tati Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 kva sm pa jst tuki :xx: ti si pa en z********* Goričan.... :winkiss: :winkiss:
TONTO Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 ti si pa en z********* Goričan.... :winkiss: :winkiss: Obrazložitev zvezdic EN " Zelopriden" Goričan :fight1: :beer2: :friend1:
Lowrenc Objavljeno Junij 15, 2007 Opozori Objavljeno Junij 15, 2007 Čaki-a ni biu menda en tekmovanje za najbolšo fotografijo al neki tazga? Kera fotka je pa zmagala?? Se posipam s pepelom, če je bla že objavlena, ker ne spremljam cele teme...
Miha Z. Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 ti si pa en z********* Goričan.... :winkiss: :winkiss: :hmm: :blink: :glare:
tati Objavljeno Junij 16, 2007 Opozori Objavljeno Junij 16, 2007 :hmm: :blink: :glare: Mih"c nč se ne sekiraj, vse boš zvedel ob svojem času..... :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 Miha saj si moj prjatu........ :winkiss: :winkiss:
Zdrawc Objavljeno Junij 17, 2007 Opozori Objavljeno Junij 17, 2007 wčeraj zvedel, katera dwa sta bila (resnična) glawna krivca za zgodnje jutranje bujenje :alien1: Tati je bila zgolj podalšek wsega skupaj :whistle: kriwca bosta pa še dala za pire...........................mar ne .)
tati Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 wčeraj zvedel, katera dwa sta bila (resnična) glawna krivca za zgodnje jutranje bujenje :alien1: Tati je bila zgolj podalšek wsega skupaj :whistle: kriwca bosta pa še dala za pire...........................mar ne .) ti si moj najboljši prjatu................ :winkiss: :winkiss: :winkiss: končno ugotovil, da sem res pridna.........
Zdrawc Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 končno ugotovil, da sem res pridna......... za kaj takega, še vedno ni dovolj prepričljivih informacij....... :unsure:
ZEKKO Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Miha saj si moj prjatu........ :winkiss: :winkiss: kva pa jest :yea2: a greš u avstrijo ta vikend na rolling skulls mc? :beer1: :beer2: :drunk:
tati Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 kva pa jest :yea2: a greš u avstrijo ta vikend na rolling skulls mc? :beer1: :beer2: :drunk: joj Zec dej se že na realna tla postavi, da jaz ne hodim v Avstrijo......... :whistle: :whistle: bom šla enkrat z vami.......... samo pol ne boš spal........ :headbang: :headbang: moj prijatelj pa itak da si :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss:
tati Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 za kaj takega, še vedno ni dovolj prepričljivih informacij....... :unsure: :friend1: :friend2: :friend1: se bom še potrudila............ :winkiss:
volk Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 :friend1: :friend2: :friend1: se bom še potrudila............ :winkiss: EJ ! Kaj boš zdaj zacumprala da bomo drugi krivi ko si nas pa ti vlekla s škatlo pirov Zdrawca budit ?! Sicer pa sem jaz v Žireh bil več ali manj s to dečvo:
ZEKKO Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 joj Zec dej se že na realna tla postavi, da jaz ne hodim v Avstrijo......... :whistle: :whistle: bom šla enkrat z vami.......... samo pol ne boš spal........ :headbang: :headbang: moj prijatelj pa itak da si :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: :winkiss: http://www.mc-rolling-skulls.at/frame_in.htm tle bomo komiral tale vikend :naughty: prid mi nagajat da nam spav :lol1:
tati Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 EJ !Kaj boš zdaj zacumprala da bomo drugi krivi ko si nas pa ti vlekla s škatlo pirov Zdrawca budit ?! Sicer pa sem jaz v Žireh bil več ali manj s to dečvo: to je čista laž, še videla je nisem nikje, ne pa da bi tebe videla z njo................. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: nisem bila jaz glavni govornik oziroma nisem jaz podala poročila o dogajanju, kaj naj ti naredim, dal boš za pir Zdrawcu, pa bo......... :winkiss: :winkiss:
volk Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 to je čista laž, še videla je nisem nikje, ne pa da bi tebe videla z njo................. :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: nisem bila jaz glavni govornik oziroma nisem jaz podala poročila o dogajanju, kaj naj ti naredim, dal boš za pir Zdrawcu, pa bo......... :winkiss: :winkiss: PI*DE Verjtn sem edin jaz takrat bil proti temu, da gremo ga budit in zdaj bom :slap: Ovo nije pravda :(
bicikl Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 (popravljeno) PI*DEVerjtn sem edin jaz takrat bil proti temu, da gremo ga budit in zdaj bom :slap: Ovo nije pravda :( kar zgovarjaj se, slab izgovor, pravice pa tako ni nikjer............. :naughty: Popravljeno Junij 18, 2007. Popravil bicikl
tati Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 mislim, jaz revca nič kriva pa vedno neki obsojena....... :rolleyes: :rolleyes:
ZEKKO Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 To je en bolših zborov v avstrij :yea2: mislm da bo to moj 5i obisk tega zbora :naughty:
sršenar Objavljeno Junij 18, 2007 Opozori Objavljeno Junij 18, 2007 Ej fantje a mate dones še kar obiske od zbora?? Sm se pelov danes mimo in sem vidu še kar nekaj šotorov tam na vašem travniku :worship: :worship: :worship: !! lp miha
ZEKKO Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 vrjetn si vidu kšno balo sena :D da bi biv pa kšn tok skurjen pa ne verjamem :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se