pajkica Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 (popravljeno) uauuuu lej kr neki teme zihr sem kakšno spustila.... majkemi sory, grem še kam kej napisat... pa v vsaki kašnga komentirat iiii kok si ti pameten mene so vsaj brat naučil v prvem razredu...... Popravljeno Avgust 10, 2013. Popravil pajkica
pajkica Objavljeno Avgust 10, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 10, 2013 a boli a ne? je treba hitr pred sosedovim pragom it pometat ......
ludiluka Objavljeno Avgust 13, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2013 zato ka so na motosvetu lepe pupe
pajkica Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 k tale ms je en tolk fajn odvajalo idem da se poserem :blink: pa da se nau spet kdo najdu v tem postu, k tja ne paše :xx:
DAMI34 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 k iščem informacije o Romuniji Damy 1
Vito23 Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Ker sm bil v sluzbi priden si lahko malo privoscim...pa ceprov potem od 4 naprej se za kaksno urco!
zverac Objavljeno Avgust 22, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2013 Žal! Je treba delat, čeprou b raj ukrog ga srou! Wuum Wuum!!
pajkica Objavljeno Avgust 24, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2013 gledam če se je urednik/ca zmotla pa mogoče kej objavla o današnjem 4.srečanju motoristk...juhu, glaven da je o unih ki so zbiral dnar za Rusijo objavljen takle mamo.... pa tak moto forum :glare:
pajkica Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 MZ PRAVI: Se popolnoma strinjam s teboj Kmet! Saj vidiš, nekateri ne smetijo... Tudi v temi "Parkiranje motorja v tujini" napišejo odgovor "DOMA"... Smetiva pa sam midva :grim jaz: i feel so important, da znajo moje poste na pamet a je kdo kej fouš?
motozajebant Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 MZ PRAVI: Se popolnoma strinjam s teboj Kmet! Saj vidiš, nekateri ne smetijo... Tudi v temi "Parkiranje motorja v tujini" napišejo odgovor "DOMA"... Smetiva pa sam midva :grim jaz: i feel so important, da znajo moje poste na pamet a je kdo kej fouš? MZ to pravi zato, ker sem se zadnjič ko sem zagledal ta post, spomnil na vse tvoje očitke Motosvetovcem da smetijo v temah... Pa sem se tam zadržal in nisem posmetil... Zdaj pa mi razloži, kaj ti je fora, da vsem ostalim sikaš in žugaš nej nehajo smetit, sama si pa popolnoma ista? In to je tebi smešno? Meni je bolj žalostno... Zdej, ali ne znaš ali pa nisi sposobna napisati konkretnega odgovora? In ko smo že pri smetenju... Tudi v tej temi si zgrešila bistvo... Naslov je, Zakaj sem zdele na motosvetu.... Ti pa očitno ne znaš odgovoriti... :grrr In če se ti zdi, da si zaradi tega pomembna.... Imaš zelo nizka merila... Jaz pa sem sedaj na Motosvetu zato, da si pričaram nasmešek na obraz, ob prebiranju teme, Zakaj nebi imel BMW motocikla :yes:
pajkica Objavljeno Avgust 25, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 25, 2013 zdej grem pa spat .... pogledala, pokracala, nočko vsem pa kaj lepga sanjat
stuhec Objavljeno Avgust 27, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2013 Iscem kjer pise, ce pise da mors imet odsevne nalepke na celadi
Bambi61 Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 čakam na fitnes.... Kdaj pa pride?
pajkica Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 Kdaj pa pride? aha, baba more vse razložit u piko..... čakam cajt za fitnes... a je bolj razumljivo za moške ?
MARE 65 Objavljeno Avgust 28, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2013 aha, baba more vse razložit u piko..... čakam cajt za fitnes... a je bolj razumljivo za moške ? Ja, mi smo včasih tud tako telovadli, samo rekli smo temu drugače trebor 1
pajkica Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 Ja, mi smo včasih tud tako telovadli, samo rekli smo temu drugače tkole niste telovadli, ker vam ni bilo treba.....jaz pa moram
MARE 65 Objavljeno Avgust 29, 2013 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2013 tkole niste telovadli, ker vam ni bilo treba.....jaz pa moram Zakaj pa nam ni bilo treba ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se