GrCaR Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ker čakam sončka :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 čakam na kofetka pol bomo pa vidl če bom še Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 k čakam razplet dneva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 V pisarni, delam in na MS visim, ker ne smem domov. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) V pisarni, delam in na MS visim, ker ne smem domov. :huh: Kaj, a te tečna baba doma čaka :friend1: Ja, velik nadur se nardi zarad tega razloga :grim Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Doma me čaka ful vrei in super punca, sam do nje ne morem :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brihta Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 (popravljeno) Doma me čaka ful vrei in super punca, sam do nje ne morem :cry: Povej naslov, grem jst :evilgrin: Sam če ni vrei, daš ti za potne stroške :angry: Popravljeno Februar 27, 2007. Popravil Brihta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 ker visim na mesengerju in pričam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tati Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 ker visim na mesengerju in pričam kako se ti da :slap: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 kako se ti da :slap: :slap: čas mine! se bi se s tabo tut pa menda ga nimaš ?medna?' Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Zato ker sem bil cel dan na motorju sedaj pa da vam malo povem kako je bilo koga sem videl in kaj bom jutri pocel(kam grem z motorjem ) :eek: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Februar 27, 2007 Deli Objavljeno Februar 27, 2007 Ne da se mi it še spat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
flight69 Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Nocno dezurstvo.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 pijem čaj... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Povej naslov, grem jst :evilgrin: Sam če ni vrei, daš ti za potne stroške :angry: Glede na to, da sem v pisarni evo ti naslova: Šalek XX Velenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Ok, saj grem nazaj v posteljo... :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Ker se kratkočasim... Ok, saj grem nazaj v posteljo... :yes: A te gripa jebe O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 čakam kosilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Čakam na klic, da užgem motor in gasssssa :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 čakam kosilo Dober tek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 glih uletu domov s koffe time Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 ker dežuje :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 Slabo vreme pa za učit se imam, ah no saj bo poleti dovolj časa Pa uživajte tisti ki imate sonček še zame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Februar 28, 2007 Deli Objavljeno Februar 28, 2007 čakam da grem :zzz: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Ker se mi toži po lepšem vremenu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se