Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 dolgo ne bom Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Čakam na "prevoz"... :alien1: :headbang: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Ravno iz šole, pa učit bi se mogla :headbang: ... No saj, do mize sem že prišla :bounce: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Čakam da neha vlivat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 jaz pa čakam, da ga začnemo vlivat :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 se dolgočasim na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 jaz pa grem v horizontalo... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 nomo dali dnevne vtise sem gor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 Ajej, danes je pa tako grdo vreme pa glava me boli po par letih tako da res nisem za nikamor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 zato,ker zato :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 ker je vreme totalno v k*rcu :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 čakam en klic Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Nekaj druga še delam zraven na compu, pa imam vmes čas. :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 glih ustala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 sem glih z enega glupega sestanka prišel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
garfield Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 čakam na južno... Šnicl bo pasal :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fresh_ales Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 iscem kje v sloveniji bi lahko sel na "testno voznjo" novega KTM Duka.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 čakam en dober pogovor Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 jz pa malco na šihtu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klajba Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 jz pa malco na šihtu Dober tek, jest sm pa mislu da si na ridah, tako mimogrede :D ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 se še ne odprla sezona gor evo glih iz oštarije :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JAZBEC Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 lahko bi rekel, da delam...čakam, da popijejo..pa ga bom tud jst..sm ga že naroču... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anna Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Dragi še spi, mene hrbtenica matra in ne morem več spat!! Bolje tu bit kot pa ...... :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Dragi še spi, mene hrbtenica matra in ne morem več spat!! Bolje tu bit kot pa ...... :devil: Zbudi lenuha in naj te zmasira! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 k mi je glih ustal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se