Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

čakam da me pokliče mehanik, da grem po avto in lahko začnem delat

janih

Objavljeno

še pol urice šihta pa sem bil danes tako priden da sem vse ža naredil :OK:

Objavljeno

Z motorjem sem za letos že končal, na motosvetu pa sem zato ker se ne morem spravit k matematiki :(

Objavljeno

čakam, čakam ,čakam.....................................................še kar čakam, ............................in čakam in čakam.......................................................................pa še mal čakam.................................... in se sprašujem če bom kdaj dočakal................................vbistvu pa sploh ne vem kaj čakam :kva2:

Objavljeno

sej sem prvič danes

:hmm: Ja , saj jast tud... :slap:

Objavljeno

:hmm: Ja , saj jast tud... :slap:

to je bilo pa tako zgodaj, da ni bilo kaj..... :kva2:

Objavljeno

k smo danes že odpeljali začrtano furco :OK:

Objavljeno

Zato, ker sem v Sarajevu in to z avtom, tukaj pa se vozi kdor kaj ima..... grrrrrr.... pa cel teden je ful toplo.

Objavljeno

Da jezim gody01-ja ...

:grrr :slap: :winkiss:

Objavljeno

Zato, ker sem v Sarajevu in to z avtom, tukaj pa se vozi kdor kaj ima..... grrrrrr.... pa cel teden je ful toplo.

pol pa vsaj na 10 u pola pojdi......... bo koj bolš :grim

Objavljeno

pol pa vsaj na 10 u pola pojdi......... bo koj bolš :grim

Mi že iz ušes ven gledajo.... Pa pol Baščaršije sem že nafutral. Kar malo preveč žicarjev. Tako da sem predvčerašnjim še par otrok na burek peljal, zdaj pa mir, ker mi bo drugače zmanjkalo za pir.

Objavljeno

Prevajam en zafukan tekst ... pa čakam na ponovitev vremenske napovedi 24ur... pa ne zato, ker bi me vreme zanimalo :naughty: Mislim, da je bila sinoči najboljša doslej :P (skoraj tak lepa ko črna multistrada)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!