Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 hm, vinčka škoda... :whistle: eh če je cvičk ne, če je pa teran pal je pa ris škoda :naughty: ... ...moram pohval fotografije, se kesam, ker nisem bil dol že popoldne :unsure: , al sn biu :hmm: , no saj ne vem :? , se ne spomnem, zatu pa gledam fotografije :whistle:
ZEKKO Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 O se men tud dostkat fotografije pomagajo do spomina pridt :naughty: sploh takat ko mi per mal preveč paše :beer2: :lol1:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 O se men tud dostkat fotografije pomagajo do spomina pridt :naughty: sploh takatko mi per mal preveč paše :beer2: :lol1: Še dobr, da imamo dogre digitalce ( namest vil ) :lol1: :lol1: :lol1:
tati Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 O se men tud dostkat fotografije pomagajo do spomina pridt :naughty: sploh takatko mi per mal preveč paše :beer2: :lol1: o pa ja de...... :wacko: :wacko: :wacko: :naughty:
Hellenca Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Men je pa tok žal da nisem mela fotoaparata s sabo :headbang: Sem hotla nekaj slikat kar se je dogajal v "nedeljo" ob pol šestih zjutraj za šankom :blink: . Vejo samo tisti, ki so bili takrat zraven oz. v bližini. Ojoj, ko bi vi vedl in vidl :slap:
Klajba Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Men je pa tok žal da nisem mela fotoaparata s sabo :headbang: Sem hotla nekaj slikat kar se je dogajal v "nedeljo" ob pol šestih zjutraj za šankom :blink: . Vejo samo tisti, ki so bili takrat zraven oz. v bližini. Ojoj, ko bi vi vedl in vidl :slap: Kva je blo, kva sn zamudu, mater de me je mogl zmankat :slap:
Icy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 (popravljeno) Ojoj, ko bi vi vedl in vidl :slap: A si mela samo tangice oblečene :kva2: Popravljeno Junij 13, 2007. Popravil Icy
TONTO Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 A si mela samo tangice oblečene :kva2: IN to narobe.trakec spredaj :ninja:
Hellenca Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Very funny :fight1: Sej bi povedala, sam se bojim, da bom "bule fasala" :krneki: Mogoče Tati kej bolj ve, pa njena slabša polovica :whistle: (al pa še nekdo :whistle: )
Brdaus Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Very funny :fight1: Sej bi povedala, sam se bojim, da bom "bule fasala" :krneki: Dej ne rajcej, pa hitr povej, kaj smo zamudil :D
volk Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Ko sva s Hellenco poservisirala tri njene prijatlce :naughty: iz Kvarnerja je tist bil že after party. Na dvoboju sem branil čast Tati al Hellence (se ne spomnim katere) in ker nisva imela sabelj sva uporabila tisto kar imava vedno s sabo. Navdušenje, zadovoljstvo, nagrajevanje in servis orožja po dvoboju so detajli, ki so samo za prisotne. :evilgrin:
jalovec Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 kva pa bendi so bili dobri me zanima kako so spilal HEATi mi je zal da nisem bil prisoten :headbang:
sršenar Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Bendi so bili uredu še posebno v soboto je bila muska odlična!! :worship: lp miha
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Men je pa tok žal da nisem mela fotoaparata s sabo :headbang: Sem hotla nekaj slikat kar se je dogajal v "nedeljo" ob pol šestih zjutraj za šankom :blink: . Vejo samo tisti, ki so bili takrat zraven oz. v bližini. Ojoj, ko bi vi vedl in vidl :slap: Hellenca, ja to sva pa res zamudili, pa mislim, da bosta še kdaj odigrala kaj takšnega, ker sta glih prav ubrisana.,.... :winkiss: :winkiss: :rolleyes: :naughty:
volk Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Hellenca, ja to sva pa res zamudili, pa mislim, da bosta še kdaj odigrala kaj takšnega, ker sta glih prav ubrisana.,.... :winkiss: :winkiss: :rolleyes: :naughty: :unsure: :unsure: :unsure:
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 :unsure: :unsure: :unsure: saj te imam rada :friend1: :friend1: :beer2: :beer2:
volk Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 saj te imam rada :friend1: :friend1: :beer2: :beer2: :love1: :wub:
moto rider Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 saj te imam rada :friend1: :friend1: :beer2: :beer2: Ti ti!!! :nono:
tati Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Ti ti!!! :nono: pa še tebi kakšnega :winkiss: :winkiss: :004 :004 kdaj se kaj oglasiš..... :? :?
Zdrawc Objavljeno Junij 14, 2007 Opozori Objavljeno Junij 14, 2007 Ti ti!!! :nono: Moto rider ne "ti ti" pač pa "Tati, TI, TI!" :evilgrin:
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 kva sm pa jst tuki :xx: Marbet legenda u svejnskn blatu :naughty: :whistle:
Lowrenc Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 madonca-lih kuj po vikendu ne pridem na MS pa je že 20 strani več v tej temi :eek:
Klajba Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 He, He, blat je treba skoz gont, da se ne posuši, ane :naughty:
ZEKKO Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Tist k je iskov blat ga je gotov tud najdu :evilgrin: drgač pa enkat za spremembo more bit tud brez blata in dežja :010 zdej že dovg ni blo :kva2: mogoče drug let :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se