motoristek Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Poudarek na Zamenita. Aja zakaj sem sedaj na motosvetu? Sedaj je ura za lopove in kurbe. ...zdajle pa gredo lopovi in kurbe spat... :lol1:
soncy Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Ne aja :grim Ti pa imlakar :D :whistle: a ne? :D sva k politika :slap: menva se, menva :whistle: pa nč ne zmenva :lol1:
simon78 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 jutranji pregled novic in foruma. :P
Anna Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Ker sem prišla v službo in so se še PRED službo začeli SLUŽBENI PROBLEMI! :cry: :eek: :cry: :? :slap:
Furioso Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Ker sem ravno v službo prišel... :doze:
janetka Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ker je že skrajni čas :yea1: (zjutraj je bla splošna panika od mašin...vse je crknlu)
Sanda7 Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 po kosilu paše sladica :grim
Manu Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 (popravljeno) priznam...zato da bom prebrala nekaj budalaštin znamenitega broja :blush: in se pri tem naslajala :blush: kako sem jest fajn.. :blink: al pa ne... :huh: mislim, da nisem... :? a ne Pepe? :? :( Popravljeno September 19, 2006. Popravil Manu
Pravokotar Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ...kako sem jest fajn.. :blink: al pa ne... :huh: mislim, da nisem... :? a ne Pepe? :? :( Če si zadovoljna sama s seboj, si na kojnu. Če je s teboj zadovoljen še tvoj, si na kojnu z ročajem. V vsakem primeru je brez veze spraševat za mnenje razne PEPEte. :)
Lobo Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ...zdajle pa gredo lopovi in kurbe spat... :lol1: Ali pa se prelevijo v poštene državljane R SLO in gredo v službo, kjer nabijajo po MSu. :hmm: Ali sem razdvojena osebnost? Ker sem prišla v službo in so se še PRED službo začeli SLUŽBENI PROBLEMI! :cry: :eek: :cry: :? :slap: :004 za boljšo voljo. Bando v službi pa pošlji nekam. Lahko tudi k meni na prevzgojo (če so vmes kakšne fejst :whistle: ).
Manu Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 (popravljeno) Če si zadovoljna sama s seboj, si na kojnu. Če je s teboj zadovoljen še tvoj, si na kojnu z ročajem. V vsakem primeru je brez veze spraševat za mnenje razne PEPEte. :) :cry: Ma dej Pepe no. Zakaj te ne smem nč več vprašat? :krneki: Popravljeno September 19, 2006. Popravil Manu
KeC Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 U can run but u can not hide :devil:
Pravokotar Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 :cry: Ma dej Pepe no. Zakaj te ne smem nč več vprašat? :krneki: Stari islandski včasih pridejo še kako prav.
fifty Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 Čakam, da "se mi odpre". (OK. Vem. Mogoče se nima kaj odpret. Tudi je možno, da je že vse prazno.) :hmm: PS: Torej sem tukaj za vsak slučaj. :ninja:
First Objavljeno September 19, 2006 Opozori Objavljeno September 19, 2006 ker rabim izgovor da se mi ni treba učit :grim
Sanda7 Objavljeno September 20, 2006 Opozori Objavljeno September 20, 2006 ker sem mal prej razjahala svojo puščico :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se