kOdEbLuE Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 moja se mi je prjavla da gre zraven, ampak ker ma kmal en izpit se more še kako uro učit men se bo pa zmešal od gledanja v nebo in čakanja napovedanega poslabšanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bLuZoNdEr Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 jez se tut kao učim :BUA: (pa vsaketolk mal poškilm če je kaj novega) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 jp,tko je...v dnevih,k nej bi se učil,se močno poveča obisk motosveta...ejejej :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 zakaj nisem na motorju??? zato ker imam vročino zato ker me grlo boli zato ker me glava boli zato ker me celo telo boli zato ker mi z nosa curi zato ker sem ko mrtva cunja .... a še koga kaj zanima ? danes je ravno en tak butast .... :xx: .... mah kurc ... grem po naslednjo litrco čaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 delam..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KREBS Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 grem čez pol ure :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Leteči Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 zakaj nisem na motorju??? zato ker imam vročino zato ker me grlo boli zato ker me glava boli zato ker me celo telo boli zato ker mi z nosa curi zato ker sem ko mrtva cunja .... a še koga kaj zanima ? danes je ravno en tak butast .... :xx: .... mah kurc ... grem po naslednjo litrco čaja ← Nej mi eden pove kako te lahko prehlad ali gripa ujame junija ko je zunaj 25 stopinj. :? :? Men še ni uspel ta podvig Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 zto k mam u tork (3.) izpit v izpitnem obdobju, k se je zame začeu pred 10 dnevi... :SS pa pol me čakata še 2 u 14 dneh... pa nek uzad v možganih mi dela brrrmbrrrrmbrmmm u izolo... brrrm na kolpo... brrrrm u bohinj....brrrm brrrrm ... tko lohk pa vsaj po tipkovnici brrrmbrrrrrrrrrrrrm.... :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jurij Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Nej mi eden pove kako te lahko prehlad ali gripa ujame junija ko je zunaj 25 stopinj. :? :? Men še ni uspel ta podvig ← clima(x) :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TinaRR Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 .....ker čakam da bo ura 17 in se grem malo vozit :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 a še koga kaj zanima ? ← Posodiš motor?:D .... mah kurc ... grem po naslednjo litrco čaja ....kakšen čaj, borovničke :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 medica,še bolš :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Ker imam motor v popravilu.. :( :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nata Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Posodiš motor?:D sanja svinja kukuruz .... :lol1: ....kakšen čaj, borovničke :kva2: :OK: o tem pa se ne bova kregala, ker maš čisto prav in točno zdaj jih grem iskat v špajzo ... :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bubamara Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 o tem pa se ne bova kregala, ker maš čisto prav in točno zdaj jih grem iskat v špajzo ... :naughty: ← ne verjamem :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 ...evo ene ta domače :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
burgy Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Ker bom šele v ponedeljek registriral motor .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jax Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 (popravljeno) ...evo ene ta domače :naughty: ← In kako gorenjska merica le teh :devil: ;) :lol1: Drugače pa, zato ker sem samo tri ure spal in se mi ne da... :trance_33_sleep: Popravljeno Junij 4, 2005. Popravil jax Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 gledam kvalifikacije za jutrišnjo dirko :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Ma jst že kr avtomatsko kliknem na motosvet, ko grem na net :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
veronek Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 ker je motor sou v k...c!! :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 zakaj nisem na motorju??? zato ker imam vročino zato ker me grlo boli zato ker me glava boli zato ker me celo telo boli zato ker mi z nosa curi zato ker sem ko mrtva cunja .... a še koga kaj zanima ? danes je ravno en tak butast .... :xx: .... mah kurc ... grem po naslednjo litrco čaja ← Boga :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Zato, ker delamo fasado in čakam mojstra, ki me je nategnil. Jaz pa potrpežljivo čakam... ve se kje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 P.M., gas ročke mi ni ratal odmontirat, eden od dveh vijakov, krivih za to ima pa že precej načeto glavo :SS :angry2: Balanco moram dat ravnat ... :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Robert Objavljeno Junij 4, 2005 Deli Objavljeno Junij 4, 2005 Zato, ker čakam na žur .) Pozdrav od Roberta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se