volk Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Vreme bo. :grim Čarovnice niso soglasne sicer kakšno :eek: Ziher bo kul
Einherjar Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Na vreme racunam standardno... Ce ne bo blata do gleznjev me drugo leto ne bo!
sayo Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Če majo kravje učke s smetano pol pridem :yea1:
tati Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Na vreme racunam standardno... Ce ne bo blata do gleznjev me drugo leto ne bo! tudi, če takoj neha padati je verjetno blata še za drugo leto dovolj....... :naughty: :naughty: Vreme bo. :grim Čarovnice niso soglasne sicer kakšno :eek: Ziher bo kul kaj pa ti veš, kdaj smo imele zbor....... :evilgrin: :evilgrin:
bajo7 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Če majo kravje učke s smetano pol pridem :yea1: Niso s smetano ampak s šnopcem :naughty: :evilgrin: :worship: :whistle:
PETARDA46 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Ekola zdej dobim še kolokvi pod nos... ga rešim in prletim u Žiri :beer2: :grupni:
ZEKKO Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Niso s smetano ampak s šnopcem :naughty: :evilgrin: :worship: :whistle: Mal bl zadanejo :evilgrin: :naughty:
RobiRoberto Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Mimo naše hiše bobni že celo dopoldne. Fantje nabirajo zalet z v klanec ... :)
sršenar Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Še ene par urc pa bomo gor :010 :010 :010 !!! lp miha
bajo7 Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Mal bl zadanejo :evilgrin: :naughty: Pa ker ni smetane se mal lepše :SS :SS :SS
volk Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 tudi, če takoj neha padati je verjetno blata še za drugo leto dovolj....... :naughty: :naughty:kaj pa ti veš, kdaj smo imele zbor....... :evilgrin: :evilgrin: Tega res ne sam vidim da je bi produktiven :worship: :worship: :worship:
bluemule Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Mal bl zadanejo :evilgrin: :naughty: bajo bi že bajo smetanco lizal :whistle:
brankom Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Pa ker ni smetane se mal lepše :SS :SS :SS Evo, Bajo, sam še kombinezon oblečem, pa sem gor...Ampak danes samo en Bandidos pa da se :yea1:!!
Irencko Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 še mal pa odrinemo... se ga vidmo :winkiss:
bluemule Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Tudi mi prdirkamo na večer. :yea1: neč čakat, je že suho, pa usta tud :whistle:
DivjaSvinja Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Evo ti na naši strani kot sme vam oblubu imate nekaj slik... da se boste lažje odločil a pridet al ne.... Žur je pa že full kar veste de je v žireh itq skos :worship: :slap: http://www.sairach-club.si ---> fotogalerija -----> srečanja žiri -----> 2007 Lp se vidimo na zboru!!
sršenar Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 Dons sem že nazaj! Je pa gor odlično in se vidmo jutr k bom s šotoram d bo tud kkšn kozliček padu :010 :010 !! lp miha
minca Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 še namesto mene en :beer2: spijte..... ker slabo kaže da bom pršla kej pogledat :closedeyes: :closedeyes: bom ene 10 km stran :closedeyes: ampak z mislijo pr vam :OK: : :naughty: :closedeyes: :closedeyes:
sršenar Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 še namesto mene en :beer2: spijte.....ker slabo kaže da bom pršla kej pogledat :closedeyes: :closedeyes: bom ene 10 km stran :closedeyes: ampak z mislijo pr vam :OK: : :naughty: :closedeyes: :closedeyes: jih bomo spil en par z mislijo nate, sam ne se čudit če se boš pol tko pjano počutla :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: ! lp miha
minca Objavljeno Junij 8, 2007 Opozori Objavljeno Junij 8, 2007 jih bomo spil en par z mislijo nate, sam ne se čudit če se boš pol tko pjano počutla :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: :beer1: ! lp miha :lol1: :lol1: :lol1: dejte pol rajš samo po 1...bom bla pr tamalčkih :whistle: :whistle: morm jim bit kot vzor.... sicer pa jz ne pijem piva :grrr :whistle: :whistle:
bajo7 Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 bajo bi že bajo smetanco lizal :whistle: Ja kva a je kaj za lizat. :naughty: :evilgrin: :worship:
KR-MULC Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 Aloha Biv gor do zutri.... pršu prejle mal damu pogledat.... se je sam 15 min vožne... :rolleyes: :rolleyes: :glare: :glare: Fešta pa taka učer..... naroda za popizdit.. :wacko: :wacko: .. sam tko naprej svine.... pol za igre pa nazaj..... :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: :devil: :devil: :kva1: :kva2: :kva2: :yea1: :yea1: :drunk: :drunk: P.S. sm pršu sam na govejo župco dam......
Stuart Objavljeno Junij 9, 2007 Opozori Objavljeno Junij 9, 2007 A kdo ve, ker je biu un streefighter, k je biu parkeran pred mostičkom, pa na tanku je meu glavo od okostnjaka, na sprednji strehci pa nalepko od satanov ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se