Skoči na vsebino

Renault Laguna GrandTour


mk-r

Priporočene objave

Renault Laguna GrandTour 2.2 DCI PRIVILEGE?!?!?

Prosil bi za vaše mnenje o temu vozilu?? Sam se namreč odločam o nakupu in me resno zanima tak avto... Kupujem pa letnik 2003.

Sem dobil eno ponudbo takega avta z 30.000 km in z vso možno opremo. Koliko je po vašem realna vrednost tega avtomobila?

Hvala,

Matej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kilometri so mi malo sumljivi......da si nekdo kupi potovalni avto in to 2.2 diesel, pol pa 15.000 km na leto?? Bodi previden! :hmm:

Če smem, pa bi ti raje svetoval kakega VW Passata 1.9TDI 105 - 130 KM, predzanja serija, avto je odličen, izredno udoben!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ne vem zakaj eni vedno sprašujejo tu na forumu kolko je realna cena nekega avta?Vsi vemo kak je pri avtih!Če ti je avto všeč in če je dober boš dal pač tolko za njega kolko je cena na trgu-če si ga želiš imet.Če pa bi rad kupo nekaj ugodnega boš pač malo iskal okrog ampak takrat se pač sprijazni,da mogoče ne bo imel samo 30000 km prevoženih in kaj manj opreme?VSak avto ima svojo ceno in svojo vrednost.Kolko pa si ti pripravljen dat pa je tvoja stvar.Mi ti lahko rečemo,da je avto realno vredn 2.500,000 sit.Vprašanje pa je ,če ga boš dobil za takšno ceno?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kilometri so fuuuuuuuuul sumljivi. Gotovo je bil razbit, pa ker izgleda tako lepo, so malo nazaj prevrteli.

Doma imam ta staro 2,0 RXE '98 - bencin (vse razen pomične strehe in leder sedežov). Ima 185 kkm, dela - itaq - RENAULT, samo pleh je malo bogi. Avto je vsekakor zelo funkcionalen in prostoren, je za uporabljat in ne za šparat. Edino sranje je, ker je v njem toliko elektronike, če un stric ne govori (onboard computer) sem zelo vesel, kar pomeni, da mu lahko pomaga le serviserjev računalnik. Če lepo skrbiš zanj, ti je zelo hvaležen - beri skrbno menjaš tekočine, ga ne turiraš mrzlega, menjaš potrošni material,....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!