiš :kva2:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 6, 2007 Opozori Objavljeno Junij 6, 2007 No evo ti zdej so pa tudi punce pršle na svoj račun... končno smo dobil tudi ženske tangice :yea1: http://www.sairach-club.si ---> prodaja tangic je dost mal tko da punce pohitite z nakupom(al pa fantje če jih boste svojim izvoljenkam kupel) ;)
tati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 viš tati, jst bi ti dal takoj haus arest...z lisicami bi te priklenil na posteljo... :whistle: :naughty: :beer2: :D
zlati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ...pridem.... :eek: boma vštric kravje učke špukala :lol1:
Klajba Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Mater bo spet grmel pa treskal, pa medl pa rjovel,
Zdrawc Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 boma vštric kravje učke špukala :lol1: to bi pa tud jaz rad videl :whistle:
leila Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 A šiba kdo iz MB jutri popoldan na zbor? Sama imam namreč motor v LJ, pa bi mi bilo zelo priročno, če bi me do žabarije vrgel kdo v svoje sedlo na zadnji zic.... :)
Miha Z. Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ... končno smo dobil tudi ženske tangice :yea1: ka pa moške??!! :blush:
PETARDA46 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ka pa moške??!! :blush: OJOJ... A bom mogu u Žireh rit skupaj stiskat če bom hotu bit zravn tebe :winkiss: :kva2:
Sanda7 Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 učeri so šli čez Rakek 4 al 5 trajkov s prikolicami,nemških tablic in nalepkami od sairahov :worship: mal so sicer zgodni ampak vseno
TONTO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 OJOJ... A bom mogu u Žireh rit skupaj stiskat če bom hotu bit zravn tebe :winkiss: :kva2: AUUUUUUU PEČEEEE.. :devil:
TONTO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 blato bo so zagarantirali, če ne se prasci ne počutijo-mo dobro :OK:
kekec III Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 učeri so šli čez Rakek 4 al 5 trajkov s prikolicami,nemških tablic in nalepkami od sairahov :worship: mal so sicer zgodni ampak vseno ..tile so tukaj še prejšnjega leta... :closedeyes:
METAL4EVER Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 No evo ti zdej so pa tudi punce pršle na svoj račun... končno smo dobil tudi ženske tangice :yea1: http://www.sairach-club.si ---> prodaja tangic je dost mal tko da punce pohitite z nakupom(al pa fantje če jih boste svojim izvoljenkam kupel) ;) Le kdaj jih bodo Lesys first naštimal(tangice),ki jih že dve let oblublajo.Yovda javi se.Aja oni špilajo oba dneva če se ne motim,pa metalci tud pridemo na svoj račun,saj bodo Sarcasm.Če sem prav obveščen. :worship:
vulcan Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Padla odlocitev, da bomo tudi mi tam :worship: .
TONTO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Padla odlocitev, da bomo tudi mi tam :worship: . Nema padla!! Če si ta prau boš u Žireh pa makar do pasu u blatu. :grim
TONTO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 ka pa moške??!! :blush: Ja pa ne da boš pr teh letih začel gate nost. :headbang: :headbang: Kako si pa do zdej bres zdržu. :xx: :kva2: :kva2:
ZEKKO Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Le kdaj jih bodo Lesys first naštimal(tangice),ki jih že dve let oblublajo.Yovda javi se.Aja oni špilajo oba dneva če se ne motim,pa metalci tud pridemo na svoj račun,saj bodo Sarcasm.Če sem prav obveščen. :worship: Petek: Bless the deaf Angels perfect dream Drugi čut Lady's first Sobota: Lady's first Sarcasm Heat ACDC cover band DA VAM NAV TREBA TOK NAZAJ ISKAT KERI ŠPILAJO :lol1:
tati Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 za blat se ni bat, ker mislim ,da bobr zaliva, da bo mokrota od zunej in od znotrej pa ni dvoma........ :worship: :worship:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 7, 2007 Opozori Objavljeno Junij 7, 2007 Mah ja blat itq de bo je že zdej glih na mau, sej drgač v žireh ne moreš prčakvat... dons je pršlo nepričakovan števil nemcov avstricou in hrvatov... je sigurno že okol 30 motorjev tukej pa sploh se še ni začel zbor... Tko da ne čakat pridte na žurrr....
peter1 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 verjeten kr dons zvecer na kako pivo
DivjaSvinja Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Dones popoldne bojo na naši strani prve slike našega zbora... Tko da, če se še odločate a pridete al ne, si jih oglejte in pol pridte ;) :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se