Ganges Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Ker budno in v živo spremljam zanimivo debato :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 zadnje minute preden me bo mali skinu z računalnika..dajem si duška.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 čakam, da bo ura 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 pomemben klic čakam pa O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 iz navade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 za nalašč Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 1, 2007 Deli Objavljeno Marec 1, 2007 Ker se kratkočasim... A te gripa jebe O:-) :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 :grim U jeba :( , mene je zezala prejšni teden, neč, čimprej jo odlež, čimprej okrevaj, pa še kej napiš. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Telo pravi, da je še kar bolano in zato sem tu... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
peter1 Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 zaradi ne sonca,da mam saj mal stika z motorji Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Ker čakam, da me kdo povabi na "kavico". :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Pa povabi ti koga. :glare: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Ker čakam, da me kdo povabi na "kavico". :blush: Jaz bi te z veseljem, ampak naju ločijo kilometri + obveznost na šihtu :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Vapo glumi.. on sploh ne pije kave.. V bistvu ne pije niti vode, limonade, kokakole, pepsikole, dejta, swinga,... Zato pa pije pir! :ninja: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 pravkar zlezel iz postelje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Vapo glumi.. on sploh ne pije kave.. V bistvu ne pije niti vode, limonade, kokakole, pepsikole, dejta, swinga,... Zato pa pije pir! :ninja: Hehehe kot da ne bi vedla :grim Si hotu rečt, da ne pije ničesar kar ne vsebuje alkohola :ninja: (že bežim) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Vapo glumi.. on sploh ne pije kave.. V bistvu ne pije niti vode, limonade, kokakole, pepsikole, dejta, swinga,... Zato pa pije pir! :ninja: Kaj se lažeš! Seveda pijem swing, ampak samo banana kivi okus. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
wind Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Kaj se lažeš! Seveda pijem swing, ampak samo banana kivi okus. :P Pozabil :blush: ... Samo zadnjic si za sankom swing exotic treskal in tezil kelnarci... :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Si hotu rečt, da ne pije ničesar kar ne vsebuje alkohola :ninja: (že bežim) Pa daj no, kak si lahko taka. :cry: Pa sem mislu, da me maš rada. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 kofetkam :grim noč bo dolgaaaaaaa :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hrčo Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 Pa daj no, kak si lahko taka. :cry: Pa sem mislu, da me maš rada. :D Oprosti, nisem te hotela užalit :friend1: Veš, da te mam rada :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 2, 2007 Deli Objavljeno Marec 2, 2007 za na motor glih ni :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 ker se šele prebujam :yawn: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 ker ker ker je motor preveč umazan :D če bo lepo vreme ga operem danes Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Pozabil :blush: ... Samo zadnjic si za sankom swing exotic treskal in tezil kelnarci... :krneki: Pozabljaš da je tisti swing že dvakrat zavrel vmes, drugači ga vapotek nebi niti pogledal :devil: :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se