Skoči na vsebino

Žiri 2007 08.06.-10.06.

Priporočene objave

Objavljeno

Šele zdej sm se mal naspav :wacko: :wacko:

Če boste tok navijal motorje drug let vam nam več talov borovničk :lol1:

Objavljeno

Morebit je bo pa boli, če boš talu duple :naughty: :whistle: :010 :010 :010

Objavljeno

Na uho mi je prišlo, da ste v soboto v pičlih treh urah potalal :eek: 50 l borovničk po 0,5 dcl. Ali je to res?

Objavljeno
Na uho mi je prišlo, da ste v soboto v pičlih treh urah potalal :eek: 50 l borovničk po 0,5 dcl. Ali je to res?

haha, a smo mi tkat pršl :whistle:

Objavljeno

He, he, ko sem jaz prišel so jih še imeli, :hmm: pa, da si bila tam pred mano :P

Objavljeno
He, he, ko sem jaz prišel so jih še imeli, :hmm: pa, da si bila tam pred mano :P

no sj zmankal mislm d jih ni... tuk sm se zadržala... :whistle:

Objavljeno (popravljeno)
no sj zmankal mislm d jih ni... tuk sm se zadržala... :whistle:

Hvala za zadržavanje, sm se lohk še jest mal okusu :whistle:

Popravljeno . Popravil Klajba
Objavljeno
Hvala za zadržavanje, sm se lohk še jest mal okusu :whistle:

ma zate do kolen u toplo vodo :lol: :lol:

Objavljeno
Šele zdej sm se mal naspav :wacko: :wacko:

Če boste tok navijal motorje drug let vam nam več talov borovničk :lol1:

a ti si biu ta - hvala!!!!

Objavljeno
ma zate do kolen u toplo vodo :lol: :lol:

a ti mene stale vada mal fffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttt, ka bi napisala saj u pouhn sot vina :kva2: :lol1:

Objavljeno
a ti mene stale vada mal fffffffffiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttt, ka bi napisala saj u pouhn sot vina :kva2: :lol1:

Ma kaj ne vesta da je to sairachova stran. TOREJ do grla u BLATO!!!!!!!!! :slap: :kva2: :kva2: O:-)

Objavljeno
Ma kaj ne vesta da je to sairachova stran. TOREJ do grla u BLATO!!!!!!!!! :slap: :kva2: :kva2: O:-)

:slap: med prasce :kva2: :kva2: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: , sam sn gledov škorne včeraj, mi je že trava začela pagajnet, tm kir je še kej zemle :lol1: :lol1: :lol1:

Objavljeno
Morebit je bo pa boli, če boš talu duple :naughty: :whistle: :010 :010 :010

Pol bi pa lohk že preveč striptizet vidu pa ti bi lohk ker zaračunov :kva2:

Samo u soboto je šlo okol 50 litrov borovničovca na vhodu, koliko je bilo usega

prodanga pa neb vedu iz gvave. :grim Ko je biv naval motoristov je litr borovničk zdržov

3 do 5 minut ;) odvisn kok se mi je tresla roka :kva2:

Objavljeno
Pol bi pa lohk že preveč striptizet vidu pa ti bi lohk ker zaračunov :kva2:

Samo u soboto je šlo okol 50 litrov borovničovca na vhodu, koliko je bilo usega

prodanga pa neb vedu iz gvave. :grim Ko je biv naval motoristov je litr borovničk zdržov

3 do 5 minut ;) odvisn kok se mi je tresla roka :kva2:

:fredy: mal bi jo mogu ponirit, sej veš 10ina

Objavljeno

Ja pomojem ti je kr prou pršlo na uho.... Vsega skupi je šlo mal čez 200litrou borovničk... kr lepa številka :alien1:

Zgleda da mamo res dobre borovničke :lol1:

Objavljeno

a mate tud prbližno številko ljudi k so bli na zboru?

200l borovničk!? :blink:

pjanci :blush:

Objavljeno

Ja prbližna številka je pa mal čez 5.000 folka... nekej se nas je nabral an... :huh:

Objavljeno
a mate tud prbližno številko ljudi k so bli na zboru?

200l borovničk!? :blink:

pjanci :blush:

Midva nisva ane,sva bla zelo pridna, :lol1: :hmm: :lol1: :yea1:

Objavljeno
Ja pomojem ti je kr prou pršlo na uho.... Vsega skupi je šlo mal čez 200litrou borovničk... kr lepa številka :alien1:

Zgleda da mamo res dobre borovničke :lol1:

U dabre, dabre :naughty: . A maš marbet tud padatk za pir, kuk ga je šl, de vidm, ki sn, a sn nad, a sn pad :whistle:

Objavljeno

je blo zloooo dobr! kr tko naprej! vzdušje pravo, vreme odlično, pivo mrzlo, muska 1A edin lady'si bi lahko kkšno minuto več igral. drgač pa vsaka vam čast!!! B) :yea1: :worship:

Hvala za žejo po naši glasbi, le da mislim, da ne veš,da smo igrali že v petek in to kar kake 3 ure, ke je nawerdjana teta zamudla na štango prpejlat... se pravi skup cca 4 ure a ni to dost za 1 motozbor???? Še danc me wrat bali! Tolk o tem...Jst bi pa pohvalu čewapčiče!!!! Urka take porcije ne dobiš no vsaj na gorenjski ne :naughty: Poklon kuhinji!

Lp

Yoldi& Ladys first

Objavljeno
:fredy: mal bi jo mogu ponirit, sej veš 10ina

Bi me mogl pol u gorenske toplice ulečt na centriranje :naughty:

Objavljeno
Midva nisva ane

:blink: :slap: :wacko:

Objavljeno

ful dobre slikice :OK: :010...zdej obujam spomine :trance_33_sleep: :trance_33_sleep: :D

Objavljeno
Midva nisva ane,sva bla zelo pridna, :lol1: :hmm: :lol1: :yea1:

Hm.... Ni čudno da sta bla pridna, če vaju sploh ni blo... vsaj jest se vaju ne spomnem :whistle:

:grupni: :grupni: :grupni:

Objavljeno

hm, vinčka škoda... :whistle:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!